-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ρε παιδιά αν η ίδια ταινία ήταν γυρισμένη στην Αμερική με κυνηγητά με αμερικάνικα αυτοκίνητα θα ήταν μια κοινή ταινία περιπέτειας αλλά είναι γυρισμένη με όμορφα αυτοκίνητα σε όμορφα μέρη κι αυτό για μένα την κάνει μοναδική. Πάντως εχτές που πρόσεχα την σκηνή 406 vs BMW νομίζω οτι ο Λεοντας πρεπει να ήταν V6Eπίσης, μια άλλη διαφορά είναι ότι αυτά τα αυτοκίνητα, σε αντίθεση με τα εξ αμερικής, αστρίβουν καλά!
Και θα το ξαναπώ: V6 με τάσια δεν είχε κυκλοφορήσει. Το 406 είναι το πολύ δίλιτρο.
-
Για την πόλη
και για ατελείωτο cruising στις autobahn της ευρώπης
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ρε παιδιά αν η ίδια ταινία ήταν γυρισμένη στην Αμερική με κυνηγητά με αμερικάνικα αυτοκίνητα θα ήταν μια κοινή ταινία περιπέτειας αλλά είναι γυρισμένη με όμορφα αυτοκίνητα σε όμορφα μέρη κι αυτό για μένα την κάνει μοναδική. Πάντως εχτές που πρόσεχα την σκηνή 406 vs BMW νομίζω οτι ο Λεοντας πρεπει να ήταν V6
Οχι, η διαφορά είναι ότι αυτά τα αυτοκίνητα, σε αντίθεση με τα εξ αμερικής, αστρίβουν καλά!
Και θα το ξαναπώ: V6 με τάσια δεν είχε κυκλοφορήσει. Το 406 είναι το πολύ δίλιτρο.
Το 406 είχε ζάντες αλουμινίου και αν κρίνω απο τον ήχο μάλλον 2λιτρο ήταν.Η καλή η xm(πρίν το κυνηγητό)πρέπει να ήταν v6 και αυτή του κυνηγητού το πιό απλό μοντέλο
-
-
Δυστυχώς παιδια το δικό μου ΑΧ αποφάσισα να το πουλήσω ανταλλακτικά, ήδη αύριο δινω τον κινητηρα
-
Ναι αλλά θέλω να πιστεύω ότι για ορισμένα κομμάτια του, θα πάνε σε καλά χέρια.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ναι αλλά θέλω να πιστεύω ότι για ορισμένα κομμάτια του, θα πάνε σε καλά χέρια.χιχι προσεξτε σε λιγο καιρο ενα 5πορτο ΑΧ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
καμμια διευθυνση μαγαζιου με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα σιτροεν για την χαντια στην αθηνα ?
Οσες θες στελνω pm
[/quote]
Θα μπορούσα να έχω και εγώ ένα pm για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Xantia μήπως βρω τίποτα ωραίο σε καλή τιμούλα να της βάλω (πχ ένα δερμάτινο σαλονάκι χεχεχεχε)
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
καμμια διευθυνση μαγαζιου με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα σιτροεν για την χαντια στην αθηνα ?
Οσες θες στελνω pm
Θα μπορούσα να έχω και εγώ ένα pm για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Xantia μήπως βρω τίποτα ωραίο σε καλή τιμούλα να της βάλω (πχ ένα δερμάτινο σαλονάκι χεχεχεχε)[/quote]
Θα στειλω σε ολους pm
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Οσες θες στελνω pm
Θα μπορούσα να έχω και εγώ ένα pm για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Xantia μήπως βρω τίποτα ωραίο σε καλή τιμούλα να της βάλω (πχ ένα δερμάτινο σαλονάκι χεχεχεχε)
Θα στειλω σε ολους pm [/quote]
Στείλε και σε μένα -
Ο χρήστης bug έγραψε:
Οσες θες στελνω pm
Θα στειλω σε ολους pm
Στείλε και σε μένα [/quote]
Εεεεεεφτασειιιιιιι!!
-
Citroen C6
http://images3.fotopic.net/?iid=yfox05&outx=600&noresize=1&nostamp=1
http://images1.fotopic.net/?iid=yfox0s&outx=600&noresize=1&nostamp=1
Τι λέτε παιδιά??
Νομίζω οτι 'φωνάζει' Citroen -
Τώρα πειράζει που εμένα δεν μου αρέσει???
Ειδικά το πίσω μέρος είναι πάρα πολύ άγαρμπο για τα γούστα μου. Μπροστά δεν λέω οκ αλλά στο πίσω λείπει η φινέτσα. -
Παιδιά, έχει ανοιχτέι και σχετικό θέμα...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Παιδιά, έχει ανοιχτέι και σχετικό θέμα...I know απλως νομίζω οτι πρεπει σχολιαστεί εδω, εξάλλου εγω γνωστός αρχαι κάπηλος αποφεύγω τα 'Νέα μοντέλα'
-
Ενίσταμαι! Σε μένα δεν ήρθε πμ!
-
Επιτέλους ένα νεο που ξεχωρίζει σχεδιαστικά
-
Επιτέλους ένα Citroen που φωνάζει για την καταγωγή του
-
Ούτε εγώ πήρα pm
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Επιτέλους ένα Citroen που φωνάζει για την καταγωγή τουΓιατί το C4 δεν την φωνάζει...?
CITROËN FORUM