-
deggman έγραψε:
...ΕΝΑΝ ΑΨΟΓΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΑΓΩΝΑ...Όχι αγώνα, εκδήλωση! Φέτος θα είναι αγώνας! **Όλες οι υπηρεσίες πληρώνονται!!!! **
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΚΤΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. -
deggman έγραψε:
...ΕΝΑΝ ΑΨΟΓΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΑΓΩΝΑ...Όχι αγώνα, εκδήλωση! Φέτος θα είναι αγώνας! **Όλες οι υπηρεσίες πληρώνονται!!!! **
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΚΤΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ( ΑΝ ΘΕΣ ΦΕΛΟΙ ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ....................
Και όμως αυτή είναι και πρέπει να είναι η βάση για οποιαδήποτε συζήτηση επί του θέματος!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Εφ'όσον δεν τον 'πάς' τον ΣΟΑΑ γιατί ασχολείσαι βρε ΤΑΚΙΝΕΝ??? Ασχολήσου με την ΕΛΠΑ (για ΕΘΕΑ δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία) και άσε μας ησυχους εμάς τους 'βαρεμένους' με τον ΣΟΑΑ που δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια!!!Εφ όσον δεν με 'πας' γιατί ασχολείσαι μαζί μου βρε CASTOR??? Ασχολήσου με το ΣΟΟΑ και άσε με εμένα το 'βαρεμένο' με την λογική μου, που by the way δεν έχει τίποτε να κερδίσει από όλα αυτά..απλώς παρατηρεί...
Όταν κοιτάξετε και λίγο παραπέρα και καταλάβετε πως πάνε τα πράγματα μπροστά και πως πίσω τα ξαναλέμε....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
. ΤΑΚΙΝΕΝ ΕΓΡΑΨΕ..........Πάντως και μόνο το γεγονός οτί όπως γράφεις 'τρέξατε' όσοι τρέξατε και ίσως συνεχίζετε να τρέχετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και όχι στη θέση σας οι φυσικοί πρωταγωνιστές και νέοι (Καιτατζάκος, Ζαχάκια, Κυρκος jr, Ιαβεράκια, Χατζ/γας, Πάνος, Τσόλα κλπ) μόνο προβληματισμό μπορεί να φέρει.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΓΕΡΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΑ .
ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ( ΑΝ ΘΕΣ ΦΕΛΟΙ ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ....................AΓΑΠΗΤΕ Αpr,
ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (ΑΝ ΘΕΣ ΦΕΛΟΙ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ,ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ !ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
deggman έγραψε:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΚΤΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να το καταλάβεις!!!
Εφ'όσον δεν τον 'πάς' τον ΣΟΑΑ γιατί ασχολείσαι βρε ΤΑΚΙΝΕΝ??? Ασχολήσου με την ΕΛΠΑ (για ΕΘΕΑ δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία) και άσε μας ησυχους εμάς τους 'βαρεμένους' με τον ΣΟΑΑ που δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια!!!
Εφ όσον δεν με 'πας' γιατί ασχολείσαι μαζί μου βρε CASTOR??? Ασχολήσου με το ΣΟΟΑ και άσε με εμένα το 'βαρεμένο' με την λογική μου, που by the way δεν έχει τίποτε να κερδίσει από όλα αυτά..απλώς παρατηρεί...
Όταν κοιτάξετε και λίγο παραπέρα και καταλάβετε πως πάνε τα πράγματα μπροστά και πως πίσω τα ξαναλέμε....
Και ποιός σου είπε ότι ασχολούμαι μαζί σου? Ασχολούμαι με την αρρωστημένη φιλοσοφία/'λογική' που εκφράζεις ! Αν είναι δική σου ή άλλων εσύ το ξέρεις!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ Αpr,
ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (ΑΝ ΘΕΣ ΦΕΛΟΙ) ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ,ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ.
'EL-EM'
Μην το γυρνας παλι εκει βρε Λώρη!! Αστο να παεί. Αν ολα πανε καλά θα φανει πόσα πιδια πιανει ο σάκος στο Μικτο, αν αυτοι που δηλώνουν έτοιμοι για τίτλο έρθουν τελικά ή την κάνουν αν δεν τους 'βγουν' οι πρώτοι αγωνες. Απο εκει και πέρα διοργανώστε τον αγωνα των πρωταθλητών με εγκαιρο προγραμματισμό, σωστη διαφήμιση, τηλεοπτική μετάδοση και θέαμα, και αν δεν έρθουν κάποιοι αυτοι θα χάσουν στην συνειδηση των φιλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στα μάτια των συναδέλφων του! Οσο για το Ελληνικό δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι παρων ούτε και ο Λάμπρος μια που το Puma μετα τον τεχνικό έλεγχο του Ολύμπιου είναι κυριολεκτικά στο ζεμπίλι, αλλά απο αυτα που άκουσα δυστυχως δεν θα χαρακτηριζα την εκδηλωση σαν πετυχημένη. Μακάρι με οδηγο τα λάθη του 2003 να πορευτούμε το 2004 και να πάμε όχι ένα βήμα αλλα ένα άλμα μπροστά!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Εφ'όσον δεν τον 'πάς' τον ΣΟΑΑ γιατί ασχολείσαι βρε ΤΑΚΙΝΕΝ??? Ασχολήσου με την ΕΛΠΑ (για ΕΘΕΑ δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία) και άσε μας ησυχους εμάς τους 'βαρεμένους' με τον ΣΟΑΑ που δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια!!!
Εφ όσον δεν με 'πας' γιατί ασχολείσαι μαζί μου βρε CASTOR??? Ασχολήσου με το ΣΟΟΑ και άσε με εμένα το 'βαρεμένο' με την λογική μου, που by the way δεν έχει τίποτε να κερδίσει από όλα αυτά..απλώς παρατηρεί...
Και ποιός σου είπε ότι ασχολούμαι μαζί σου? Ασχολούμαι με την αρρωστημένη φιλοσοφία/'λογική' που εκφράζεις ! Αν είναι δική σου ή άλλων εσύ το ξέρεις!
Αν μου επιτρέπεις Αρη, ισως μια ποιο ηρεμη προσέγγιση των πραγμάτων θα ήταν ποιο σωστη μια που στα μάτια πολλών εδω δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου αλλα και τους οδηγούς μέλη του ΣΟΟΑ.
Τελειως φιλικά και χωρίς παρεξήγηση... -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Αν μου επιτρέπεις Αρη, ισως μια ποιο ηρεμη προσέγγιση των πραγμάτων θα ήταν ποιο σωστη μια που στα μάτια πολλών εδω δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου αλλα και τους οδηγούς μέλη του ΣΟΟΑ.
Τελειως φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...Εκπροσωπώ ΜΟΝΟ τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση τον ΣΟΑΑ!!! Το έχω ξαναγράψει αλλά καλό είναι να το επαναλαμβάνω!!! Όταν εκπροσωπώ τον ΣΟΑΑ (στο site σε email ή σε αγώνες -όντας εκπρόσωπος -ότι λέω ή γράφω είναι κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου ή κάποιου μέλους του ΔΣ).
-
Τον ΣΟΑΑ μέσα σε αυτό το Φόρουμ εκπροσωπεί μόνο ο ΓΜ - Γιάννης Μεσημέρης Πρόεδρος του ΣΟΑΑ - εγώ έχω μόνο την ευθύνη να ενημερώνω (σύμφωνα με ότι υπάρχει στο site http://www.soaa.gr ή σε Δελτία Τύπου - όπως το κάνω και σε άλλα φόρουμς).
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Όταν και αν υπάρξουν απαντήσεις συνεχίζουμε....Για να υπάρξουν απαντήσεις πρέπει κάποιος να τις δώσει! Δεν απάντησες στις ερωτήσεις μου! 2-3-4-5 και πάει λέγοντας!
Πάλι το αποφεύγεις!!!(Επιμελώς θα έλεγα) Πρόσεχε στην τρίτη 'καίγεσαι'!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
εγώ έχω μόνο την ευθύνη να ενημερώνω (σύμφωνα με ότι υπάρχει στο site http://www.soaa.gr ή σε Δελτία Τύπου - όπως το κάνω και σε άλλα φόρουμς).Σε αυτό, και όχι μόνο, Άρη έχεις απόλυτο δίκιο. όπως και το δελτίου τύπου : http://www.soaa.gr/html/face2face.html όπου θα γίνει τελικά με διοργανώτρια λέσχη την ΠΑΛΛΑΣ, το maxfuels.com και σε συνεργασία των 4 τροχών.
-
Καλησπέρα
Βρε παιδιά μήπως ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ και δεν το έχω καταλάβει; Μήπως κάποιοι ΄χωρίς να το θέλουν παίζουν το παιχνίδι κάποιων άλλων και κυρίως ένα παιχνίδι αποπροσανατολισμένο;
Δεν σας κτυπάει στο μάτι ότι όταν υπάρχουν ζητήματα γιά διάλογο ουσίας, τότε θα βρεθεί κάποιος εθελοντής σωτήρας να θυμάται τους οδηγούς και τον Σύνδεσμό τους (ΣΟΑΑ) και αρχίζει την εκ του ασφαλούς κριτική;
Και θα συμφωνήσω με τον Πλατή και θα το φωνάξω και εγώ ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ που δεν έχει ιδρώσει στο μπάκετ ή δεν έχει αφήσει τη γυναίκα του, το παιδί του, δεν έχει ΄ξοδέψει χρήματα γιά το καλό όλων των αγωνιζομένων, δεν έχει παγώσει σε κάποια βουνοπλαγιά των Βαρδουσίων ή της Οίτης ή σε κάποιο γκρεμό της Φτέρης, δεν δικαιούται γιά λόγους ηθικής να εκφράζεται άσχημα γιά όλους αυτούς που έχουν κάνει όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά. Αυτός μπορεί να κάνει κριτική μόνο αν έχει τα στοιχεία εκείνα που πραγματικά δείχνουν ότι θέλει να βοηθήσει και νομίζω ότι ένα από τα καλά μας είναι ότι όλοι καταλαβαίνουμε αυτόν που πραγματικά θέλει να βοηθήσει και μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια.
Οι οδηγοί πληρώσαμε, πληρώνουμε και θα πληρώνουμε, τρέχουμε και θέλουμε να μας εξασφαλίζουν συνθήκες ανάλογες. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιά ποιό λόγο η ευθύνη γιά τα χάλια μας θα πρέπει να αναζητηθεί στο χώρο των οδηγών και όχι στο χώρο της Διοίκησης και Διαχείρησης του σπόρ; Μήπως κάποιοι βολεύονται πίσω από αυτή την κατεύθυνση του προβληματισμού;
Ποιός κατηγόρησε τη ΓΣΕΕ γιά τον μειωμένο ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας; Εδώ γιατί θα πρέπει να φταίει ο ΣΟΑΑ ή ο Castor και όλα τα άλλα παιδιά που έτρεξαν γιά να στηθεί εκείνη η Κυριακή μέσα από χίλια προβλήματα; Και αν πάλι δεν γινόταν οι ίδιοι θα είχαν να καταθέσουν μία άλλη άποψη και το πιό άσχημο θα την κατέθεταν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ του σπιτιού τους ή από το εξοχικό τους (μιά και ήταν Κυριακή) ή από έναν άλλο χώρο όπου θα ήσαν ενδεχομένως ειδικοί προσκεκλημένοι (μη βαράς Στράτη δεν εννοώ εσένα, εσύ έδωσες κομμάτι από τον εαυτό σου γιά αυτή την εκδήλωση (Memorial), από όσα τουλάχιστον μου είπαν πραγματικά καλοί σου φίλοι (ψάξε να τους εντοπίσεις, τους έχεις κοντά σου και μάλλον δεν το αντιλαμβάνεσαι). Και έχει δίκιο ο Χρήστος (APR) να λέει ότι οι 'πρωταθλητές' πάνε αλλού -με εξαίρεση κάποιους μεταξύ των οποίων και ο Άρης Βωβός ο οποίος ουδέποτε αρνήθηκε την προσφορά του- εκεί που η επίδοση είναι δεδομένη από τα αποδυτήρια. Τι να πούν τα εικονοστασάκια!
Δηλαδή μία εκδήλωση η οποία κατάφερε να έχει 300 γνήσιους θεατές, και όσους άλλους καλεσμένους, δεν ξέρω πόσους, η οποία γιά κάποιους λόγους δεν καταχωρήθηκες στο ημερολόγιο και δεν είχε εκ των πραγμάτων την δυνατότητα εκτενούς διαφήμησης σύμφωνα με τα γραφόμενα, μπορεί να χαρακτηρισθεί αφ΄ εαυτής αποτυχημένη, όταν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν 50 θεατές; Με ποιό τρόπο θα μπορούσαν τα παιδιά και ο ΣΟΑΑ να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο, όταν τα τελευταία χρόνια ο κόσμος που πηγαίνει σε τέτοιους αγώνες είναι υποπολλαπλάσιος;
Συμφωνώ με όσους γράφουν ότι ίσως θα έπρεπε η επιλογή της διοργάνωσης του Memorial να είναι διαφορετική, χώμα, διπλή πίστα, επαφή με τους θεατές κ.α., χωρίς όμως να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και αυτό θα πετύχει το ποθούμενο αποτέλεσμα.
Εν ολίγοις θεωρώ ότι ο αριθμός των 300 θεατών είναι επαρκής (όχι ο επιθυμητός ή αυτός που μας αξίζει), λαμβανομένου υπόψη ότι ο θεσμός της ταχύτητας είναι απαξιωμένος από τις επιλογές της διοίκησης του σπόρ.Ας αφήσουμε λοιπόν την εκ του ασφαλούς κριτική, γιατί στην καλύτερη περίπτωση είναι κουραστική και άδικη γιά αυτούς που έχουν τρέξει και κουραστεί, όπως λέει και γιατρός (Πλατής) και ας βάλλουμε και εμείς μία πλάτη να σταθεί αυτό το όργανο που λέγεται ΣΟΑΑ και να βρούν οι οδηγοί την εκτίμηση που κάποιοι αρνούνται επιμελώς να τους δείξουν.
Ας κοιτάξουμε όλοι οι αγωνιζόμενοι το πρόγραμμα των αγώνων του 2004. Μάλλον το αφεντικό τρελάθηκε και εκεί που λέγαμε ότι οι αγώνες είναι ακριβοί μας έβαλε και κάτι παραπάνω. Υποψιάζομαι ότι θα αρχίσει να αφαιρεί κάτι ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι στα περυσινά πλαίσια και να μην του ζητήσουμε μείωση των αγώνων. Προς το παρόν θα τρέξουμε σε μία επιπλέον ανάβαση, η οποία μάλιστα στους περισσότερους θα στοιχίσει αρκετά. Και καλά να υπάρξει μία ανάβαση στη Θεσ/νίκη, αλλά βρε αρχηγέ κόψε μία άλλη. Γιατί δύο αναβάσεις στην Πάτρα ή δύο στη Ριτσώνα;
Αν υποψιασθώ ότι ο Πρόεδρος σκέφτεται να στήσει Ομοσπονδία, θα 'αυτοκτονήσω'. Λέω αν!!! Αν και τώρα με τις εκλογές μάλλον θα ψάχνουμε τον τέως (δεν εννοώ τον Κοκό, ούτε τις βουλευτικές εκλογές, αλλά της ΕΛΠΑ και τον Δ...).
Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος κάλεσε στην ΕΘΕΑ απόστρατους και εν ενεργεία οδηγούς, τους βετεράνους, τον ΣΟΑΑ κ.λ.π. και εκεί που είχε αγαλιάσει η ψυχή μου και σκεφτόμουν να μπώ στο Forum και να κονταροχτυπηθώ με όσους γράφουν 'κακά λόγια' γιά την Διοίκηση του σπόρ, ξύπνησα μέσα στην απογοήτευση. Πάλι όνειρο ήταν και με έριξε την κατάθλιψη. Θα πάω να στρίψω στο Λάμπη, μπάς και συνέλθω, είπα και έφυγα γιά Κόρινθο και το απόλαυσα.
Καλή Χρονιά σε όλους. -
.......[/quote]
AΓΑΠΗΤΕ Αpr,
'EL-EM'[/quote]
ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΟΔΗΓΟΥΣ) ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΕ ΛΩΡΗ , ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ) ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΧΝΑ . ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΚΤ ΙΣΩΣ ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ( ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΝΕ ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ! (ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ )ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , Ο ΛΩΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ .....................
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟ 2004
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ασχολούμαι με την αρρωστημένη φιλοσοφία/'λογική' που εκφράζεις !Χωρίς λόγια...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
.......AΓΑΠΗΤΕ Αpr,
'EL-EM'[/quote]
ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΟΔΗΓΟΥΣ) ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΕ ΛΩΡΗ , ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ) ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΧΝΑ . ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΚΤ ΙΣΩΣ ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ( ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΝΕ ) ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ! (ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ )ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , Ο ΛΩΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ .....................
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟ 2004[/quote]
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ -ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ FACE TO FACE- ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡEΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡHΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ (ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΠΡ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Χωρίς λόγια...Και χωρίς απαντήσεις πάλι!!! 3η φορά!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ Αpr,
'EL-EM'
Μην το γυρνας παλι εκει βρε Λώρη!! Αστο να παεί. Αν ολα πανε καλά θα φανει πόσα πιδια πιανει ο σάκος στο Μικτο, αν αυτοι που δηλώνουν έτοιμοι για τίτλο έρθουν τελικά ή την κάνουν αν δεν τους 'βγουν' οι πρώτοι αγωνες. Απο εκει και πέρα διοργανώστε τον αγωνα των πρωταθλητών με εγκαιρο προγραμματισμό, σωστη διαφήμιση, τηλεοπτική μετάδοση και θέαμα, και αν δεν έρθουν κάποιοι αυτοι θα χάσουν στην συνειδηση των φιλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στα μάτια των συναδέλφων του! Οσο για το Ελληνικό δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι παρων ούτε και ο Λάμπρος μια που το Puma μετα τον τεχνικό έλεγχο του Ολύμπιου είναι κυριολεκτικά στο ζεμπίλι, αλλά απο αυτα που άκουσα δυστυχως δεν θα χαρακτηριζα την εκδηλωση σαν πετυχημένη. Μακάρι με οδηγο τα λάθη του 2003 να πορευτούμε το 2004 και να πάμε όχι ένα βήμα αλλα ένα άλμα μπροστά!
ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ,
ΔΕΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ . ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΓΙΑ ONE WEEK NOTICE ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ APR.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΓΙΑ ONE WEEK NOTICE ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Συμφωνώ απόλυτα.
Μία εύλογη απορία όμως. Η iron team τι έκανε??? Και θα συνεχίσω αφου πάρω την απάντηση.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ -ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ FACE TO FACE- ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡEΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡHΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ (ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΠΡ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αχ βρε Λώρη άλλο εννοούσα!! Αλλοί δηλώνουν 99% συμμετοχή στο μικτό όχι εσείς! Και προς Θεου δεν θα μπορούσα ποτε να μεταφέρω την προσωπική ΄πλακίτσα' μεταξυ μας σε δημόσιο χώρο!!!!!
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12