-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
'ορίστηκα εθελοντής cameraman' την τελευταία στιγμή...Εύγε...βλέπω έχεις μπεί στο πνεύμα πλήρως...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ο DAP πινει σοδες να χωνεψει οτι κατεβασε στου Μουρουζη.
Ειναι ανεξηγητο.Για να παω απο τα Μεγαρα στο Π. Φαληρο ο δρομος περναει απο τα Καλυβια.Ανεξηγητο!!!Που να δεις στον γυρισμό από Καλύβια - Π.Φάληρο που βγήκαμε από Πόρτο Ράφτη. (καποιοι έβαλαν διπλό καϊμάκι πανω στην καρυδόπιττά τους)
και μετά να λες στον sakkinen: Στρίψε προς μαρκόπουλο!
(προς Αττική ο Σάκης)Στρίψε εδώ να μην βγούμε στην Αττικη Oδό!
(δρόμος χωρις διόδια ο Σάκης)Στριψε παιδί μου εδώ προς Κορωπί να γυρίσουμε!
(ευθεία ο Σακης)τελικά μεσω Αγ.Παρασκευής - Μεσογείων - Βασ.Σοφίας κλπ κλπ κλπ γυρίσαμε Π.Φάληρο
μετά γκρίνια ο Σακης: Εδώ στην Αθήνα εχετε μεγάλες αποστάσεις! Τι?! 1 ώρα καναμε για να γυρίσουμε???
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Πλησιάζουμε σε διασταύρωση...
Μαίρη που να στρίψουμε, προς Μαρκόπουλο ή ακολουθούμε τα παιδιά?
......Μούγγα!!!
Αφού έχουμε περάσει τη διασταύρωση....
Ισως θα πρεπε να στρίψουμε προς Μαρκόπουλο...νομίζω....
Δηλαδή να κάνω αναστροφή όπου μπορέσω και να γυρίσω?
χμμμμμ, δεν ξέρω ίσως να πρεπει να παμε ευθεία...νομίζω...Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που φτάσαμε (μετά ΜΙΑ ΩΡΑ)
Φανταστείτε τη Μαίρη συνοδηγό να λέει το δρόμο στον Ηλία
Ισως θα πρεπε να πας δεξιά πατημένη...νομίζω...
Τι θα λέει στα Λαρισέικα ου Λιάκους? -
Αχ ρε Σάκη!!....Τι να πει βρε ο Χριστιανός??!!...Με μια χατζάρα απο δίπλα τι να πεις??!! Μη βλέπεις με σένα...ήταν ντροπαλή!!
-
Kαι γω το ΦΦΦΦχαριστήθηκα πολυ ηταν τελειος και ο καιρος ενα μπραβο σε οσους βοηθησαν π.χ. Dap.
Kαταχάρηκα οταν εριξα στο Εvo tomi Makkinen με το yaraki μου (οταν το πηγαινε με 20χλμ δεξιά) και οταν ψιλο-κυνηγηθηκα με τον e-botonaki και το mini του.
Οσο για το οτι δεν ηρθα μαζί σας να φαω στα καλυβια δεν στεναχωρηθηκα επειδη ολο και καποιος θα ετρωγε το φαι που μου αντιστοιχούσε και τέλοςΕυτυχισμενο το 2004
-
Ο χρήστης portomarko έγραψε:
Kαταχάρηκα οταν ... ψιλο-κυνηγηθηκα με τον e-botonaki και το mini του.Καλά αυτή η φάση είχε πολύ πλάκα... Ήμασταν στη γωνία και παρακολουθούσαμε, ώσπου κάποια στιγμή κάποιος είπε: 'Ρε σεις, αυτοί το'χουν πάρει στα σοβαρά!'
-
Να στείλω και εγώ του θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους γκαζόβιους και μη συνφορουμιστές
DAP, kouk, syele, n_olympios και όλοι οι άλλοι που δυστυχώς δεν συγκράτησα τα username σας ήταν χαρά μου που σας γνώρισα από κοντά. Ειδική μνεία στον επίσημο χρονομέτρη-προπονητή και μάστορα του ψυχολογικού ντόπινγκ angel13 καθώς και στον portomarko με το yaris του
Η εμπειρία της οδήγησης στην πίστα ήταν πραγματικά αποκαλυπτική. Με το καλό να βρεθούμε στο track day III (εύχομαι με κομπρεσέρ αέρα και σύστημα χρονομέτρησης παρόντα την φορά αυτή
Χαιρετώ,
Ευτύχης -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μόλις πάντως 'ανεβούν' στο internet, θα ειδοποιηθείτε asap.
Κε εθελοντά ακόμα ανεβαίνουν..? Να σπρώξουμε λιγάκι;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μόλις πάντως 'ανεβούν' στο internet, θα ειδοποιηθείτε asap.
Κε εθελοντά ακόμα ανεβαίνουν..? Να σπρώξουμε λιγάκι;
Πέστα να μην τα πω
-
Ρε παιδιά δε φταίω εγώ! Αφού τον έχασα τον tsichles, δική του είναι η κάμερα.
Φαίνεται θα στεναχωρήθηκε που κανείς δεν έδινε σημασία στο 'μαμά' ασημί WRX του, και αποφάσισε να το κάνει STi - Auto Ergonomics - 555 - κι εγώ δεν ξέρω τι...
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!