-
για τετοια αντοχη μιλαμε??απιστευτο...
να φαντασω συστηνετε να κανω καμια αναζητηση ebay για κανα παρομοιο microfiber wash mitt?
πολυ χρηστικο φαινεται το γαντι..φανταζομαι βοηθαει το χειμωνα στα κρυα που δε μπορεις να ακουμπησεις νερο?
για στεγνωμα χρησιμοποιουσα παντα δερμα...
πολυ χρησιμες απαντησεις ευχαριστω!
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
:yikes:
για τετοια αντοχη μιλαμε??απιστευτο.....Ελπίζω να μη νόμισες 200 φορές Χ 3 αυτοκίνητα = 600 !!! Γιατί μαζί με αυτό, θα είχαν λιώσει και τα αυτοκίνητα!
Πάντως πραγματικά αντέχει πολύ !......
για στεγνωμα χρησιμοποιουσα παντα δερμα...Το ίδιο και εγώ, χρόνια και ζαμάνια!!!
-
ωραια...βρεθηκε το πανακι της meguiars με τις μικροινες σε καλη τιμη...σειρα εχει να βρουμε ενα αποτελεσματικο καθαριστικο φιλικο προς το χρωμα..μαλλον κατι απο ελλαδα γιατι απο εξωτερικο λογο βαρους δε πολυσυμφερει..
εχετε επισης να προτεινετε κατι για ξεσκονισμα?μιας κ ως γνωστον το μαυρο...τωρα το πλενεις σε 5'εχει μαζεψει σκονη...ενιοτε χρησιμοποιω κατι σα ξεσκονοπανο...
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
εχετε επισης να προτεινετε κατι για ξεσκονισμα?μιας κ ως γνωστον το μαυρο...τωρα το πλενεις σε 5'εχει μαζεψει σκονη...ενιοτε χρησιμοποιω κατι σα ξεσκονοπανο...
Καλυτερα τιποτα θα ελεγα εγω.
-
λες καλυτερα να μη το ρισκαρουμε?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καλυτερα τιποτα θα ελεγα εγω.
+1
-
Aν σε ενοxλει τοσο η σκονη, αγορασε ενα υγρο κερι (πχ κατι σαναυτο) Σε καθε πλυσιμο θα ψεκαζεις και θα σκουπιζεις τμηματικα το αμαξι, ειναι λιγο εξτρα δουλεια, αλλα η σκονη μετα φευγει πολυ ευκολα ακομα και με τον αερα καθως οδηγας.
Σιγουρα δε θα φυγει ολη, αλλα δε θα μεινει και πολυ... -
ωραια...βρεθηκε το πανακι της meguiars με τις μικροινες σε καλη τιμη...σειρα εχει να βρουμε ενα αποτελεσματικο καθαριστικο φιλικο προς το χρωμα..μαλλον κατι απο ελλαδα γιατι απο εξωτερικο λογο βαρους δε πολυσυμφερει..
Καθαριστικό σαμπουάν εννοείς; Eάν ναι, πάρε της sonax είναι πολύ καλό και σε ποιότητα και σε τιμή 6 ευρώ το 1 λίτρο νομίζω.
Επίσης για ξεσκόνισμα δεν το έπιασα... Μήπως δεν το στεγνώνεις καλά;; Λίγη σκόνη πάντα θα υπάρχει αν σου φαίνεται όμως πολύ τότε δοκίμασε να το κερώσεις με κάποιο επώνυμο προιόν αν και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.
Και φιλική συμβουλή καλύτερα στο σκούπισμα να χρησιμοποιείται mf εκτός και αν έχετε κάνα ποιοτικό δέρμα.
-
ευχαριστω..πολη καλη τιμουλα ακουγεται..ελπιζω να το βρω ευκολα..
σκονη εννοω μετα μια δυο μερες που εμφανιζεται πουδρα πανω στο αυτοκινητο..ειδικα αν δε κινηθει
-
Αν την καθαρισεις με κατι στεγνο θα γδαρεις το χρωμα.
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
Το κλασικό κόκκινο ξεσκονόπανο με την λαβή που χρησιμοποιούν οι ταξιτζίδες, το Swiffer κλπ.
Κάνουν δουλειά! -
τετοιο εχω και γω...απλα αναρωτιεμαι κατα ποσο βλαβερο ειναι αυτο..
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
τετοιο εχω και γω...απλα αναρωτιεμαι κατα ποσο βλαβερο ειναι αυτο..Βλαβερό δεν ξέρω. Τα χρησιμοποίησα και τα 2. Με το κόκκινο απλώς πήγαινα την σκόνη απο την μία πλευρά στην άλλη αν ενδιάμεσα δεν το τίναζα το πανί. Με το Swiffer αν και μικρότερο σε μέγεθος ακόμα και τώρα το χρησιμοποιώ, έχω αποτέλεσμα και δεν βλέπω να κάνει γραμμές στη λαμαρίνα ή κάτι άλλο. (Φυσικά ότι πάρει απαλά χωρίς δύναμη, πίεση και τρίψιμο για να καθαρίσω με αυτό κουτσουλιές κλπ.)
-
Κατέβασα έναν κουβά ζεστό νερό σήμερα με ένα πανάκι και καθάρισα όλα τα ξεραμένα άλατα, λίπη και ιδρώτες από τα πλαστικά, κατά 90% στην πόρτα του συνοδηγού που πραγματικά δεν ξέρω τι βάζει στα χέρια του ο κόσμος. Μια κοπέλα είχε κάτσει αφού είχε βάλει μισό πόντο στόκο (αντιηλιακό) πρώτα.
Οπότε αυτό με οδηγεί στο ερώτημα, υπάρχει κάποιο spray που να δημιουργεί έτσι ένα απαλό film πάνω στα πλαστικά χωρίς να τα ξεραίνει ή να διαβρώνει για να καθαρίζονται και πιο εύκολα μετά?
Δεν με νοιάζει να δίνει και την καλύτερη προστασία, απλά να είναι εντελώς ασφαλές και διακριτικό.Είχαμε βάλει παλιά ένα spray στα πλαστικά του Y10 και αυτά κολλούσαν μετά και έβγαζαν χρώμα, ουσιαστικά τα είχε φάει.
Ευχαριστώ!
-
Αυτό , αυτό και αυτό-ψάξε products list, γυαλιστικό-συντηρητικό ταμπλώ, πλαστικών ,τα έχω χρησιμοποιήσει και ειναι εξαιρετικά. Κάνουν ότι και το κέρωμα στο αυτοκίνητο, δηλαδή δημιουργούν film που κρατάει 2-3 μήνες , ανάλογα την 'ταλαιπωρία' του αυτοκινήτου. Καλή δουλειά κάνουν και το μαντηλάκια που περιγράφονται στο πρώτο link.
Edit : Aν και έχω επαινέσει ορισμένα προιόντα για το αυτοκίνητο που φέρνει περιστασιακά το LIDL, το spray για το ταμπλώ ειναι άχρηστο, σε αντίθεση με το γυαλιστικό πχ για τα λάστιχα που ήταν πολύ καλό (εκ του 'οπτικού' αποτελέσματος κρίνοντας... ) -
Το δεύτερο που ανέβασε ο dbekos το χρησιμοποιώ και είναι εξαιρετικό.Άσε που δεν είναι σπρέυ με προωθητικά και άλλα τέτοια καρκινογόνα.
-
Θα συμφωνήσω και εγώ για το δεύτερο link για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το μόνο αξιόλογο που έχω βρει μέχρι τώρα.
-
Ευχαριστώ και τους τρεις Θα ψάξω για το 2ο.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα συμφωνήσω και εγώ για το δεύτερο link για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το μόνο αξιόλογο που έχω βρει μέχρι τώρα.το χρησιμοποιείς καιρό??
δεν υπάρχει περίπτωση λες να 'σπάσει' το ταμπλό? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το δεύτερο που ανέβασε ο dbekos το χρησιμοποιώ και είναι εξαιρετικό.Άσε που δεν είναι σπρέυ με προωθητικά και άλλα τέτοια καρκινογόνα.ναι αυτο ειναι φτιαγμενο απο αγνα και οικολογικα υλικα
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ