-
To 9999 ειναι 25/3/2004 αρα τα καινουρια Citroen η εχουν 5ψηφιο αριθμο παραγωγης η αλλαξανε τον τροπο που μετρανε.
-
Εγινε πενταψήφιος ο κωδικός μετά τις 25-4-2005.Αν γράψεις 10000 λέει 26-4-2004 και προχωράει
-
Κωδικός 150000.Ημερομηνία παραγωγής 14 July 2387
-
Αυτό είναι το ίδιο ? http://www.cats-citroen.net/citroen/organumber.html
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτό είναι το ίδιο ? http://www.cats-citroen.net/citroen/organumber.htmlOui
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτό είναι το ίδιο ? http://www.cats-citroen.net/citroen/organumber.htmlναι ολα τα site με Citroen εχουν ενα τετοιο
-
Bad news gyus...
Σήμερα πήγα το Saxo μου για αλλαγή λαδιών...και μόλις το σηκώσαμε τι να δούμε...διαρροή λαδιών από την τσιμούχα του στροφάλου...
Ε όχι λέω και το ήθελα για να πάω Πάτρα από βδομάδα για επαγγελματικούς λόγους!
Τι να κάνω, το άφησα γιατί πρέπει να κατεβεί όλο το κιβώτιο... ...Τώρα αναγκαστικά θα πάω με τον ιάπωνα, όχι ότι με χαλάει αλλά λυπάμαι τον Saxoura μου που θα 'εγχειριστεί' και βέβαια λυπάμαι και το πορτοφόλι μου!
Χρήστο πόσο λες να μου στοιχίσει...όχι σε εξουσιοδοτημένο αλλά σε έναν φίλο το πήγα όπου κάνω και τα service μου..
-
Να πω κι εγώ τα δικά μου. Παρέλαβα το coupe μου μετά από 2 μέρες στο συνεργείο για αντικατάσταση της πολλαπλής εξαγωγής, η οποία είχε ρήγμα, αλλαγή της επάνω δεξιάς βάσης που ήταν στα πρόθυρα να κοπεί και αλλαγή του μηχανισμού του καθίσματος του οδηγού.
Οι αιτιολογίες των δύο πρώτων βλαβών ήταν:
α) για τη μεν πολλαπλή, απότομη αλλαγή θερμοκρασίας (πχ να πέσουν νερά επάνω την ώρα που είναι καυτή)
β) για τη δε βάση, απότομη επιτάχυνση κατά την εκκίνηση (το οποίο είναι μάλλον απίθανο καθώς το πρόβλημα της πολλαπλής υπήρχε από πριν και δεν πίεζα το αυτοκίνητο).
Τα συμπτώματα που προκαλούσαν οι δύο αυτές βλάβες ήταν:
α) για τη μεν πολλαπλή, μειωμένη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών, μειωμένη ευστροφία, ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση, ρεταρίσματα στο διάστημα από 1500 έως 3000 στροφές, μειωμένη δύναμη κατά την εκκίνηση (μπούκωνε ο κινητήρας στην αποσύμπλεξη) και άλλα τέτοια άσχημα, όπως μεταλλικός θόρυβος από το χώρο του κινητήρα, σαν να χτυπάει πυράκια αλλά σε μεγάλο βαθμό, ειδικά όσο ήταν κρύο. Πριν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα οφείλεται στην πολλαπλή, είχε αντικατασταθεί ο αισθητήρας πίεσης αέρα χωρίς αποτέλεσμα.
β) για τη δε βάση, χτυπήματα και κραδασμοί από το χώρο του κινητήρα.
Οσο για το κάθισμα, δε λειτουργούσε σωστά (κόλλαγε όταν προσπαθούσες να το ανοίξεις για να περάσει κάποιος στα πίσω καθίσματα) και μετά από αρκετές προσπάθειες γρασαρίσματος - ρύθμισης, αποφασίστηκε η αντικατάστασή του (για δεύτερη φορά, κι απ'ό,τι δείχνει η λειτουργία του τώρα, τελευταία).
Ολο το κόστος καλύφθηκε μέσα στην εγγύηση, πλην της βάσης του κινητήρα (κόστος: 66 ευρώ, ανταλλακτικό και εργασία).
Περιττό να σας πω ότι τώρα έγινε πάλι πύραυλος, με αποτέλεσμα να με τρομάζει η επιτάχυνσή του (σε σχέση με αυτό που είχα συνηθίσει από τότε που προέκυψε το πρόβλημα).
EDIT: Σάββα, ελπίζω να μη σου κοστίσει πολύ...
-
Μπράβο βρε Νικόλα χάρηκα που επιτέλους είναι οκ το εργαλείο σου!
Σάββα κρίμα βρε συ… περαστικά!
-
Eυχαριστώ παιδιά...Νικόλα δεν ήξερα ότι είχες και εσύ πρόβλημα!
Τι γίνεται ρε γμτ μας μούτζωσαν..? -
Σάββα, από το Μάιο είχα το πρόβλημα, αλλά διατηρούσα χαμηλό προφίλ μέχρι να το βρω... Οσο για τη μούντζα, μου έχουν τύχει πολλά τα τελευταία χρόνια (όχι μόνο για τα αυτοκίνητα), προτιμώ να μην το σκέφτομαι...
-
Αντε Νικόλα καλες βόλτες, να δω κιολας πως παει ο 1,6
Σάββα τα εργατικά για αυτή την δουλειά σε μη εξουσιοδοτημένο δεν είναι πολλά 100-120 το πολύ, η τσιμούχα ειναι φτηνή (θα κοιτάξω την απόδειξη απο τις BX που πήρα γνήσια) αλλά μιας και εχει 'κατέβει' το σαζμάν καλό είναι να αλλαχθεί ο συμπλέκτης(εγω το έκανα) που οσο να 'ναι καμια 150 € κοστίζει. -
[quote='chrmes']Αντε Νικόλα καλες βόλτες, να δω κιολας πως παει ο 1,6
Σάββα τα εργατικά για αυτή την δουλειά σε μη εξουσιοδοτημένο δεν είναι πολλά 100-120 το πολύ, η τσιμούχα ειναι φτηνή (θα κοιτάξω την απόδειξη απο τις BX που πήρα γνήσια) αλλά μιας και εχει 'κατέβει' το σαζμάν καλό είναι να αλλαχθεί ο συμπλέκτης(εγω το έκανα) που οσο να 'ναι καμια 150 -
150 ευρώ ο συμπλέκτης μόνο?
Αλήθεια, ας ρωτήσω κάτι σχετικό... Πήρα τιμή για αλλαγή σετ δίσκου σε Saxo 1.4... 450 ευρώ... Πώς σας φαίνεται?
-
Eoρταστικό και επετειακό τεύχος 4Τ. Εκπληκτική δουλειά, πολύ υλικό, καλά λόγια για το 'δικό μας' C2 VTS (τηρουμένων των αναλογιών). Αλλά...
Κάθε σελίδα που γυρνούσα στο λεύκωμα, τόσο περισσότερο απορούσα που δεν έβλεπα ένα αυτοκίνητο με το 'λοχία' στο καπώ... Θεωρώ μεγάλο κρίμα που οι συντάκτες θεώρησαν περιττό να ενσωματώσουν στη λίστα κάποιο Citroen των τελευταίων 35 ετών...
Eνα GS, ένα ΑΧ GTi, μια ZX (από avantage έως volcane 1.9), μία Xantia Activa βρε παιδιά, κάτι (ένα τουλάχιστον) από αυτά περίμενα να δω...
-
[quote='elteo'][quote='chrmes']Αντε Νικόλα καλες βόλτες, να δω κιολας πως παει ο 1,6
Σάββα τα εργατικά για αυτή την δουλειά σε μη εξουσιοδοτημένο δεν είναι πολλά 100-120 το πολύ, η τσιμούχα ειναι φτηνή (θα κοιτάξω την απόδειξη απο τις BX που πήρα γνήσια) αλλά μιας και εχει 'κατέβει' το σαζμάν καλό είναι να αλλαχθεί ο συμπλέκτης(εγω το έκανα) που οσο να 'ναι καμια 150 -
Περαστικά σάββα
-
Eυχαριστώ Κώστα...
Ευχαριστώ και σένα Χρήστο.Ηθελα ένα 'δείγμα' εκτιμώμενης τιμής για να ξέρω...
Νίκο εάν το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο τώρα θα τράβαγα τα μαλλιά όχι μόνο της κεφαλής μου...
Το πλήρες σετ συμπλέκτη που άλλαξα είχα δώσει στον ίδιο μάστορα 170 ευρώ.
Ακου 450...για μαλ@κες ψάχνουν..?Καλημέρα σε όλους...(σήμερα είμαι αρκετά πρωινός)
***Παιδιά θα λείψω την επόμενη εβδομάδα.Θα μου λείψετε.Θα τα πούμε Παρασκευή μπορεί κ νωρίτερα εάν βρω νετκαφέ..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
***Παιδιά θα λείψω την επόμενη εβδομάδα.Θα μου λείψετε.Θα τα πούμε Παρασκευή μπορεί κ νωρίτερα εάν βρω νετκαφέ..Καλές δουλειές, και πρόσεξε να μη σκίσεις το TS...
-
Το 2ο μέλος που γνώρισα από το forum ήταν ο Onyx ο οποίος σαφώς και μπήκε στο Ami! αφού επισκεφτήκαμε ένα κοινό γνωστό που ανακαλύψαμε ότι έχουμε!
Απ’ότι είπε είναι εμπειρία να μπαίνεις σε Ami!!!!
CITROËN FORUM