-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να αλλάξω τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου (AUDI Allroad 3.0 TDI Tiptronic, http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=600). Τα εργοστασιακά είναι τα Goodyear Excellence σε διάσταση 245/45R18 245 45 18 100 Y XL, 4x4 On-Road. Αν και δεν έχω σε εκτίμηση τη συγκεκριμένη μάρκα (είμαι φαν των Michelin ή Continental), φαντάζομαι ότι για να τα επέλεξε η AUDI για αυτό το αυτοκίνητο θα ξέρει καλύτερα. Τι μου προτείνετε? Να ξαναβάλω τα ίδια ή να αλλάξω και αν ναι σε ποιά μάρκα και μοντέλο ελαστικού. Προφανώς τα ελαστικά πρέπει να συμβαδίζουν στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Κατ' αρχήν καλοτάξιδο το Audi!! Πολύ καλή επιλογή και αυτοκινήτου και κινητήρα (τυχερέ...) !! Η επιλογή του εργοστασίου μου φαίνεται αρκετά 'ασφάλτινη'. Αυτή η ένδειξη '4x4 on-road' τί σημαίνει άραγε; Τέλος πάντων... Είσαι σίγουρος πως θέλεις από τώρα ν' αλλάξεις λάστιχα; Αν παρατήρησα σωστά, είναι λίγο παραπάνω από ενός έτους. Ρωτάω, γιατί τα λάστιχά σου έχουν κάπως ακραία διάσταση και το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό. Ενδεικτικά (και αφού ανέφερες τα Continental και Michelin), τα (Conti) SportContact 3 κοστίζουν πάνω από 1200
-
Τι έχει ο χάρτης;
Βασικά μόνο έναν χάρτη στο background βλέπω, όχι ιδιαίτερα ευκρινή... -
Την πραγματικότητα...
-
Και εγώ την πραγματικότητα βλέπω τέλος πάντων
-
Γι' αυτή τη γραμμούλα στη μέση γίνεται όλη η φασαρία;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γι' αυτή τη γραμμούλα στη μέση γίνεται όλη η φασαρία;Για το άλλο μισό γίνεται ο λόγος!
-
Ο χρήστης tonelef έγραψε:
Γι' αυτή τη γραμμούλα στη μέση γίνεται όλη η φασαρία;
Για το άλλο μισό γίνεται ο λόγος!
Καλά δεν το δείχνουν; στο κάτω μισό στέλνουν λάστιχα, στο πάνω όχι.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
θα αλλάξω λάστιχα αυτές τις μέρες στο Cayenne.Εχω δύο επιλογές στην διάσταση 275/45 19.Michelin Diamaris και Pirelli P Zero Rosso.Μέχρι τώρα φορούσα τα Pirelli και είμαι ευχαριστημένος.Να βάλω τα Γαλλικά ή όχι ?Η τιμή τους είναι ακριβώς ίδια...Αφού είσαι ευχαριστημένος, γιατί να τ' αλλάξεις;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αφού είσαι ευχαριστημένος, γιατί να τ' αλλάξεις;;;;Μήπως τα άλλα είναι καλύτερα;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
θα αλλάξω λάστιχα αυτές τις μέρες στο Cayenne.Εχω δύο επιλογές στην διάσταση 275/45 19.Michelin Diamaris και Pirelli P Zero Rosso.Μέχρι τώρα φορούσα τα Pirelli και είμαι ευχαριστημένος.Να βάλω τα Γαλλικά ή όχι ?Η τιμή τους είναι ακριβώς ίδια...Υπάρχουν και μερικά ακόμη:
Bridgestone Dueler Sport
Continental Conti 4x4 SportContact
Hankook Ventus K107 S1 Evo και
Michelin Latitude Sport (χωρίς περαιτέρω πληροφορίες) ... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αφού είσαι ευχαριστημένος, γιατί να τ' αλλάξεις;;;;
Μήπως τα άλλα είναι καλύτερα;
Παίζει όμως να είναι και χειρότερα...
Γι' αυτό είπα εφόσον είναι ικανοποιημένος, ίσως δεν αξίζει ο πειραματισμός...
Όταν θ' αλλάξει λάστιχα στο κόκκινο Χιουντάι θα βάλει energy πάντως!
-
Tα Latitude είναι εντελώς καινούργιο λάστιχο ακόμα υψηλότερων επιδόσεων από τα Diamaris και μάλλον πιο ακριβά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν Ελλάδα. Εγώ πάντως μάλλον τα Michelin θα προτιμούσα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tα Latitude είναι εντελώς καινούργιο λάστιχο ακόμα υψηλότερων επιδόσεων από τα Diamaris και μάλλον πιο ακριβά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν Ελλάδα. Εγώ πάντως μάλλον τα Michelin θα προτιμούσαΣε κατηγορίες ελαστικών, που οι τιμές τους αγγίζουν τις αντίστοιχες αγοράς 50αριού ευρωπαϊκού σκούτερ (σχεδόν 1.300
-
Δεν έψαξα τις τιμές απλά μια σκέψη έκανα. Πάντως το Diamaris θεωρούνταν και θεωρείται πάρα πολύ καλό λάστιχο ενώ το Latitude είναι reference για την f/l Cayenne με οτι μπορεί να σημαίνει αυτό
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
θα αλλάξω λάστιχα αυτές τις μέρες στο Cayenne.Εχω δύο επιλογές στην διάσταση 275/45 19.Michelin Diamaris και Pirelli P Zero Rosso.Μέχρι τώρα φορούσα τα Pirelli και είμαι ευχαριστημένος.Να βάλω τα Γαλλικά ή όχι ?Η τιμή τους είναι ακριβώς ίδια...
Αφού είσαι ευχαριστημένος, γιατί να τ' αλλάξεις;;;;
+1.
Ομαδα που κερδιζει,ΔΕΝ αλλάζει.
-
τα goodyear eagle nct5 σε διασταση 205/55/R16 H ειναι αξιοπρεπη λαστιχα?
ποσο χειροτερα ειναι απο τα sportcontact 2 πχ? -
Μετα απο κανα 2-3 γερα χειροφρενα ειναι δυνατον να χαλασει η ζυγοσταθμιση ενος ελαστικου?
μετα απο τα χειροφρενα ακουω ενα πλαταγισμα στην κυλιση και μεταφερεται κραδασμος
ποσο παει μια ζυγοσταθμιση?Να επισημανω πως οι τροχοι δεν ακουμπησαν πουθενα,και ο δρομος ηταν γλιστερος ,δεν μαγκωνε το αμαξι κατω,δηλαδη θελωνα πιστευωπως δεν εχει γινει καποιο στραβωμα
-
Ισως να εχεις ισιάξει ενα κομμάτι (κατι αναλογο του μπλοκαρίσματος του ελαστικου στην πίστα) καταστρέφοντας το κυκλικό σχημα του εξωτερικου του πέλματος και καθε φορα που το ισιο κομματι παταει στην ασφαλτο να εχεις αυτον τον κραδασμο
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Μετα απο κανα 2-3 γερα χειροφρενα ειναι δυνατον να χαλασει η ζυγοσταθμιση ενος ελαστικου?
μετα απο τα χειροφρενα ακουω ενα πλαταγισμα στην κυλιση και μεταφερεται κραδασμος
ποσο παει μια ζυγοσταθμιση?Να επισημανω πως οι τροχοι δεν ακουμπησαν πουθενα,και ο δρομος ηταν γλιστερος ,δεν μαγκωνε το αμαξι κατω,δηλαδη θελωνα πιστευωπως δεν εχει γινει καποιο στραβωμα
Το τετραγωνιασες το λαστιχο ,ειναι αχρηστο πια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το τετραγωνιασες το λαστιχο ,ειναι αχρηστο πια.
Παμε για αλλαγη λοιπον
Κριμα γιατι ηθελα να τα κρατησω μεχρι τις εκλογες
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....