-
Φυσικά υπάρχει και η λύση του προσεκτικού μασκαρίσματος της περιοχής γύρω γύρω με χαρτοταινία κλπ.
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Θα δοκιμάσω με ασετόν και ελπίζω να πάει καλά..
-
Καμιά καλή ιδέα να καθαρίσω τα λάστιχα που ανεβοκατεβαίνουν τα παράθυρα; Σε κάθε πάνω-κάτω γίνεται χάλια το παράθυρο από σκόνη και μετά από βροχές-πλυσίματα από λάσπη.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καμιά καλή ιδέα να καθαρίσω τα λάστιχα που ανεβοκατεβαίνουν τα παράθυρα; Σε κάθε πάνω-κάτω γίνεται χάλια το παράθυρο από σκόνη και μετά από βροχές-πλυσίματα από λάσπη.Τα οριζοντια που ειναι στην πορτα εννοεις;Βγαλτα και πλυνε τα.
-
Το βγάλ'τα (και βάλ'τα) είναι διαδικασία που δεν εγκυμονεί κίνδυνο να μην κουμπώνουν σωστά, να μπάζουν κλπ.;
-
Το βγάλ'τα (και βάλ'τα) είναι διαδικασία που δεν εγκυμονεί κίνδυνο να μην κουμπώνουν σωστά, να μπάζουν κλπ.;Για το δικο σου αμαξι μιλαμε παντα ετσι;
Κανενα προβλημα.Ειμαι της γνωμης οτι αν τα βγαλεις με προσοχη(αν ξερεις και σε ποια σημεια εχει τα κλιψακια ακομα καλυτερα) δεν θα εχεις προβλημα.Νερο περναει απο εκει ουτως ή αλλως.Να μην στραβωσουν ή να μην σταθεροποιουνται ειναι το προβλημα.
Κατεβαινει τοσο χαμηλα το τζαμι ωστε να τα τριψεις επι τοπου με οδοντοβουρτσα;
-
Έτσι μάλλον θα την παλέψω, γιατί είμαι 99% βέβαιος ότι κάτι θα σπάσει, κάτι δεν θα κουμπώνει κλπ. Και δεν είναι για ζημιές τώρα.
-
Το βγάλ'τα (και βάλ'τα) είναι διαδικασία που δεν εγκυμονεί κίνδυνο να μην κουμπώνουν σωστά, να μπάζουν κλπ.;Ρε συ πας καλά? Στο μξ τα λάστιχα που στεγανοποιούν καμπίνα τα περιποιούμαστε με autoglym rubber care, τους λέμε γλυκόλογα, αλλά μέχρι εκεί.
-
Καμιά καλή ιδέα να καθαρίσω τα λάστιχα που ανεβοκατεβαίνουν τα παράθυρα; ....Πρώτα θα πλύνεις το σημείο επαφής λάστιχου με τζάμι, χρησιμοποιώντας και ένα σφουγγαράκι για να το τρίψεις και θα το ξεπλύνεις.
Μετά, βάλε σε ένα μπουκάλι ζεστό νερό με σαπουνάδα και βρές μιά παλιά οδοντόβουρτσα ή πινελάκι.
Εχοντας κάτι πλαστικό ( ή οτιδήποτε δεν κάνει γρατζουνιές ), που θα χρησιμοποιήσεις σαν σφήνα τοποθετώντας το ανάμεσα σε (σηκωμένο μέχρι τη μέση) τζάμι και λάστιχο ώστε να δημιουργηθεί ένα κενό 4-5 χιλιοστά, με την οδοντόβουρτσα-πινελάκι και προχωρώντας τμηματικά ώστε να δημιουργείς 'κενό', τρίβεις την εσοχή του λάστιχου ρίχνοντας περιοδικά το ζεστό σαπουνόνερο με το μπουκάλι, μία πλένοντας και μία ξεπλένοντας.
Αν το τζάμι πέφτει μέσα στο λάστιχο, είναι προφανώς πανεύκολο, αλλά συνήθως το τζάμι περισσεύει 5-6 χιλιοστά πιο πάνω. -
Μανό έχω βγάλει με ασετόν από πλαστικό πόρτας, πολύ εύκολα και χωρίς σημάδια.
Για τις τσιμούχες που μπαίνουν τα παράθυρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πινέλο και αυτοσχέδιο σπρέϊ με διάλυμα χλιαρού νερού και απορρυπαντικού.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το βγάλ'τα (και βάλ'τα) είναι διαδικασία που δεν εγκυμονεί κίνδυνο να μην κουμπώνουν σωστά, να μπάζουν κλπ.;
Ρε συ πας καλά? Στο μξ τα λάστιχα που στεγανοποιούν καμπίνα τα περιποιούμαστε με autoglym rubber care, τους λέμε γλυκόλογα, αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα το είδα xenos! Για το Getz το θέλω το συγκεκριμένο πράγμα, στο mx-5 η βρωμιά στην τσιμούχα του παραθύρου είναι σε νηπιακό στάδιο.
@dbekos και BASStarlet
Ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω αμφότερα εκατέρωθεν. -
Έχουμε να προτείνουμε κάτι καλό για εξωτερικό κερί;
-
http://www.motorgeek.co.uk/meguiars-gol ... -p-51.html
-
Θεσσαλονίκη το βρίσκουμε πουθενά;
-
Χμμ, νομίζω σε εκείνο το μαγαζί δίπλα σε ένα βενζινάδικο Shell στην Εθν. Αντιστάσεως, περίπου στη διασταύρωση με Περικλέους (Sports Center νομίζω λέγεται;). Σίγουρα όμως θα το βρεις πιο ακριβό.
Carrefour, makro, praktiker και παρόμοια δεν το έχουν.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Χμμ, νομίζω σε εκείνο το μαγαζί δίπλα σε ένα βενζινάδικο Shell στην Εθν. Αντιστάσεως, περίπου στη διασταύρωση με Περικλέους (Sports Center νομίζω λέγεται;). Σίγουρα όμως θα το βρεις πιο ακριβό.ο παρτακιας και ο δηθεν....
-
Έχει πάει κανείς στο 'Spiridonidis Car Wash' στη Χαριλάου για πλύσιμο αυτοκινήτου? Έχει σήμερα προσφορά με 45€ απο 120€ για γυάλισμα-κέρωμα. Τι λέτε, αξίζει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουμε να προτείνουμε κάτι καλό για εξωτερικό κερί;Lusso Oro (σκληρό κερί) έβαλα πρόσφατα και η λαμαρίνα γλυστράει απίστευτα.
Από τα καλύτερα πάντως είναι η σειρά Collinite, και ειδικά μνημονεύεται από ειδικούς το 845 (υγρό κερί) -
Παίδες κανένα πλυντήριο self service, που να πηγαινεις με τα δικα σου εργαλεια και να κανεις δουλεια (εκεινοι να εχουν μονο νερο/πιεστικο) στο λεκανοπεδιο υπαρχει???
Εξαιρειται αυτο στην Αγιου Μελετιου (τωρα που εχει γκετοποιηθει το κεντρο δεν ειναι να πλησιαζεις)
-
Υπαρχει στην Ιερα οδο ,στο ρευμα απο Κεραμικο προς τις γεφυρες απεναντι απο το γεωπονικο πανεπιστήμιο
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ