-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Το ίδιο κάνουν και τα michelin alpin Λεωνίδα στο δικό μου! όταν είναι βρεγμένος ο δρόμος και πατάω γκάζι κάνουν ένα περίεργο θόρυβο υψίσυχνο. Τί είναι αυτό?Κι αυτά;
Με τα καλοκαιρινά δεν το κάνει. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Σφύριγμα δεν μου έχουν παρουσιάσει. Αν φθαρούν, ίσως? (έχω κάνει μονο 4000).Σε βρεγμένο δρόμο πήγες;
-
[με δουλεύουν μου φαίνεται.... ]
με βροχή, με χιόνι, με χαλάζι........
(ατρόμητος καλπάζει ο δρ Δρακατορ!)
-
Ο χρήστης stathisbach έγραψε:
Γεια σε όλους,
Πρέπει να αλλάξω το ελαστικά στο mini cooper. Τώρα έχει τα
pirelli P3000 175/65/15. Σκέφτομαι πάλι ίδιο μέγεθος και
σχετικά στην ίδια τάξη τιμής. Άλλα ελαστικά που προτείνονται;
Ποια τα πλεονεκτήματα που καθενός;Τελικα τα αλλαξες τα λαστιχα??
Εγω μαλλον θα βαλω 195/60/15 .Υπενθυμιζω τα μαμα του ΜΙΝΙ ειναι 175/65/15.
Η διαφορα στη διαμετρο ειναι 6,5 χιλιοστα.
Τι λετε ?Θα εχω κανενα προβλημα??
Στη ζαντα θα χωραει ανετα? -
Σε 185/60 υπάρχει το exalto πάντως.
Η διαφορά στις διαστάσεις που λες είναι 1%, οπότε μάλλον δεν θα έχει και κάποια διαφορά. Αλλά γιατί νομίζω ότι το 195/60 θα είναι λίγο τσιμπημένη διάσταση;
-
Απο ποια αποψη τσιμπημενη Κωστα?
-
Πρέπει να είναι ψιλοσπάνια διάσταση, ή ιδέα μου είναι;
-
Τα PremiumContact υπαρχουν παντως...Σε 195/60/15 και σε 185/60/15
Ξερω ΄γω...Ειμαι προβληματισμενος.Θελω να φυγω παντως απο τη μαμα διασταση.Τα 175αρια μου φαινονται λιγα για τους γλυστερους ελληνικους δρομους.
Εχει και σχετικα σκληρες αναρτησεις το ΜΙΝΙ,και θα το βελτιωσει το φαρδυτερο λαστιχο.
Περιμενω αποψεις... -
premiumcontact2 να υποθέσω, ε;
-
Ναι.Ετσι τουλαχιστον ειδα στη σελιδα της Continental.
-
Καλό λαστιχάκι είναι, αλλά άμα το κυνηγάς ένα exalto σε 185/60 πρέπει να είναι καλή φάση.
-
Τι δε σου αρεσει στο 195/60?? Εκτος απο τη σπανιοτητα της διαστασης που ειπες πριν.Εγω κολλαω στο οτι το 185 θα χαμηλωσει ,ελαχιστα βεβαια, το αμαξι και φοβαμαι μηπως βρισκει κατω>Βεβαια η διαφορα ειναι μονο 5 χιλιοστα μεταξυ 175/65 και 185/60.
Πρεπει να δω και τι πλατος εχουν οι ζαντες.Αν τα παιρνουν δηλαδη τα 195αρια. -
Όχι κάτι συγκεκριμένο, απλά μου θυμίζει το δικό μου 195/65 που είναι ψηλοπρόφιλο.
-
εχει κανεις αποψη για τα nokian H?
-
Πολύ ωραίο ελαστικό το Continental Sportcontact.
Εβαλα το 2 παραγωγής 41η εβδ. 2007 ...σε Audi A4 Avant 1.8T & Peugeot 307.
-
Έχω κάποια απορία για τα λάστιχα στο Scenic II 1.6 2004, του αδελφού μου: η Renault το εφοδιάζει με δύο διαστάσεις ελαστικών στις 16άρες ζάντες: 205/55/16 V και 205/60/16 Η. Το αυτοκίνητο τώρα έχει την πρώτη. Όταν θα τ' αλλάξει, θα ήταν τόσο φοβερό να βάλει 205/55/16 Η ;
Spike, καλοφάγωτα !! Τελικά έβαλες V στο 307; Καμμιά τιμούλα ;
-
άλλαξα ζάντες ξαναγύρισα στις σιδερένιες του (τις αλουμινίου τις πούλησα σε έναν ξάδερφό μου που τις ήθελε σε άλλο αμάξι)...έβαλα 205-55-16 δείκτης Η 440 ευρώ.
-
16αρες σιδερένιες στο 307;
-
και χωρίς τάσι...ραλόζαντα μαύρη!
γαμάτη είναι!!!
-
Πού τις βρήκες τις 16αρες σιδερένιες;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....