-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Πρόκειται να αλλάξω ελαστικά σε AR 146 1.4 T.S. (διάσταση 195/50/15). Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με ήδη δοκιμασμένη λύση; Βρίσκομαι μεταξύ τριών επιλογών:
Continental premium contact 2
Toyo proxes CF1
Yokohama c driveΌλα τα παραπάνω με δείκτη Η.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Από τα 3 που διάλεξες η δική μου επίλογή είναι τα Conti
ta kontinetal ειναι ευαισθητα στο σημειο αναμεσα στο πελμα και στο πλαινο του ελαστικου,συνηθως σαν να ραγιζουν.
τα γιοκοχαμα κανουν πιο ευκολα καρουμπαλα.
μισλεν η μπριτζ απο μενα. -
+4 (όσες τετράδες έχω χρησιμοποιήσει) για τα Conti
-
conti εννοειται...
-
σημερα μπηκαν εκ νεου conti sport contact 3-seat leon I 1.8T και για πρωτη φορα michelin exalto-renault clio II 1.4!
ειμαι περιεργος να δω το κλιο ενω με τρωγε τις τελευταιες μερες για γλιστρελι στο λεον αλλα το φοβηθηκα λογω οχι πολυ καλων σχολιων στο καγκουρ...ε...σεατ κλαμπ
-
Καλημέρα σε όλους. Αλλάζω τα Michelin Energy μαμίσια στο Golf V TSi και ΄βάζω Toyo proxes CF1, ενώ πήγαινα να ξαναβάλλω Michelin Energy παρ'ολο που με 25000 χλμ ξέφτισε το πλάϊνο εμπρός. Στα τεστς της ADAC το εμφανίζει πρώτο ενώ το ΤΟΥΟ απαράδεκτο. Ο λαστιχάς ορκίζεται στο ΤΟΥΟ που είναι και η επιλογή του για το δικό του αυτοκίνητο..
Τι λέτε;
-
άλλο το energy ... άλλο το νέο saver .....
-
Διάσταση;
Energy απλό και Ελλάδα προσωπικά no go. Τα saver 'φαίνονται' καλά στο στεγνό, αλλά στο βρεγμένο ακούω πως δεν. Καλή all around επιλογή στα 195/65/15 και 205/55/16 είναι τα premiumcontact2, μειονέκτημα ότι το καλοκαίρι σαπουνιάζουν εύκολα, αλλά είναι φοβερά στο βρεγμένο.
-
Αυτά τα ΤΟΥΟ CF1 Που έβαλα τα έχει δοκιμάσει κάποιος ή έχει ακούσει κατι;
-
Εβαλα χθες τα BRI 050
215/45 R17μπρος
245/40 R17 πισωτιμη...: 680
-
Ο χρήστης WAMBA έγραψε:
Αυτά τα ΤΟΥΟ CF1 Που έβαλα τα έχει δοκιμάσει κάποιος ή έχει ακούσει κατι;Εσύ που τα έβαλες θα μας πεις! Πάντως από τις ελάχιστες κριτικες που εχω διαβάσει εδω μέσα, θεωρούνται μάλλον μέτρια. Αλλα αυτό δε λεει και πολλά, εξαρτάται και το αμάξι που τα βάζεις, τη διάσταση κ.λπ. Οπότε περιμένουμε τις εντυπώσεις σου.
-
Α τα έβαλες τελικά; Επειδή στο είπε ο λαστιχάς;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Εβαλα χθες τα BRI 050
215/45 R17μπρος
245/40 R17 πισωτιμη...: 680
Γιατί τέτοια διαφορά στις διαστάσεις?? Σε ποιο αμάξι??
-
s2000
μαμα διαστασεις -
gΤα βάλαμε τα ΤΟΥΟ 32η εβδομάδα 2008 είναι ημ.νια κατασκευής, λίγο με προβλημάτισε αλλά δε νομίζω ότι αν ήταν 3η του 09 θα είχε μεγάλη διαφορά..θα σας πω την εμπειρία μου πάντως..
-
Ο χρήστης WAMBA έγραψε:
Αυτά τα ΤΟΥΟ CF1 Που έβαλα τα έχει δοκιμάσει κάποιος ή έχει ακούσει κατι;Αφού τα έβαλες τελικά καλοπάτητα. Εχουν μαλακά πλαϊνά και αν τα πιέσεις στις στροφές θα μαγουλιάσουν, ούτως ή άλλως δεν είναι κάτι φοβερό σαν λάστιχο, ίσως έπρεπε να το ψάξεις περισσότερο
-
Κι εγώ για τα CF1 μέτρια έχω διαβάσει αλλά έχει σημασία και τί ζητάς, σε τί αυτοκίνητο κλπ. Περιμένουμε να μας πεις περισσότερα.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Έχει κανένας δοκιμάσει τα Hankook V12 evo ?? Εντυπώσεις???
Στο AutoBild βγήκαν σε πολύ καλή θέση, τόσο σε διάσταση 205/55/16 όσο και στην 225/45/17....
Τα ένιωσα ολόφρεσκα σε μια Ζ4 3λιτρη. Δεύτερο τέτοιο σετ ο ιδιοκτήτης της, τιμή 310 ευρώ παρακαλώ σε 225/45/17. Πολύ εντάξει κράτημα (βέβαια έλεγε και το τουτού ). Δεν πρέπει να αντέχουν όμως πολλά χιλιόμετρα, ειδικά με τέτοια ιπποδύναμη.
-
Έχω δει πολλά αυτοκίνητα να φοράνε τα Fulda Exelero αλλά κανένας δεν τα έχει αναφέρει!
Έχει κανείς εμπειρία με τα συγκερκιμένα? -
Τελικά έβαλα Energy Saver 195/65 R15 ολόφρεσκα !! Ούφφφ...
Τα Fulda πατώνουν σε γερμανικά τεστς που έχω διαβάσει και δεν ξέρω κανένα φίλο να φοράει τέτοια.. -
Ο χρήστης WAMBA έγραψε:
Τελικά έβαλα Energy Saver 195/65 R15 ολόφρεσκα !! Ούφφφ...
Τα Fulda πατώνουν σε γερμανικά τεστς που έχω διαβάσει και δεν ξέρω κανένα φίλο να φοράει τέτοια..Eχω ακριβώς την ίδια διάσταση, και η γνώμη σου μόλις κάνουν χιλιόμετρα (μετά απο 10.000 τουλάχιστον) είναι σημαντική
Ειδικά αμα πετύχεις νερά
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....