-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ο κυρ βασιλης δεν ελεγε οτι θα βαλει τα PZero?
κυρ βασιληηηηηη...
για λεγε... εχουμε να βαλουμε και εμεις λαστιχα σε λιγο καιρο....... ετοιμάζω δεύτερο σετ για ... διασκέδαση
οπότε διάλεξα ένα καλό all-around λάστιχο .... (πιστεύω )2 πραγματα..
- ισως εχω ακρη για φθηνα ελαστικα.. πριν κανεις καμμια κινηση ενημερωσε
- θελω κι εγω δευτερο σετ για ... διασκεδαση .. ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ!!
ΟΚ
-
καμμια ακρη για ζαντες θα βρουμε ρε γαμωτο? κατι ελεγε ο θεμης (οπτεριος) για 16αρες... μπορει καποιος να βοηθησει στο τι επιλογες εχω για ημισλικ καταστασεις ζανταρισμενες σε αλλα λαστιχα?
-
-
εχουμε καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαρκα για ημισλικ? να ρωτησω και στην ακρη μου να δω τι παιζει...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
καλησπερα παιδια, η αδερφη μου εχει ενα ξαρα κουπε 1600 μοντελο 99 με τα 90 αλογα. ηρθε η ωρα να αλλαξει λαστοιχα (στις μαμα 14αρες ζαντες) και δεν εχει ιδεα τι να βαλει. το αμαξι χρησιμοποιηται για κανονικες βολτες και για ταξιδια. εχετε να προτηνετε τιποτα?
ευχαριστω εκ των προτερων.
185/65/14?
Δεν έχει και πολλές επιλογές στην διάσταση αυτή. Conti eco Contact 3 ή Energy υπάρχουν και τα Pirelli P6 αλλά δεν έχω ακούσει κατι γι αυτά οπότε δεν έχω άποψη.ναι αυτη ειναι η διασταση, για τα Energy σκεφτομουνα και εγω, ειχα ακουσει ομως οτι μερικοι ειχαν παραπονα σε σχεση με το παρελθον, ισχυει κατι τετοιο?
-
λοιπόν μέσα στον μήνα αλλάζω λάστιχα τελικά στον πέζουλα...
οι επιλογές:
Michelin Primacy HP 795 ευρώ
Bridgestone RE040 580 ευρώ
Pirelli PZero Rosso 700 ευρώ
Continental SportContact3 720ευρώ
Υοkohama Cdrive 690 ευρώποιο προτείνετε;
παίζει μέσω ενός κονέ να πάρω τα παραπάνω 300 ευρώ κάτω τουλάχιστον...οπότε μην κολλάτε στις τιμές.
-
Υοkohama Cdrive 690 ευρώ
Υοkohama Sdrive
Το Cdrive είναι κατώτερης κλάσης από όλα τα παραπάνω που αναφέρεις, το Sdrive είναι το ανώτερο Yokohama σήμερα, εκτός από τα semislick που έχει.
Τα Michelin Pilot sport 2 τα κοίταξες ?
-
+αυτά μέσα ...
-
To Pzero ειναι κορυφαιο αλλα φθειρεται ευκολα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχουμε καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαρκα για ημισλικ? να ρωτησω και στην ακρη μου να δω τι παιζει...Ο καλός ο μύλος όλα τα .... τρώει
Βασικά από τα πιό φθηνά ..... το πιο σκληρό !!
Δεν πάμε για πρωτάθλημα .... να κάνουμε τη πλακα μας όσο πιο φθηνά γίνεται -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
To Pzero ειναι κορυφαιο αλλα φθειρεται ευκολαΣε 307 δε νομίζω να φθείρεται τόσο εύκολα (όπως δε φθείρεται σε Golf IV 1.4) και συγκριτικά με το Michelin Pilot Sport II έχει πολύ καλύτερα κρατήματα (αποδεδειγμένο σε Mercedes C-Class).
-
Avon ZZ3 & Falken FK-452 σε 225/45/17 για Leon 1.8T. Έχει κανείς εμπειρία από αυτά? Πάντως για Falken ακούγονται τα καλύτερα από εξωτερικό! Στο Ελλάντα όμως? Για βοηθείστε γιατί πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως!
Κάθε πρόταση - άποψη καλοδεχούμενη! -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
λοιπόν μέσα στον μήνα αλλάζω λάστιχα τελικά στον πέζουλα...οι επιλογές:
παίζει μέσω ενός κονέ να πάρω τα παραπάνω 300 ευρώ κάτω τουλάχιστον...οπότε μην κολλάτε στις τιμές.
τα toyo proxes T1R τα αποκλειεις?
-
Continental SportContact2 (για τα 3 δεν έχω εμπειρία).
Εχω ανέβει σε βουνό με φίλο γνώστη με rallye περί τα 170 άτια. Οταν ήταν ζεστά....Οταν λέμε ήταν βεντούζα ήταν βεντούζα.. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
λοιπόν μέσα στον μήνα αλλάζω λάστιχα τελικά στον πέζουλα...οι επιλογές:
Εγώ από όλα αυτά θα έβαζα Conti SportContact3
-
Spike, εγώ μεταξύ sportcontact3, primacy HP και rosso θα μουν...
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Avon ZZ3 & Falken FK-452 σε 225/45/17 για Leon 1.8T. Έχει κανείς εμπειρία από αυτά? Πάντως για Falken ακούγονται τα καλύτερα από εξωτερικό! Στο Ελλάντα όμως? Για βοηθείστε γιατί πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως!
Κάθε πρόταση - άποψη καλοδεχούμενη!Τα Avon ZZ3 τα έχω εδώ από 20/09/07 και επί 7500χλμ σε 225/60-15 96W σε BMW 520i. Βέβαια άλλο προφίλ και άλλο πράμα το πισωκίνητο κι άλλο το δυνατό προσθιοκίνητο. Εκεί που μου το πούλησαν πάντως το φοράγαν σε δικό τους γρήγορο Octavia και ήταν πολύ ευχαιστημένοι.
Σε σχέση με τα Michelin ΗΧ ΜΧΜ που φορούσε πριν έχουν σαφώς πιο σκληρά πλαϊνά οπότε σε άνεση υστερούν, τα νιώθεις λίγο να κουτουλάνε. Το αντίτιμο είναι ότι τα Avon δίνουν καλύτερη αίσθηση και ακρίβεια στο τιμόνι. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω σε πρόσφυση γιατί τα προηγούμενα ήταν πολύ παλιά και δεν έχει νόημα. Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και θέλουν και λίγο ζέσταμα. Δεν θα έλεγα ότι είναι βεντούζες αλλά ότι έχουν καλό έλεγχο (για μένα και το στυλ οδήγησής μου αυτό είναι πιο σπουδαίο). Τελική απόφαση θα βγάλω όταν τα δοκιμάσω στην πίστα στο TD το Μάρτιο. Υποτίθεται ότι είναι ανθεκτικά.... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
οι επιλογές:
Υοkohama Cdrive 690 ευρώ
ποιο προτείνετε;
παίζει μέσω ενός κονέ να πάρω τα παραπάνω 300 ευρώ κάτω τουλάχιστον...οπότε μην κολλάτε στις τιμές.Ανεξαρτήτως χρημάτων, γιατί θέλεις να βάλεις δείκτη W;
Έχω επίσης και καμμιά-δυο απορίες: τα Primacy δεν είναι ΜΟΝΟ run-flat στη διάστασή σου; Τα RE 040 είναι V ή W;
Πληροφοριακά, υπάρχουν και τα SportContact 2 σε V, αν σ' ενδιαφέρουν...
Αν υπάρχει πάντως το 'κονέ' που αναφέρεις και θέλεις κάτι για να 'γουστάρεις' ψάξε για τα Potenza S-02 και S-02 A (που μπορεί και να μην τα βρεις...), αλλά δες και τα Pilot Sport . -
Για ποιά διάσταση μιλάμε? Την 205/50/17 ή κάποια ενναλακτική. Αφού μπορείς να τα βρείς φτηνά βάλε τα Michelin.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
οι επιλογές:
Υοkohama Cdrive 690 ευρώ
ποιο προτείνετε;
παίζει μέσω ενός κονέ να πάρω τα παραπάνω 300 ευρώ κάτω τουλάχιστον...οπότε μην κολλάτε στις τιμές.Ανεξαρτήτως χρημάτων, γιατί θέλεις να βάλεις δείκτη W;
Έχω επίσης και καμμιά-δυο απορίες: τα Primacy δεν είναι ΜΟΝΟ run-flat στη διάστασή σου; Τα RE 040 είναι V ή W;
Πληροφοριακά, υπάρχουν και τα SportContact 2 σε V, αν σ' ενδιαφέρουν...
Αν υπάρχει πάντως το 'κονέ' που αναφέρεις και θέλεις κάτι για να 'γουστάρεις' ψάξε για τα Potenza S-02 και S-02 A (που μπορεί και να μην τα βρεις...), αλλά δες και τα Pilot Sport .γιατί το 205-50-17 δεν βγαίνει σε χαμηλότερη.
για τα bridgestone δεν είμαι κ τόσο θερμός...μάλλον για τα Conti θα πάω.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....