-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Απ’ότι είπε είναι εμπειρία να μπαίνεις σε Ami!!!!
Και να ζεις μετά για να τη διηγείσαι!
(Κώστα, j/k )
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το 2ο μέλος που γνώρισα από το forum ήταν ο Onyx ο οποίος σαφώς και μπήκε στο Ami! αφού επισκεφτήκαμε ένα κοινό γνωστό που ανακαλύψαμε ότι έχουμε!Απ’ότι είπε είναι εμπειρία να μπαίνεις σε Ami!!!!
Mα και βέβαια είναι εμπειρία Κώστα, όπως η θέαση παλιού καλού κινηματογράφου, η γεύση παλιού κρασιού και.... η 'παρέα' με 40άρες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 2ο μέλος που γνώρισα από το forum ήταν ο Onyx ο οποίος σαφώς και μπήκε στο Ami! αφού επισκεφτήκαμε ένα κοινό γνωστό που ανακαλύψαμε ότι έχουμε!
Mα και βέβαια είναι εμπειρία Κώστα, όπως η θέαση παλιού καλού κινηματογράφου, η γεύση παλιού κρασιού και.... η 'παρέα' με 40άρες...
ναι ναι...συμφωνώ σε όλα...μα όλα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το 2ο μέλος που γνώρισα από το forum ήταν ο Onyx ο οποίος σαφώς και μπήκε στο Ami! αφού επισκεφτήκαμε ένα κοινό γνωστό που ανακαλύψαμε ότι έχουμε!
ναι ναι...συμφωνώ σε όλα...μα όλα!
-
Κώστα η αισθηση του Αμί είναι σαν του 2CV?
Γιατί στα νιάτα για ενα μικρο διαστημα οδηγούσα ένα.Καλό ταξίδι Σάββα.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν σου πω ότι ποτέ δεν έχω οδηγήσει 2cv ??
Πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο.
Εξάλλου τα μηχανικά είναι όλα ίδια οπότε μάλλον ίδια αίσθηση έχει. -
Καλησπέρα auber002b
το πιο ύποπτο εξάρτημα είναι το βηματικό μοτέρ του ρελαντί αλλά εχω δει σε ενα ραλλύ παρόμοιο συμπτώματα από χαλασμένη φλάντζα της πολλαπλής εισαγωγής (τράβαγε αέρα). Δεν πιστεύω να έχει ηλεκτρονικό γκάζι???[/quote]Σε ευχαριστώ chrmes , όχι ηλεκτρικό γκάζι δεν έχει , θα δω αυτό που μου είπες για το βηματικό μοτερ αύριο στο συνεργείο και αν βγάλω άκρη θα σε ενημερώσω.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εξάλλου τα μηχανικά είναι όλα ίδια οπότε μάλλον ίδια αίσθηση έχει.Υποθετω οτι πρεπει να ειναι πιο αθορυβο το Ami από το 2cω μιας και δεν εχει κουκουλα και απο τις φωτο που εχω δει φαινεται πιο 'αυτοκινητο ' απο το 2cv.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εξάλλου τα μηχανικά είναι όλα ίδια οπότε μάλλον ίδια αίσθηση έχει.Υποθετω οτι πρεπει να ειναι πιο αθορυβο το Ami από το 2cω μιας και δεν εχει κουκουλα και απο τις φωτο που εχω δει φαινεται πιο 'αυτοκινητο ' απο το 2cv.
Ναι τέτοιες διαφορές υπάρχουν!
Εγώ νόμιζα σαν αίσθηση από πλευράς αναρτήσεωνΟπότε το Ami είναι σαφώς πιο αθόρυβο γιατί υπάρχει πολύ καλύτερη μόνωση, πολύ καλύτερη θέρμανση γιατί νομίζω ότι και λόγω της κουκούλας θα χάνει τη ζέστη το 2cv, μεγαλύτερο μέσα άρα κάπως πιο άνετο, ενώ έχει πιο μακριά 4η και πιο κοντή 1η.
Ενώ το 2cv είναι πιο ελαφρύ και γιαυτό με είχε περάσει κάποιος με 2cv στον Διόνυσο!!!!
-
Τα περι θερμανσης δεν ξερω μιας και ηταν καλοκαιρι και ειχε μονιμα ανοιχτη την κουκουλα μεχρι την μεση Αρα μαλλον υπερέχει στον εξαερισμό
-
Στο Διόνυσο πάντως κι εμένα με περνάνε όλοι.
Μένει ο κουμπάρος μου εκεί και πάντα ξεχνάω τη στροφή, οπότε από τότε που την είδα τελευταία στιγμή και πέρασα πάνω από κάτι κοτρώνες με χειρόφρενο για να μπω, πηγαίνω σιγά σιγά για να μη τη χάσω.
-
ΤΙΙΙΙ? Δεν θα το ανεχτώ αυτό!
Το αγαπημένο μας Citroen Forum να είναι στην τελευταία θέση της (πρώτης, ευτυχώς) σελίδας στην κατηγορία?
Up, up, up we go!
-
Αξιαγαπητοι σιτροενακιδες , μηπως καποιος γατος απο εσας μπορει να μου βρει δυο μπροστινα φλας απο το dyane 6 , εκεινα με το πολυγωνικο σχημα ?
Σε περιπτωση που εχετε , αφου σας τα πληρωσω , αμεσα θα σας ωφειλω και βολτα με το ΑΧ μου , τωρα που εγινε 200αρι , ισως σας ευχαριστησω .Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση.
Χρ. Αναγνωστοπουλος -
Μακάρι να έκαναν όλοι τέτοιες παρεμβάσεις!
Κύριε Αναγνωστόπουλε, μάλλον δεν είμαι ο καθ'ύλην αρμόδιος για να βρω τα φλας, αλλά (δεν ντρέπομαι να το πω) θέλω οπωσδήποτε βόλτα με το ΑΧ!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αξιαγαπητοι σιτροενακιδες , μηπως καποιος γατος απο εσας μπορει να μου βρει δυο μπροστινα φλας απο το dyane 6 , εκεινα με το πολυγωνικο σχημα ?
Σε περιπτωση που εχετε , αφου σας τα πληρωσω , αμεσα θα σας ωφειλω και βολτα με το ΑΧ μου , τωρα που εγινε 200αρι , ισως σας ευχαριστησω .Ευχαριστω και συγνωμη για την παρεμβαση.
Χρ. ΑναγνωστοπουλοςΧμ...παλιό Citroen?? Μάλλον μπορώ να βοηθήσω!!
Για στείλε μου ένα pm !
-
ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΤΟ PICASSO 1,6 EXLUSIVE ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ EXEI ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΑΨΕ ΡΕΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ (ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ) ΜΕ 35 ΛΙΤΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
KAL καλωσηρθες στο φορουμ. Σου ειπαν στην Σιτροέν οτι θελει αντικατασταση ο υπολογιστης της Πικασο?
APR ο Κώστας σαν ειδικός στα πολύ παλιά Σιτροέν κάτι θα έχει υπόψιν του.
Εγω από την άλλη σαν συνταξιούχος ΑΧακιας εχω τον πρωτο λόγο στην βόλτα -
Το κάνει πολύ καιρό? Τι δείχνει δηλαδή στην κατανάλωση? Δοκίμασες να κάνεις reset στα στοιχεία του υπολογιστή? Αν δεν ξέρεις πώς, πες μου να σου εξηγήσω.
Νομίζω ότι αν είναι όντως πρόβλημα και θέλει κάτι αλλαγή, αυτό θα είναι ο κεντρικός εγκέφαλος... Και δε θέλεις να ακούσεις πόσο κάνει αυτό...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγω από την άλλη σαν συνταξιούχος ΑΧακιας εχω τον πρωτο λόγο στην βόλταΙσα ίσα, εμείς που δεν έχουμε πρόσφατη εμπειρία από ΑΧ προηγούμαστε. Κάνε στην μπάντα ρε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το κάνει πολύ καιρό? Τι δείχνει δηλαδή στην κατανάλωση? Δοκίμασες να κάνεις reset στα στοιχεία του υπολογιστή? Αν δεν ξέρεις πώς, πες μου να σου εξηγήσω.Νομίζω ότι αν είναι όντως πρόβλημα και θέλει κάτι αλλαγή, αυτό θα είναι ο κεντρικός εγκέφαλος... Και δε θέλεις να ακούσεις πόσο κάνει αυτό...
Γιατί βρε Νικόλα φερνεις την κατατστροφή???
Μπορεί να είναι ο αισθητήρας στάθμης στο δοχείο καυσίμου, ο οποίος εχοντας κινούμενα μέρη ειναι πιθανών να χαλάσει
CITROËN FORUM