-
Από που τα Continental? Καλή ακούγεται πάντως η τιμή. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, ούτε chat να ήτανε
-
Από ένα λαστιχάδικο με continental στην λαχαναγορά. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, αν θελήσεις πάντως θα ψάξω να βρω τη απόδειξη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από ένα λαστιχάδικο με continental στην λαχαναγορά.Οικολογικο λαστιχο που λεμε?
-
έχει και τέτοια άμα θες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάντως έβαλα με 320 ευρώ τα PremiumContact 2, τα οποία μου έκατσαν αρκετά καλά. Από αντοχή δεν ξέρω πώς θα τα πάνε...Τα σκέφτομαι.
Τα καλά και χρυσά εξάλτο μου έχουν πεθάνει. Μέτρησα πέλμα σήμερα . Στους δείκτες δεν το μετράμε, έτσι;
20Κ χλμ και είναι πεθαμένα. Λέω να μη ξαναβάλω εξάλτο, να αλλάζω κάθε χρόνο λάστιχα;
Conti και yoko σκεφτομαι, αλλά τίποτα δεν μ' ενθυσιάζει...
-
Σε τι διάσταση Χαρούλη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε τι διάσταση Χαρούλη;195-50-15.
Σκέφτεσαι κάνα group-buy;Τα γιοκο parada βγαίνουν από 16 και πάνω.
-
όχι, απλά ρωτάω μήπως έβγαινε τπτ καλύτερο, εκτός αν πάρω μια 4αδα για την πίστα.. . Εγώ exalto θα σου έλεγα, αλλά όντως δεν λέει να αλλάζεις λάστιχα κάθε χρόνο. Μα καλά, τι τους κάνεις γμτ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σε τι διάσταση Χαρούλη;
195-50-15.
Τα γιοκο parada βγαίνουν από 16 και πάνω.
Οχι !!!Βγαινουν και στην διασταση μας τωρα
-
Κάποιος πιέζει πολύ τ' αμάξι μου φαίνεται
Περίεργο πάντως, καθώς σε 185/60-14 στο αμάξι του αδερφού μου δεν έχω παρατηρήσει κάποια φθορά ουσίας και κατά περιόδους τα λάστιχα πιέζονται σε στροφές.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
όχι, απλά ρωτάω μήπως έβγαινε τπτ καλύτερο. Εγώ exalto θα σου έλεγα, αλλά όντως δεν λέει να αλλάζεις λάστιχα κάθε χρόνο. Μα καλά, τι τους κάνεις γμτ;Τα τελευταία 10Κ είχα αρκετά ως πολύ τελειωμένα αμορτισέρ (και στα μισά όχι antispin) , οπότε επιβαρύνθηκε η φόρτιση των ελαστικών, φαντάζομαι. Επίσης, αυτή την τετράδα ενδέχεται να μη την έστρωσα σωστά.
ΑΛΛΑ: και η προηγούμενη τετράδα σε περίπου 35.000χλμ ήταν για άλλαγμα. Και από τότε έμαθα να πιέζω περισσότερο το αυτοκίνητο, οπότε την πλήρωσαν τα λάστιχα.
Πάντως, ακόμα και τα πίσω έχουν βάθος πέλματος στους δείκτες περίπου 4mm.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κανένα λάστιχο να αντέχει στα σίγουρα, εκτός από τα rip potenza. Τουλάχιστον τα εξαλτο, όσο αντέχουν, είναι πολύ καλά.
edit-edit:
Σε τι διάσταση Χαρούλη;
195-50-15.
Τα γιοκο parada βγαίνουν από 16 και πάνω.
Οχι !!!Βγαινουν και στην διασταση μας τωρα
Καλά θυμάμαι ότι τα έβαλε σ' αυτη την διάσταση ο Νικόλας (ο Ολύμπιος).
Βουρ στον πατσά, μου φαίνεται!Παιδιά, κάναν λαστιχά με καλές τιμές στη Θεσ/νικη με yoko να βρούμε...
-
Παίδες καλησπερα. Σκεφτομαι να παρω το νεο μοντεο στη εκδοση titanium x 2.0tdci η οποια φοραει 235/45-17 αλλα μπορω να βαλω και το σπορ πακέτο με τα 235/40-18. Τι διαφορες υπαρχουν στις τιμές στις παραπανω διαστάσεις
-
18αρες; Γιατί να το κάνεις αυτό;
-
Τα 18άρια είναι περίπου 30-35% ακριβότερα από τα 17άρια.
Οι τιμές για σχετικά καλά ελαστικά για τα μεν 17άρια ξεκινάνε από τα ~600
-
195/50/15 Υοκο S Drive
-
Drdino μπορείς να μου πεις που περίπου είναι το μαγαζί με τα Continental? Πριν ή μετά την λαχαναγορά, κοντά στην περιφερειακή, κοντά στο ΚΤΕΟ, κτλ? Λογικά δε θα έχω πρόβλημα να το βρω. Μη σε βάζω να ψάχνεις και αποδείξεις
-
Σε λιγάκι θα έχεις πμ.
-
[quote='aserf']Τα 18άρια είναι περίπου 30-35% ακριβότερα από τα 17άρια.
Οι τιμές για σχετικά καλά ελαστικά για τα μεν 17άρια ξεκινάνε από τα ~600
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
195/50/15 Υοκο S DriveΡίξε και μια κριτική γιατί με το σταγονόμετρο τις βρίσκουμε για αυτό το λάστιχο. Στο βρεγμένο πως τα πάει? Αντοχή?
-
Στο στεγνό είναι μία κλάση επάνω από το Υοκο AVS 100 sport το οποίο ήταν πολύ καλό στο στεγνό, ειδικά στο φρενάρισμα, καθώς και στο βρεγμένο, αλλά κάκκιστο όπου είχε λιμνάζοντα νερά, δεν είχε καλή αποχέτευση το πέλμα του και πάθαινε εύκολα aquaplanning, το S Drive έχει πολύ σωστή χάραξη για το πολύ νερό κατά την γνώμη μου αλλά ακόμα δεν έχει βρέξει στην Αττική γερά για να μπορώ να έχω γνώση, από την εμεπιρία μου όμως 4 χρόνια με τα AVS σε 3 προστοκίνητα και τετρακίνητα τούρμπο που έχω, είναι καλύτερο παντού και περιμένω τα πολλά νερά για να το δώ και εκεί. Έχει σκληρότερα πλαϊνα και μαλακότερο πέλμα αλλά δείχνει να αντέχει στην φθορά περισσότερο. Φοράω διάσταση 195/50/15 V, η Yoko το προτείνει το S drive και για trackday.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....