-
Επειδη δεν εχουμε πολλες μερες στην διαθεση μας,εχετε αποφασισει που θα μαζευτουν τα δωρα και ποτε????????
-
Αυτό δεν είναι δύσκολο. Μπορούμε να πούμε ότι μαζεύουμε πράγματα 1-10 Δεκεμβρίου σε καποια σπίτια. Και στις 15 π.χ. να τα πάμε στο Ιδρυμα.
(Ας περιμένουμε πρώτα την απάντηση στο e-mail να δούμε τι χρειάζονται)
-
Θα δω κι εγώ τι μπορώ να μαζέψω...
-
Λοιπον παιδες,
το παζαρι της ΕΛΕΠΑΠ γινεται 5 και 6 Δεκεμβριου, ημερες Παρασκευη και Σαββατο, απο τις 10 το πρωι ως τις 6 το απογευμα, μεσα στους χωρους της ΕΛΕΠΑΠ στην Κονωνος στο Παγκρατι.
Συνεπως πρεπει να ενεργησουμε γρηγορα για οτι ειναι να μαζεψουμε και να το κανουμε μεχρι τις 3-4 του μηνος... -
ΟΚ!Μπράβο Κωνσταντίνε!
Να τα μαζέψουμε κάπου όλα και να τα παραδώσουμε?
Η Μαίρη είχε πει κάτι για το υπόγειο αλλά πρέπει να υπολογίσουμε και την απόσταση!Θα πρέπει να μπουν σε αυτοκίνητα!!
Να δώσουμε ραντεβού εκει την Πέμπτη το απόγευμα (4/6) και να τους δώσουμε τα πράγματα? -
Ως προς τα πραγματα που μπορουμε να παμε, τα παιδια εκει κυριως πουλανε παιχνιδια, επιτραπεζια, κουκλες, ειδη ζωγραφικης κλπ. καθως πρωτιστως πανε γονεις με τα μικρα τους παιδια στο παζαρι. Μπορουμε να δωρισουμε ακομη παλια βιβλια τα οποια πουλανε εκει. Τελος, για τις νοικοκυρες του forum ή για συζυγους με χρυσοχέρες γυναικες (τυχεροι) , τις ημερες του παζαριου το πρωι μπορουμε να παμε φαγητα (παστιτσια, γλυκα και οτι τραβαει η ορεξη) τα οποια πωλουνται στο εστιατοριο του ιδρυματος...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέρος αυτών που θα μαζευτούν,θα το πάω στα Γιάννενα,ενω κάποια θα πρέπει να στείλουμε στον HUNTER και στον EMMANOYHL για Σαλόνικα και Κρήτη!Κάπταιν,τί νά στείλεις;Υπάρχει ΕΛΕΠΑΠ στή Θεσσαλονίκη,ή λάθος κατάλαβα;
-
εεε παιδιά μπερδεύτηκα!!!!!
θα μαζέψουμε πράγματα για να τα παμε στο παζάρι να τα πουλήσουν?
-
Αυτο καταλαβα και γω.Εκποιουν τα δωρα και τα χρηματα που μαζευουν τα χρησιμοποιουν οπου εκεινοι νομιζουν καλυτερα.
-
Από ότι είδα δεν υπάρχει παράρτημα στο Ηράκλειο αλλά στα Χανιά. Οπότε όσοι φίλοι από τα Χανιά θέλουν να προσφέρουν να μη μου τα στείλουν αλλά μαζί με ότι άλλο συγκεντρωθεί θα δώσουμε ένα ραντεβού εκεί να τα πάμε μαζί αν θέλουν.
Από τους υπόλοιπους περιμένω pm για συνεννόηση.
Εν αναμονή λοιπόν. -
Αντρέα,δεν ξέρω αν υπάρχει ΕΛΕΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη!Αλλά είναι δυνατόν να μην έχει?Μπορείς να το κοιτάξεις?
Τελικά πως θα πάμε?Κωνσταντίνε,μπορείς να ρωτήσεις πότε μπορούμε να πάμε τα πράγματα?
-
Στό σάϊτ λέει ότι υπάρχει,αλλά δέν φαίνεται πουθενά!
Θά τό ψάξω αύριο πάλι. -
Θα παρω μερικα τηλεφωνα και αυριο το πρωι θα σας πω ποτε μπορουμε να τα παμε, αν και νομιζω οτι ακομη και μια μερα πριν ειναι αρκετη...
-
Να δώσουμε ραντεβού εκει την Πέμπτη το απόγευμα (4/6) και να τους δώσουμε τα πράγματα?
4/6? ΝΙΚΟ? ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Να δώσουμε ραντεβού εκει την Πέμπτη το απόγευμα (4/6) και να τους δώσουμε τα πράγματα?
4/6? ΝΙΚΟ? ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ?
4/12!ΟΚ Λάθος!!!
-
Μήπως να μπει σαν ανακοίνωση σε όλες τις ενότητες θεμάτων η κίνηση αυτή και να μας πουν τελικά ποιοι θα συμμετέχουν;
Όσοι είχαν δηλώσει ενδιαφέρον παραμένουν;
Το λέω γιατί οι μέρες περνάνε και δεν βλέπω κάτι πέρα από λίγα άτομα που ψαχνόμαστε.
Φίλε Νίκο αν η ανταπόκριση δεν είναι σημαντική από την Κρήτη καλύτερα να σου στείλω ότι μαζέψουμε εδώ να μπει με τα άλλα από τα μέρη σας.
Σκέφτηκα να επικοινωνήσω με το παράρτημα των Χανίων αλλά δεν το κάνω ακόμα γιατί δεν βλέπω συμμετοχές και δεν θέλω να μας κακό χαρακτηρίσουν. -
Ε,κανονίστε τό,γιατί έχω ήδη παραγκείλει!!!
-
Ακολουθεί η απάντηση της ΕΛΕΠΑΠ:
----- Original Message -----
From: 'elepap'
To:
Sent: Tuesday, November 25, 2003 3:27 PM
Subject: RE: Προσφορά Δώρων - ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΤΙΚύριε Μποτονάκη
Ευχαριστούμε πολύ για το ευγενική σας προσφορά και το ενδιαφέρον σας.
Παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της Εταιρίας μας,
210-7251121 και 210-7212780, με την Γενική Γραμματέα του Δ.Σ.
κ.Ρ.Κοντογιάννη, ή στείλτε μας με ηλ.ταχυδρομείο τα δικά σας νούμερα
τηλ. για να σας καλέσουμε.Ευχαριστούμε
Από τη Γραμματεία της Διοικήσεως----- Original Message -----
From: Botonakis Eftihis
To:
Sent: Monday, November 24, 2003 7:14 PM
Subject: Προσφορά Δώρων - ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΤΙΓειά σας,
Είμαστε μια παρέα φίλων που θα θέλε να βοηθήσει τις δραστηριότητες της
ΕΛΕΠΑΠ δωρίζοντας σας κάποια αντικείμενα, τα οποία θα μπορούσαν να
διατεθούν μέσω των γιορτινών Bazaar σας ή όπως αλλιώς εσείς κρίνετε
σκόπιμο.Αυτό που θα θέλαμε να μάθουμε είναι το ΠΟΤΕ και το ΠΩΣ θα μπορούσαμε
να σας
φέρουμε τα δώρα μας, καθώς επίσης και το AN ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιος
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ή ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ στο τι θα μπορούσαμε να σας προσφέρουμε.
Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε άν τα είδη που θα σας φέρουμε πρέπει να
είναι αποκλειστικά καινούργια ή θα μπορούσε να είναι και κάτι
μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή όμως κατάσταση.Ευχαριστούμε
Συνεπώς όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται (μάλλον λίγοι όπως φαίνεται) ας επικοινωνήσουν μαζί τους για να μάθουν περισσότερα. Εναλλακτικά μπορούμε να περιμένουμε ενημέρωση από τον φίλο ethinikara που προθυμοποιήθηκε να μιλήσει μαζί τους.
Το δικό μου δωράκι πάντως, είναι ήδη έτοιμο. Δυστηχώς δεν έχω καταφέρει να συγκεντρώσω κάτι περισσότερο από γνωστούς ή φίλους αλλά συνεχίζω την προσπάθεια
-εμ
-
ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/12 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ .
-
Ακούστε και αυτό!
Αύριο η εκπομπή 10 με 2 που προβάλλεται τα πρωινά στη ΝΕΤ θα γίνει από την ΕΛΕΠΑΠ!
Θα έχουνε καλεσμένους κλπ κλπ...
Θα στείλουμε αντιπρόσωπο άκουσα?
Δωρεά του 4TF προς την ΕΛΕΠΑΠ