-
Ok Castor, ας παρακάμψουμε όλες αυτές τις ύβρεις οι οποίες σε τελική ανάλυση προσβάλλουν μόνον αυτόν που τις εκτοξεύει και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανθρωπο και μιας κάποιας ηλικίας.
Να απαντήσω σε τι;Ο χρήστης Castor έγραψε:
παρατήρηση δεύτερη;
Οι φυσικοί 'πρωταγωνιστές' ,ρώτα τους που ήτανε και τι κάνανε για την ΕΚΔΗΛΩΣΗ του ΣΟΑΑ όπου στεφθήκανε και πρωταθλητές , όταν όλοι εμείς είμασταν στο Ελληνικό! Ποιός 'πρωταγωνιστής' ακύρωσε τον αγώνα του Ενιαίου στο Ελληνικό με 'αλήτικες' πρακτικές?Μα για την απουσία των φετεινών πρωταγωνιστών, το ίδιο θίγω και εγώ και το προβάλλω ως θέμα για προβληματισμό σε όλους εσάς που ασχολείστε με το ΣΟΑΑ κλπ. Το περιστατικό που αναφέρεις για το Ενιαίο είναι παντελώς άγνωστο σε εμένα.
παρατήρηση τρίτη;
Ποιός έκανε την καταγγελία για το Ελληνικό! Και τι συμφέρον είχε? Φυσικά δεν ήταν περίοικος δεδομένου ότι η Μεσογείων ΔΕΝ γειτνιάζει με το πρώην αεροδρόμιο!!!Και εγώ που να ξέρω ποιος έκανε ποια καταγγελία; Ούτε καν στη Μεσογείων δεν μένω.
παρατήρηση τέταρτη!
Πώς γίνεται το Μεμόριαλ να είναι 'Εκδήλωση' και η Αμφίκλεια 'αγώνας' κατά τα λεγόμενά σου ?Ονόμασέ τα όπως θέλεις. Αυτό που εγώ ρωτάω (και δεν παίρνω απάντηση) είναι γιατί να μη γινόταν η εκδήλωση του ΣΟΑΑ τώρα και μάλιστα σε συνδιασμό με πίτα κλπ και γιατί τόσο άγχος για τότε χωρίς χρόνο για προετοιμασία και θάβοντας ουσιαστικά άλλο αγωνιστικό δρώμενο (να, πες το έτσι) προγραμματισμένο από την αρχή της χρονιάς;
παρατήρηση πέμπτη!
Ποιοί εξαργύρωσαν και τί από την παραπάνω διαδικασία!Έλα ντε; Δεν ξέρω εγώ! Αν εσύ ξέρεις απάντησε. Προσωπικά, πολύ συγκεκριμένα θέματα θίγω που άπτονται στη λογική μου (και μην την σχολιάσεις).
Ούτε διαπλεκόμενος είμαι, ούτε οδηγός αγώνων, ούτε βγάζω κάτι από την ιστορία.
Αυτό είναι που σε ενοχλεί;
Και αν δεν απάντησα σε πρώτο χρόνο στις παρατηρήσεις σου είναι επειδή προφανώς δεν απευθύνονται σε εμένα. Ελπίζω τώρα να έγινε κατανοητό. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ APR,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ -ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ FACE TO FACE- ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡEΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡHΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ Ο Ν Ο ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ (ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ)ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΠΡ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αχ βρε Λώρη άλλο εννοούσα!! Αλλοί δηλώνουν 99% συμμετοχή στο μικτό όχι εσείς! Και προς Θεου δεν θα μπορούσα ποτε να μεταφέρω την προσωπική ΄πλακίτσα' μεταξυ μας σε δημόσιο χώρο!!!!!
ΠΑΥΛΟ,
ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΣΣΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ??? ΚΑΤΑΛΗΞΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ 'ΠΙΚΑΡΕΙΣ' ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ 'ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
deggman έγραψε:
...ΕΝΑΝ ΑΨΟΓΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΑΓΩΝΑ...Όχι αγώνα, εκδήλωση! Φέτος θα είναι αγώνας! **Όλες οι υπηρεσίες πληρώνονται!!!! **
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΚΤΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να το καταλάβεις!!!
Εφ'όσον δεν τον 'πάς' τον ΣΟΑΑ γιατί ασχολείσαι βρε ΤΑΚΙΝΕΝ??? Ασχολήσου με την ΕΛΠΑ (για ΕΘΕΑ δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία) και άσε μας ησυχους εμάς τους 'βαρεμένους' με τον ΣΟΑΑ που δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ όλα αυτά τα χρόνια!!!
Εφ όσον δεν με 'πας' γιατί ασχολείσαι μαζί μου βρε CASTOR??? Ασχολήσου με το ΣΟΟΑ και άσε με εμένα το 'βαρεμένο' με την λογική μου, που by the way δεν έχει τίποτε να κερδίσει από όλα αυτά..απλώς παρατηρεί...
Όταν κοιτάξετε και λίγο παραπέρα και καταλάβετε πως πάνε τα πράγματα μπροστά και πως πίσω τα ξαναλέμε....
Και ποιός σου είπε ότι ασχολούμαι μαζί σου? Ασχολούμαι με την αρρωστημένη φιλοσοφία/'λογική' που εκφράζεις ! Αν είναι δική σου ή άλλων εσύ το ξέρεις!
Αρη,καταλαβαίνω ότι σε εχει στενοχωρήσει η όλη κατάσταση,αλλά μήπως θα έπρεπε να δείχνουμε περισσότερη προσοχή ώστε να μην προσβάλουμε?
Γιατι δηλαδή ο deggman δεν θα μπορούσε να καταλάβει?Χαζός είναι?
Και ο Δημήτρης (που τον ξέρεις και προσωπικά!)απο που κι ως που μπορεί να χαρακτηριστεί φερέφωνο??!!Προσωπικά βαρέθηκε όλη αυτή την διαπλοκολογία και το κυνήγι μαγισσών που τώρα τελευταία είναι της μόδας!!
Εγινε μια εκδήλωση...Μπράβο...και του χρόνου!!Τελικα για την πλάκα σας το κάνετε?!!Γιατι αν το κάνετε για την πλάκα σας θα πρέπει να είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι!!!Η εκδήλωση πέτυχε!!Εκτός πάλι και είχατε θέσει άλλους στόχους (που δεν γνωρίζω) και δεν τους πετύχατε!!
-
ΚΑΙ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΠΛΑΤΗ
ΠΡΟΣ LEV
Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ !
ΠΡΟΣ GO FOR POLE ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
ΚΩΣΤΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΡΑΠΤΑ ΕΔΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΟΑΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΟΑΑ,
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..., ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ
ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ .
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΠΟΥ ΟΥΤΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ?
ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ
ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΘΑΤΑΝ Η ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ. (ΕΜΑΣ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΩ).
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ (ΤΟΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ....)ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ) ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ Ο ΤΑΚΙΝΕΝ, ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
ΨΕΜΜΑΤΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΞΕΥΣΕΙ
ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ. ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΣΙΡΚΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
ΤΑΚΙΝΕΝ Κ ΣΙΑ .Υ.Γ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ
'ΕΙΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ', ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΗΤΕΣ, ΠΟΙ
'ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ', ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΠΕΝΘΙΜΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΓΩ. -
Kε Plati
- Δεν υπάρχει 'ΣΙΑ' που να έχει σχέση με εμένα.
- Ο σεβασμός είναι κάτι που πρέπει να το αποκτήσεις. Πολλοί εδώ μέσα τον έχουν αποκτήσει, άλλοι δε τον θεωρούν αυτονόητο...ε λάθος!
- Δεν έβγαλα γλώσσα σε εσένα ή τον castor. Αντίθετα εσείς βγάλατε γλώσσα σε εμένα. (Δεν χρειάζεται να αρχίσω τα κόψε ράψε για τα το δείξω) Περι συγγνώμης από μέρους σας...δεν νομίζω πως τίθεται θέμα...Εδώ αγνοείτε βασικές αρχές του διαλόγου...(διάλογος ... δεν τον είδα μαζί σας)
- Τις θεωρητικο-σοφιστείες περί το να μου κόψει κάποιος τη γλώσσα τις αφήνω, να καταγραφούν ως 'λόγια μεγάλων αντρών που διεκδικούν ρόλους'.
Βλέπεις εδώ είναι δημόσιο ηλεκτρονικό forum( το έτος 2004). ΔΕΝ ισχύει ότι πιθανόν να εφαρμόζουμε στην προσωπική μας ζωή....
-
Λοιπόν ωραία , έχεις Δημήτρη κάποιες απαντήσεις θεωρώ ακόμη και το Δεν γνωρίζω σαν απάντηση.
Το θέμα είναι ότι μόνον όταν έχεις όλες τις απαντήσεις συνθέτεις το 'πάζλ' που λέγεται Ελληνικοί Αγώνες γενικώτερα και Μεμόριαλ ΣΟΑΑ ειδικώτερα!
Κάθε κομματάκι του πάζλ το οποίο από μόνο του δεν λέει τίποτε όταν 'κολλήσει' δίπλα στο άλλο δείχνει όλη την εικόνα!
Δεν έχω ούτε την απαίτηση από σένα να έχεις όλη την εικόνα μπροστά σου και φυσικά ούτε την απαίτηση να ξέρεις τις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που έθεσα!
Δεν κυνηγάμε 'φαντάσματα' στους Ελληνικούς αγώνες ξέρουμε, τουλάχιστον οι άμμεσα εμπλεκόμενοι ποιοί έχουν συμφέρον καθώς και ποιοί δέν θέλουν επιτυχημένο ΣΟΑΑ και ποιοί έχουν βοηθήσει θετικά και ποιοί αρνητικά την όποια προσπάθεια του Συνδέσμου!
Επομένως όταν λές ότι η αποχή εκφράζει αποδοκιμασία δεν είναι απαραίτητα σωστό! Στην συγκεκριμμένη περίπτωση μπορεί να εκφράζει πολιτική , μικροπολιτική ακόμη και 'βρώμικη πολιτική'.
Και στην περίπτωσή μας 'βρώμικη πολιτική' κατά του ΣΟΑΑ και κατ'επέκταση των οδηγών που τον στηρίζουν υπήρξε , όχι εμφανώς , δεν βγήκε κάποιος να πεί κάτι συγκεκριμμένο αλλά μην λέγοντας ή μην κάνοντας ή κάνοντας κάτι συγκεκριμμένο!!!
Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις στο παρα - δέκα απόσυρση της άδειας από την ΥΠΑ του χώρου , γιατί υπάρχει καταγγελία για ηχορύπανση , και ανακαλύπτεις ότι αυτός που έκανε την καταγγελία είναι μέσα στην ΕΛΠΑ λές 'Εντάξει σε πόλεμο είμαστε θα το πολεμήσουμε!'
Όταν σου λένε ότι 'Μα καλά πάς να θάψεις τον μικρό επαρχιακό λεσχάκο που έχει την ημερομηνία καπαρωμένη' αρχίζεις και ψιλιάζεσαι!
Και εγώ αν δεν ήμουνα εμπλεκόμενος θα έλεγα αχ βρε Γιάννη Καραπετσάνο οι μεγαλοκαρχαρίες στην πέσανε!
Ίσως και μόνο από συμπάθεια στους μικρούς και ανυπεράσπιστους να τον υποστήριζα και σθεναρά!
Έλα όμως που ταίριαζε στο σενάριο του εχθρού! Δαβίδ με Γολιάθ το κάναμε και έχω και μέρος της ευθύνης ! Τελικά ίσως χάρη του έκανα του Καραπετσάνου και βρέθηκε ο ΣΟΑΑ να απολογείται! Και οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη γιαυτό!
Και πάμε στο θέμα πρωταθλητές και ενιαίο!
Ο πρωταθλητής που ζεί από το κύκλωμα των αγώνων δεν τον θέλει τον ΣΟΑΑ γιατί τον περιορίζει στην δυνατότητα του να βγαίνει μόνιμα πρωταθλητής με ότι αυτό συνεπάγεται! Δεν τον θέλει γιατί μπορεί μέσα από τις διαδικασίες ενός φθηνού (σχετικά πάντα) θεσμού να υπάρξουν κάποια ταλέντα που να θέσουν σε αμφισβήτηση τον/τους τίτλους τους!
Δεν αντέχουν να χάσουν τίτλο , που δεν θα σημαίνει ότι είναι καλίτεροι ή χειρότεροι οδηγοί αλλά θα χάσουν χρήματα!!!Το θέμα του ενιαίου που θα ήταν Αγώνας (ο τελευταίος του θεσμού) μέσα στην εκδήλωση του Συνδέσμου που το έχει για κορωνίδα του ακυρώθηκε μόλις την προηγούμενη Κυριακή το απόγευμα! Τους λόγους , παρότι τους ξέρω δεσμεύομαι για να τους δημοσιοποιήσω , τον τρόπο που έγινε όμως τον θεωρώ τουλάχιστον άκομψο για κάποιον που έλαβε την ψήφο των οδηγών για να τους εκπροσωπεί και για προσωπικούς λόγους να τους πουλάει στο παρα ένα αποδυναμώνοντας την εκδήλωση!!!
Είναι πολλά τα λεφτά Δημήτρη!!! (Αρη λέγανε τότε τον Κούρκουλο αλλά το παραφράζω) Πόλεμος σε πολλά μέτωπα γίνεται! Και οι σύμμαχοι τους χθές είναι εχθροί του αύριο ! Οι πλευρές όμως είναι πάντα ξεκάθαρα δύο! Η μία πλευρά είναι ο ΣΟΑΑ! Με καλή ή κακή διοίκηση , με ελείψεις , με ότι θές πές το αλλά είναι η μία πλευρά!
Έτσι αναφέρθηκα σε 'αρρωστημένη' λογική/φιλοσοφία ενόωντας την προσπάθεια να περαστεί ότι ο Θεσμός ΣΟΑΑ δεν χρειάζεται! Δεν κάνει κάτι , είναι άχρηστος , να καταργηθεί!
Είναι σαν να λέμε εφόσον η αντιπολίτευση δεν έχει εξουσία να την καταργήσουμε!
Στα μη δημοκρατικά κράτη όντως το έχουν κάνει και για μένα τουλάχιστον είναι 'αρρωστημένη' λογική/φιλοσοφία! Αυτό δεν το δέχομαι!
Τέλος για το αν το αποτέλεσμα του Μεμόριαλ ήταν καλό ή όχι?
Σε αντίθεση με τις φυσικές επιστήμες , τα αποτελέσματα στην ζωή δεν είναι απόλυτα ! Δεν υπάρχει 1+1=2 Υπάρχουν πάντα ορίζουσες που καθορίζουν την σχετικότητα της επιτυχίας ή της αποτυχίας.
Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο λέμε ότι κέρδισαν οι δυνάμεις της Ανταντ αλλά αν δείς πόσοι άνθρωποι σκοτώθηκαν είναι αμφίβολο αν κάποιος 'κέρδισε' απόλυτα.
Έτσι λοιπόν και στο Μεμόριαλ η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεδομένων των συνθηκών το επιχείρημα πέτυχε και με πολύ υψηλό βαθμό επιτυχίας.
Αν είχαμε ένα μήνα στην διάθεσή μας και είχαμε τον ίδιο κόσμο , τις ίδιες συμμετοχές , γενικά το ίδιο σκηνικό δεν θα έλεγα ότι πετύχαμε , θα έλεγα ότι αποτύχαμε!
Τέλος μην νομίζεις ότι επαναπαυόμαστε .Ακόμη και την ώρα που φύγαν όλοι από το Ελληνικό , κάποια παρέα άρχισε να συζητάει τι θα κάνουμε στο επόμενο!
Υ.Γ. Αν δεν σε ήξερα προσωπικά , δεν ήξερα τον τρόπο που σκέφτεσαι ορισμένες φορές , δεν σε εκτιμούσα σαν άνθρωπο δεν θα σου απαντούσα από την πρώτη στιγμή ! Ξέρω επίσης ότι δεν έχεις συμφέρον αλλά πολλές φορές πιστεύοντας ότι κάνουμε κάτι καλό καταστρέφουμε κάτι άλλο ! Μπορεί από άγνοια , μπορεί από κακή εκτίμηση, όμως συμβαίνει!
-
Αρη πριν σε 'μελετήσω' προσεκτικά, σε ευχαριστώ ειλικρινά για την επαναφορά του διαλόγου σε καλό επίπεδο και σωστό δρόμο!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΥΛΟ,
ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΣΣΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΣ ΕΜΕΝΑ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ??? ΚΑΤΑΛΗΞΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ 'ΠΙΚΑΡΕΙΣ' ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ 'ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ειμαστε εκτος θεματος σε αυτην την ενότητα και δεν κάνει να χαλάσουμε μια εντονη κουβεντα που γίνεται. Οσο για ποιον εννοω, εννοω τους ίδιους που εννοεις και εσυ οταν εγραφες στο APR >ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Αυτα...
-
MIA ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ;
δεν ζητησα τον σεβασμο στο προσωπο μου . Απαιτησα τον σεβασμο ολων προς τους αθλητες ενος σπορ, καθως και προς τους θεσμους που αυτοι
δημιουργησαν και τους αντιπροσωπευουν. (για καποιους που κανουν πως δεν καταλαβαινουν).ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ GO FOR POLE:
MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ
ΣΟΑΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ (Η ΜΕΜΟΡΙΑΛ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ) ΤΟΥ ΣΟΑΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΤΕΛΟΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
deggman έγραψε:
...ΕΝΑΝ ΑΨΟΓΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΑΓΩΝΑ...Όχι αγώνα, εκδήλωση! Φέτος θα είναι αγώνας! **Όλες οι υπηρεσίες πληρώνονται!!!! **
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΕΚΤΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να το καταλάβεις!!!
ΕΞΗΓΕΙΣΕ ΤΟ ΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΗΜΙΣΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΑΚΑΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΣΥΝΗΔΗΤΑ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ, ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΜΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ? ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΪΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ.
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12