-
Mε το χερι , κατα τη γνωμη μου, οσο και να κουραστεις (θελει αρκετη πιεση) δε γινεται σωστα η δουλεια.
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Δλδ περνάω πρώτα τη χονδρή αλοιφή και μετά το κερί για προστασία?
Ακριβως αυτο.
-
H αλοιφή δεν βγάζει το χρώμα;
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Σε starlet μοντέλο '91 του οποίου το χρώμα (πράσινο κυπαρισσί) έχει ξεθωριάσει και ειδικά στην οροφή
είναι πολύ έντονο το πρόβλημα, τι μπορώ να κάνω για να το συνεφέρω?
Δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα, απλά λίγο να ζωντανέψει το χρώμα.
Το κερί από μόνο του κάνει κάτι ή υπάρχουν και πιο δραστικά προιόντα?
Δώστε μου τα φώτα σας...Αφού βρήκαμε λύση για το παραπάνω να ρωτήσω και κάτι ακόμη...
Οι προφυλακτήρες του αυτοκινήτου είναι πλαστικοί και έχουν ''κόψει'' απ' τον ήλιο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να 'αναζωογονηθούν' τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου?
Τρίψιμο με τον αλοιφαδόρο? Βάψιμο ίσως? -
http://www.armorall.com/products/view_p ... rotectants
-
πηρα από το lidl κάτι πανάκια καθαρισμού για το ταμπλό, που έχουν και οργανικές ενώσεις. 3 ευρώ τα 30. σούπερ τιμή βέβαια, αλλά λέτε να κάνουν ζημιά στο ταμπλό?
-
Γενικά τα πανάκια μάλλον είναι πιο φιλικά στα ταμπλό σε σχέση με τα αντίστοιχα σπρέυ καθώς έχουν μόνο την 'κατάλληλη' ποσότητα καθαριστικού ενώ με το σπρέυ μπορεί να σου ξεφύγει. Τώρα για τα συγκεκριμένα δεν ξέρω, είναι κάποιας από τις γνωστές μάρκες ή τα συσκευάζει η Lidl?
-
Δεν είναι μάρκας, είναι τα W5 που βγαίνουν για λογαριασμό της Lidl. Μείνετε μακρυά από τον αφρό καθαρισμού ταπετσαρίας (spray can με λαχανί καπάκι), δεν κάνει δουλειά.
-
ναι τα w5 είναι.
τα δοκίμασα. δεν μου άρεσε και πολύ το αποτέλεσμα
σε σχεση με της αρμοραλ καμία σχέση! ό,τι πληρώνεις παίρνεις! -
Πως καθαρίζετε το δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου;;; Με τι δηλαδή;;; Μετά;;;; βάζουμε κάποια αλοιφή;;;;
Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!!!!!!! -
οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων, έχουν στα ανταλλακτικά / αξεσουάρ .... έχουν κρέμες-καθαριστικά κτλ ....
-
Ε... σόρρυ εάν έχει ειπωθεί, ένας βιολογικός εσωτερικού πόσο περίπου κοστίζει, ξέρει κανείς;; (δεν έχει δέρμα το αμάξι)
-
σε ενα μαγαζι που ειδα χτες ελεγε στον πινακα 70-120 ευρω.
-
Κάπου τόσο, εξαρτάται από την συμφωνία, τι θα κάνει κτλ.
Κάνε και ένα παζάρι μέρες που 'ναι.
-
καλα αν παω το δικο μου για βιολογικο θα καθαριζει μια μερα ολοκληρη.
εχει να καθαριστει 5-6 χρονια,μεταφερω λαδια,γρασσα,πετρελαια, εχουν ποτισει τα καθισματα και οι ταπετσαριες,μιλαμε για πολυ μπιχλα.
καλα το πορτπαγκαζ ειναι ελεεινο και τρισαθλιο. -
-
κανε και μια μεταφραση
-
Θέλουμε φωτό
-
δεν εχω μηχανη
-
την αλλη φορα πώς ειχες ποσταρει το αυτοκινητο σου?
viewtopic.php?f=5&t=13423&hilit=italakias&start=4920αμα εχεις θεληση ολα γινονται!!
-
Σορυ γιατι εχω μπερδευτει. Ο αδερφος μου χτυπησε σε παρκαρισμα μια κολωνα της ΔΕΗ την πορτα του συνοδηγου και εχει αφησει κατι πλατιες ασπρες γραντζουνιες. Rav 4 μαυρο μεταλλικο. το φανοποιειο του λεει 300 ευρω βαψιμο πορτα. Μπορουμε να προσπαθησουμε καμια κρεμα πριν τα σκασει στον φανοποιο?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ