-
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ MEMORIAL ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΚΑΣΤΟΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. -
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. -
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. -
ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟ SPRINT ΣΤΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΤΟ SPRINT ΣΤΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΞ' ΑΝΑΒΟΛΗΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ
Έχετε ονοματάκι φίλε JTGANG που να μήν κάνει ρίμα με ...πετσάνος!!!
Εάν ναι! Τότε θα σας απαντήσω!!!!
Διαφορετικά το 'κουβαδάκι σας' και σε άλλη παραλία , απο αυτές που κάποιοι πληρώνουν και δεν εισπράτουν!!!
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΩ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ 2 206 WRC KAI ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΤΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΗ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ SPRINT ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ!!!!
ΔΥΛΑΔΗ ΒΡΕΘΕΙΚΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΑΑ? ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ -
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΩ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ 2 206 WRC KAI ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΤΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΗ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
ΔΥΛΑΔΗ ΒΡΕΘΕΙΚΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΑΑ? ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΕπιλογή σου!!! Αν βάζεις στο ίδιο επίπεδο τους Αγωνιζόμενους που πληρώνουν ώστε να βλέπεις αγώνες όλο τον χρόνο με μία επαρχιακή λέσχη!!!
Για πληροφόρησή σου όμως δεν υπάρχει τσιμέντο αλλά άσφαλτος και πατημένο χώμα!!!
Τώρα 206 WRC μακάρι να τα δείς , μάλλον για 205 θα μοιάζουν!!!
Για το θέμα της ενημέρωσης δες το site του ΣΟΑΑ , http://www.soaa.gr/html/memorialrelease.htm από 16/10/03
-
Κι εγώ χλωμό το βλέπω για τα 206.Πολύ καλός πόλος έλξης αλλά να έχει και βάση.Πάντως όποιος πάει καλώς να πάει, αλλά αν πάει για τα 206 καλύτερα να πάει αεροδρόμιο.Πιο πολύ θέαμα θα δεί εκεί.....Εδώ γίνονται άλλα και άλλα συγχρόνως και θα κολλήσουμε στην πρωτοβουλία του ΣΟΑΑ;
-
Άρη το ύφος σου δεν ταιριάζει με κάποιον που τουλάχιστον στο forum φαίρεται ως εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ. Ούτε επί του προκειμένου είναι σωστό και αποδεκτό να μιλάς για κουβαδάκια...
Λυπάμαι εν τέλει για την νοοτροπία ενός οργάνου που αντί να κάνει τα πάντα για το παρακάτω του αθλήματος, το πάει πίσω πολεμώντας λέσχες έστω περιφερειακές και σαμποτάροντας αγώνες.
Πραγματικά ΚΡΙΜΑ!Σημ. Δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγω λέσχη!
-
Επίσης με λυπεί που σε κανένα προφανές σημείο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία αναφορά στο παιδί αυτό που χάθηκε στο ΕΛΠΑ.
Η μήπως κιόλας ξεχάστηκε; -
Τελικά πολλά δεν γνωρίζουμε και άλλα τόσα μας έχουν ξεφύγει. Ξεδιπλώνονται μπροστά μας αλλά πιστευω δεν πρέπει να μας αγγίζουν, ούτε παιδικές χαρές ούτε ανώνυμα ή επώνυμα nick name. Ο καθένας μας έχει την προσωπικότητά του και μπορεί να κρίνει και να διαλέξει..
Αν θέλουμε να κρατήσουμε τον 'ρομαντισμό' μας, απλά διαλέγουμε και πέρνουμε αυτό που μας ταιριάζει..
Σέβομαι όλους τους αγωνιζόμενους όπου και να συμμετέχουν, αυτοί είναι που μας προσφέρουν το 'θέαμα' και σαν θεατής τους απολαμβάνω.Εύχομαι καλή επιτυχία σε οποιαδήποτε διοργάνωση όπου και αν γίνεται.
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Ο ΣΟΑΑ δηλαδή πριν μία ώρα το αποφάσισε και τώρα το κάνει; Νομίζω πως το να κλειστεί το Αεροδρόμιο του Ελληνικού είναι μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία (εδώ τα Μέγαρα που είναι ΠΙΣΤΑ και έχουν τη δυσκολία τους), μάλλον δυσκολότερη από οποιαδήποτε ειδική. Μην ξεχνάμε τους οικολόγους και περίοικους που με το θόρυβο των αγωνιστικών αυτοκινήτων ενοχλούνται (μάλλον οι τουρμπίνες των αεροπλάνων έχουν συχνότητα που μόνο στα δικά μου αυτιά είναι ακουστή και δη δυνατότερη των αγωνιστικών...)
Μην ξεχνάμε πως το αναβληθέν Αττικό Ράλι πήγε 3 μήνες μετά και το αναβληθέν Ράλι Λιβαδειάς πλέον του ΜΙΣΟΥ ΕΤΟΥΣ μετά λόγω έλλειψης ημερομηνιών...
-
ΔΥΛΑΔΗ ΒΡΕΘΕΙΚΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΑΑ? ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΓια να γίνεται αγώνας ΜΕΜΟΡΙΑΛ σαφώς και κάτι δεν πάει καλά... Και για να μην είναι πια Μεμόριαλ σε κάποιον συγκεκριμένο σημαίνει πως το κάτι που δεν πάει καλά διογκώνεται. Τώρα εγώ βλέπω το κακό στην ψυχή που περνά και χάνεται και για να το αποτρέψω αυτό κάνω μεμόριαλ και μάχομαι για ασφάλεια στους αγώνες, εσύ το βλέπεις μάλλον αλλού, και απορώ τι μπορεί να είναι πιο σημαντικό από αυτό που λέω, ώστε να χαρακτηρίζεις έμμεσα τον ΣΟΑΑ ως ύποπτο...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Επίσης με λυπεί που σε κανένα προφανές σημείο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία αναφορά στο παιδί αυτό που χάθηκε στο ΕΛΠΑ.
Η μήπως κιόλας ξεχάστηκε;Δεν ξεχάστηκε. Όπως δεν ξεχάστηκαν και οι άλλοι, για τους οποίους είχαν ήδη γίνει Μεμόριαλ. Και για να μην γίνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεμόριαλ, αποφασίστηκε το μεμόριαλ να είναι Μεμόριαλ σκέτο, και όχι Μεμόριαλ 'κάποιος'.
Τώρα για τα κουβαδάκια συμφωνώ, είναι τα τρίτα που μετρώ ως εδώ (όλα από διαφορετικούς φορουμάδες αγωνιζόμενους τέως ή νυν), οπότε ελπίζω να σταματήσει μιας που τρίτωσε.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΔΥΛΑΔΗ ΒΡΕΘΕΙΚΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΑΑ? ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΕπιλογή σου!!! Αν βάζεις στο ίδιο επίπεδο τους Αγωνιζόμενους που πληρώνουν ώστε να βλέπεις αγώνες όλο τον χρόνο με μία επαρχιακή λέσχη!!!
Για πληροφόρησή σου όμως δεν υπάρχει τσιμέντο αλλά άσφαλτος και πατημένο χώμα!!!
Τώρα 206 WRC μακάρι να τα δείς , μάλλον για 205 θα μοιάζουν!!!
Για το θέμα της ενημέρωσης δες το site του ΣΟΑΑ , http://www.soaa.gr/html/memorialrelease.htm από 16/10/03
Αδέλφια!!! Ηρεμία!!! Είναι προτιμότερο να μην γίνονται συγκρίσεις. Για τη λέσχη τους ο αγώνας τους είναι σημαντικός. Η απαξίωση δεν μας ταιριάζει.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και για να μην γίνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεμόριαλ, αποφασίστηκε το μεμόριαλ να είναι Μεμόριαλ σκέτο, και όχι Μεμόριαλ 'κάποιος'.Δεν νομίζω πως ετέθει θέμα Πρωταθλήματος.
Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος δεν έγινε κανένα μεμοριαλ...
....
Κάτι κάπου κάπως έπρεπε να φαίνεται το όνομα του παιδιού έτσι τιμητικά ρε ΓΜΤ!
Το σκέτο 'μεμόριαλ' δεν λέει τίποτα!!! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Άρη το ύφος σου δεν ταιριάζει με κάποιον που τουλάχιστον στο forum φαίρεται ως εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ. Ούτε επί του προκειμένου είναι σωστό και αποδεκτό να μιλάς για κουβαδάκια...
Λυπάμαι εν τέλει για την νοοτροπία ενός οργάνου που αντί να κάνει τα πάντα για το παρακάτω του αθλήματος, το πάει πίσω πολεμώντας λέσχες έστω περιφερειακές και σαμποτάροντας αγώνες.
Πραγματικά ΚΡΙΜΑ!Σημ. Δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγω λέσχη!
Το ύφος είναι του ανθρώπου που έχει πληρώσει από την τσέπη του χιλιάδες ευρώπουλα για να προσφέρει ότι θέαμα μπορεί σε όλους τους θεατές , στις λέσχες συμμετοχές ,και στην ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ τα προς το ζείν για πολλά χρόνια!!!
Δεν είμαι παρά εθελοντής μέλος του ΣΟΑΑ που προσφέρω τον ελεύθερο χρόνο που ΔΕΝ έχω για να προσφέρω μεγαλύτερη ασφάλεια στους αγώνες και στους συναδέλφους μου! Και όταν μιλάω για παραλίες και κουβαδάκια , ξέρω που μιλάω και που απευθύνομαι!
Οι περιφερειακές λέσχες , και οι όποιες λέσχες παίζουν τον ρόλο τους και είναι σεβαστές, εκτός και αν παίζουν αλλουνού παιχνίδι!!!!
Την ίδια ημερομηνία είχαν 'εκδηλώσεις' άλλες δύο λέσχες και τις μετακινήσανε σε άλλες ημερομηνίες. Η συγκεκριμμένη ή δεν ήθελε ή δεν μπορούσε.Το Μεμόριαλ είναι ΘΕΣΜΟΣ που έχει θεσπιστεί εδώ και πολλά χρόνια , η εποχή που γίνεται (αρχές με μέσα Δεκεμβρίου) από τότε!!!
Το Μεμόριαλ δεν έχει πλέον το όνομα Νίνο ή Φερτάκης ή Κολιοπάνος ή το παιδί που σκοτώθηκε στην Κρήτη ή οποιονδήποτε άλλον. Είναι πλέον μόνο σκέτο Μεμόριαλ ΣΟΑΑ για όλους αυτούς που μας λείπουν!!!
Από την άλλη μην ανησυχείς , έχουμε και την ευαισθησία , και την μνήμη , και τον σεβασμό σε όλους τους και θα το διαπιστώσετε ιδιοις όμασι στην εκδήλωση!
Αν πραγματικά δε πιστεύεις αυτά που λές για τον ΣΟΑΑ , δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω εγώ αν εσύ μόνος σου δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει προσφέρει στους αγώνες και πόσα ακόμη προσπαθεί να προσφέρει. Εκεί είναι το ΚΡΙΜΑ!!!!!
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
Αδέλφια!!! Ηρεμία!!! Είναι προτιμότερο να μην γίνονται συγκρίσεις. Για τη λέσχη τους ο αγώνας τους είναι σημαντικός. Η απαξίωση δεν μας ταιριάζει.Συμφωνώ!
Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει!
Αλλά δεν ανέχομαι να εμφανίζεται ο ΣΟΑΑ ο κακός της ιστορίας γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Βάλεται σχεδόν από παντού και δεν συνειδητοποιούμε ότι ΣΟΑΑ είναι οι αγωνιζόμενοι!!!
Πληρώνουμε τα πάντα και μας 'πηδάνε' και από πάνω!!!!
Νισάφι!!!!!
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12