-
Την Κυριακή 28/12,στις 10:00,στην πίστα των Μεγάρων!
Κόστος:45 ευρώ το άτομο!Η πίστα θα είναι ανοιχτή στο κοινό και οι κανόνες είναι ίδιοι με την προηγούμενη φορά.
Για λέγετεεεε!!!
-
Κόστος:45 ευρώ το άτομο!Η πίστα θα είναι ανοιχτή στο κοινό και οι κανόνες είναι ίδιοι με την προηγούμενη φορά.
Για λέγετεεεε!!!
-
Για λέγετεεεε!!!
-
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ TRACK DAY II?
-
Μέσα φυσικά!
Πρόεδρε, υπάρχει περίπτωση να έχουμε και καμμιά σοβαρή χρονομέτρηση αυτή τη φορά?
-
Βεβαίως θα είναι χρονομετρημένα!Σε διαδρομή που θα οριστεί (μάλλον όχι όλη η πίστα,θα δούμε!)
-
κι εγώ μέσα κατα 98%...ακόμα και Βόλο να είμαι θα κατέβω..εκτός αν είμαι αλλού γι' αλλού
τώρα άν θα χρονομετρηθώ παίζετε γιατι όπως λέει και ένας καλός μου φίλος ο 'Περικλής' είναι λίγο τεμπελάκος -
Παιδια και γω μεσα!!!
-
Παίδες καλη διασκέδαση...
Νίκο πως έπεισες τον πίσταρχο-κουμπάρο? ΕΥΓΕ!
Πάντως...
Να παρακαλέστε το Νίκο Γενεράλη να είναι εκεί μαζί σας να κρατάει την τάξη και τον Μαθιό να φροντίσει ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ευαισθησία στα Κ και βέβαια να ασχοληθεί με την χρονομέτρηση. Αν προκύψουν έξοδα όλο και κάποιο χορηγό θα βρούμε... Ισχύει άλλωστε η συμφωνία για τη δεξιοτεχνίαΓια τα άλλα που λέγαμε σε σχεή με τον συνδυασμό της χρονιάς θα οργανωθούμε?
Στρατης
-
Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο .....φυσικά μέσα.
-
οποιος ειναι στο φορουμ μπορει να συμμετεχει???
δεν ειχα αρθει την πρωτη φορα.....μπορει καποιος να μου πει τους κανονες? -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
οποιος ειναι στο φορουμ μπορει να συμμετεχει???
δεν ειχα αρθει την πρωτη φορα.....μπορει καποιος να μου πει τους κανονες?βεβαίως όσοι είναι μέλη του φορουμ μπορούν να συμμετέχουν...ευκαιρία να τα πούμε και απο κοντά
όσο για του κανόνες μεταφέρω το κείμενο του κουκ απο το 1ο Track Day μας στα Μέγαρα..*Δημοσιεύτηκαν: 08/07/03 6:44 Δημοσίευση θέματος:
Οσοι απο εμάς θέλουν θα μπορούν να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην πίστα!
Κανόνες:
Απόσταση τουλάχιστον 150 μέτρων ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Απαγορεύονται οι κόντρες και τα προσπεράσματα χωρίς την άδεια του προπορευόμενου!!
Απαραίτητη η χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας.
Απαγορεύεται η μεταφορά συνεπιβάτη.
Αυτά! * -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για λέγετεεεε!!!
Ντέ και καλά , θα κάνουμε το Γιάννενα - Αθήνα σαν Παγκράτι - Κυψέλη???
Την ...απογραφή (...28/12 ) όμως ποιός θα την κάνει ???
Απαιτώ , με βάσει τις γνωστές forumίστικες διαδικασίες , να οριστεί εθελοντής - απογράφος , για να ...πάω Μέγαρο
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Παίδες καλη διασκέδαση...
Νίκο πως έπεισες τον πίσταρχο-κουμπάρο? ΕΥΓΕ!
Πάντως...
Να παρακαλέστε το Νίκο Γενεράλη να είναι εκεί μαζί σας να κρατάει την τάξη και τον Μαθιό να φροντίσει ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ευαισθησία στα Κ και βέβαια να ασχοληθεί με την χρονομέτρηση. Αν προκύψουν έξοδα όλο και κάποιο χορηγό θα βρούμε... Ισχύει άλλωστε η συμφωνία για τη δεξιοτεχνίαΓια τα άλλα που λέγαμε σε σχεή με τον συνδυασμό της χρονιάς θα οργανωθούμε?
Στρατης
Η προσοχή βασικό μέλημα,όπως και την πρώτη φορά!!
Αλλωστε,αν δεν είχαν πάει όλα καλά την πρώτη φορά,δύσκολα θα τολμούσα να ξαναπροτείνω κάτι τέτοιο!!Αμα αγριέψει ο ivan...κλάψτα!!Για τον συνδυασμό,θα φροντίσουμε πάραυτα!
Πάντως θα ήθελα να ξανατονίσω σε όλους μας,ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή!
Μπορούν να λάβουν μέρος (όπως είπε και η kamil)όλα τα μέλη του Φόρουμ των 4Τροχών που το επιθυμούν!Αλλά!!...Θα υπάρχουν κριτές των οποίων τις υποδείξεις ΟΛΟΙ θα σεβόμαστε!
Παμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
-
Και μέχρι τότε τι θα κάνουμε;
ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΜΕΕΕΕ! -
Απογράφος του Αποστόλη ορίζεται ο kouk!
Για τ' άλλα στην πίστα... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Απογράφος του Αποστόλη ορίζεται ο kouk!
Για τ' άλλα στην πίστα.....στώ!!!!
Αυτό θα πεί forumίστικος ...εθελοντισμός
Τύφλα νά έχει το 2004
Αποστόλης. -
'Ορίζεσαι Εθελοντής!'
Dapικός όρος, αν δεν απατώμαι... (που το ελπίζω, αλλιώς έχω πολλά να πω με την κοπέλα μου!)
Θα προσπαθήσω να έρθω, έστω και ως θεατής...
-
Μπαγάσικα πάλι διασκέδαση κανονίζετε ε; Για μας τους μακρινούς τίποτα; Κανείς αρκετά τρελός να δανείσει το αμάξι του για ένα σβέλτο γύρο;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μπαγάσικα πάλι διασκέδαση κανονίζετε ε; Για μας τους μακρινούς τίποτα; Κανείς αρκετά τρελός να δανείσει το αμάξι του για ένα σβέλτο γύρο;Έλα πάνω Μανωλιό και μη σε νοιάζει . Από γνωστικούς έχουμε ανεπάρκεια...
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!