-
σε 307 1.6 με 205-50-17 τι να προτιμήσω....
Michelin Primacy ή Michelin Pilot Exalto2 ;
τι τιμές να περιμένω να ακούσω;
(μόνο Μichelin θέλω...καμμένος γαρ)
-
Aλμυρές. Μάλλον Παρασκευή θα πάω ένα Clio για λάστιχα αμα θές ρωτάω. Το Εxalto είναι σπόρ λάστιχο εγώ αυτό θα έβαζα αλλά αν θές κάτι με μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και πιο ήσυχο τότε βάλε το Primacy. Κοίτα και τα Continental πάντως. Δεν πιστεύω να κάνεις καμιά κουζουλάδα και να τ' αλλάξεις πριν το ελέγξει ο μηχανικός σου το Σάββατο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aλμυρές. Μάλλον Παρασκευή θα πάω ένα Clio για λάστιχακαι ένα corolla έχεις να πας...
-
δωσε τα λεφτα και στο παω εγω...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Aλμυρές. Μάλλον Παρασκευή θα πάω ένα Clio για λάστιχα
και ένα corolla έχεις να πας...
Πες διαστάσεις να ρωτήσω...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aλμυρές. Μάλλον Παρασκευή θα πάω ένα Clio για λάστιχα
και ένα corolla έχεις να πας...
Πες διαστάσεις να ρωτήσω...
ότι βγαίνει σε 175/65/14
και πόσο πάνε τα exalto σε 185/60/14
-
Φραγκούλης 290 αν θυμάμαι για εξαλτο σε 185/60.
-
Παίδες τι επιλογές υπάρχουν για 225/40/18 & 255/35/18?
Η συμβίωση με τα Conti SportContact2 ήταν άριστη οπότε περιμένω να ακούσω απόψεις και προτάσεις σας
Αυτά που φοράει τώρα είναι Run Flat, οπότε καλό θα ήταν να ξαναβάλω ίδια...
αλλάάά...μήπως να μην το έκανα? -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
σε 307 1.6 με 205-50-17 τι να προτιμήσω....
Michelin Primacy ή Michelin Pilot Exalto2 ;
τι τιμές να περιμένω να ακούσω;
(μόνο Μichelin θέλω...καμμένος γαρ)...μα γιατί μόνο Michelin ; Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!! Τα Primacy HP ZP (zero pressure=run flat) με δείκτη V κοστίζουν χαλαρά πάνω από 1000άρικο:lipsealed: !!
Αν θες τα Pilot Sport (δείκτης ZR) θα πληρώσεις περί τα 930, ενώ τα Pilot Exalto 2 (W) 900 και κάτι. Τα Primacy ΗΡ (όχι run-flat και με δείκτη W) υπάρχουν επίσης, αλλά δεν ξέρω πόσο κάνουν (μάλλον όσο και τα PE2).
Γιατί δεν κοιτάς και κάτι άλλο με δείκτη V; Ενδεικτικά υπάρχουν τα: Continental SportContact 2 (650 ευρώ), Dunlop SP Sport Fast Response (600 ευρώ), Nokian V (560 ευρώ) και τα Vredestein Sportrac 3 (530 ευρώ).Παρεμπιπτόντως, δεν θυμάμαι κάποιο Michelin να έχει ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ πως αξίζει τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει σε κάποιο συγκριτικό τεστ με κάποιο από τα παραπάνω (ή και με άλλα) λάστιχα ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
**Dunlop SP Sport Fast Response **, Vredestein Sportrac 3
...Αυτά σαν λάστιχα τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις?
Bγαίνουν και στη δική μου διάσταση, 205-60-15, και αν είναι καλά,όπως αναφέρουν κάποια Γερμανικά tests,θα μπορούσε να αποτελέσει κριτήριο να κρατήσω τις 15άρες ζάντες,που μου αρέσουν..
Κυρίως ενδιαφέρομαι να μάθω,αν έχουν σκληρό πλαινό,που είναι και το επιθυμητό από εμένα..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Κυρίως ενδιαφέρομαι να μάθω,αν έχουν σκληρό πλαινό,που είναι και το επιθυμητό από εμένα..
Δεν υπάρχει λύση για την διάσταση αυτή. Δυστυχώς...βάλε 16αρες
-
Φίλος μεBMW Ζ4 2,5 αυτόματη ετοιμάζεται για αλλαγή ελαστικών 225/45-17. Επειδή άκουσε την τιμή για τα runflat (κάτι γύρω στο χιλιάρικο) και του κακοφάνηκε τι να του πω για να τον πείσω να βάλει συμβατικά ελαστικά που μάλλον θα του κοστίσουν περίπου τα μισά λεφτά. Η ανησυχία του είναι τι θα γίνει αν τον πιάσει λάστιχο.... Σημειώνω ότι δεν τον απασχολούν ιδιαίτερα οι επιδόσεις του ελαστικού, απλά είναι υπέρ του επώνυμου.
Του έχω πει ήδη κάποια πράματα (όπως πχ ότι με το πιο συμβατικό λάστιχο επειδή είναι πιο ελαφρύ και με λιγότερο άκαμπτα τοιχώματα θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και άνεση) απλά θέλω να δω μήπως έχετε κανένα καλό επιχείρημα υπέρ ή κατά. -
Aν πάθει λάστιχο υπάρχει αυτό
http://www.conti-online.com/generator/w ... it_en.html -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aν πάθει λάστιχο υπάρχει αυτό
http://www.conti-online.com/generator/w ... it_en.htmlKι εγώ αυτό είχα στο νού μου όταν του είπα να πάρει ένα τέτοιο σετ. Πού μπορεί να το βρει αυτό?
-
Eπισης υπαρχει και αυτη η λυση...
-
Γεια σε όλους,
Πρέπει να αλλάξω το ελαστικά στο mini cooper. Τώρα έχει τα
pirelli P3000 175/65/15. Σκέφτομαι πάλι ίδιο μέγεθος και
σχετικά στην ίδια τάξη τιμής. Άλλα ελαστικά που προτείνονται;
Ποια τα πλεονεκτήματα που καθενός; -
Προσπαθώ να σκεφτώ πώς βοηθάνε τα δύο ξανθά αντικείμενα σε περίπτωση σκασμένου ελαστικού.... ??
Tην πιθανότητα να μας αλλάξουν αυτά το λάστιχο την απορρίπτω ως αστεία αλλά και επικίνδυνη.... για τη ζωή μας!
Μήπως τα τυλίγεις γύρω από τη ζάντα αντί του σκασμένου ελαστικού? Μπα ακούγεται κάπως απάνθρωπο.... και δεν θα είναι και ομαλή η κύλιση, ούτε αθόρυβη και όσο για το φρενάρισμα....
Τα στέλνεις προς τις δύο κατευθύνσεις με τα πόδια μέχρι να σου βρούνε βουλκανιζατερά να έρθει να σε φτιάξει. (για αυτό φοράνε και αθλητικά παπούτσια).
Βέβαια αυτός στην φωτό έχει και ρεζέρβα και αρκετό χώρο αποσκευών για όλες τις παραπάνω εναλλακτικές.... Το θέμα είναι τι γίνεται χωρίς ρεζέρβα και με μέτριο χώρο αποσκευών. Τότε προτείνω να έχεις μία μόνο ξανθιά και καλύτερα λίγο πιο μεγάλη στο κάθισμα του συνοδηγού η οποία χρησιμεύει για άλλες δουλειές τις περισσότερες ώρες και για να σου βρει βουλκανιζατέρ την δύσκολη ώρα.... αλλά μόνο προς μία κατεύθυνση....
Τελικά είναι θέμα, δεν υπάρχει εύκολη και ολοκληρωμένη λύση.... -
Και εγω σε λιγο θα αλλαξω τα λαστιχα στο cooperaki και φοραω ακριβως στην ιδια διασταση.Τα Ρ 3000 ειναι λιγο χαλια...
Εγω σκεφτομαι να παω σε 185/60/15 ή 195 ,αν και κλινω προς τα 185. -
Την αράζεις και πέφτεις για ύπνο.
-
Και εγω σε λιγο θα αλλαξω τα λαστιχα στο cooperaki και φοραω ακριβως στην ιδια διασταση.Τα Ρ 3000 ειναι λιγο χαλια...
Εγω σκεφτομαι να παω σε 185/60/15 ή 195 ,αν και κλινω προς τα 185.Με τα 185/60 η τελική διάμετρος θα είναι η ίδια;
Ποιά μάρκα σκέφτεσαι; Προσωπικά καλύτερο grip θα ήθελα
αλλά δεν θέλω να βαράει περισσότερο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....