-
Να της δίνεις προσωρινά το S3 ρε...
-
ναι πώς το θες? εδω στο πατερα μου το δινω και δε νιωθω ανετα
το χει κοπανησει απο παντου το c2 αν ηταν ετσι και το αλλο θα ειχα παθει καταθλιψη κανονικη
επρεπε να το ειχαμε δωσει οσο επιανε λεφτα ακομα.. αλλα δωσαμε το σκυλι το vectra
-
Που θα παει και αυτο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι πώς το θες? εδω στο πατερα μου το δινω και δε νιωθω ανετατο χει κοπανησει απο παντου το c2 αν ηταν ετσι και το αλλο θα ειχα παθει καταθλιψη κανονικη
επρεπε να το ειχαμε δωσει οσο επιανε λεφτα ακομα.. αλλα δωσαμε το σκυλι το vectra
Ναι.... Οκ ας το τότε!
-
Κιουση ρουλεμαν συμπλεκτη...Του χεις μαμησει τη μανα ρε συ λογικο. Ασε το στη μοιρα του με σκληρη χρηση και να δεις πως θα σου φερθει κι αυτο.
Fordakια με τον ταφο με τις 20αρες, για να στριψεις πρεπει πρωτα να ξεκινησεις...Χωρις καπνους απο δισκο...
Μεχρι και το ρημαδι του Ζηση με το βουλγαρικο γκαζι σε περναει ρε!Πω πω κακια τι combo κραξιματος ειναι αυτο...?
-
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κιουση ρουλεμαν συμπλεκτη...Του χεις μαμησει τη μανα ρε συ λογικο. Ασε το στη μοιρα του με σκληρη χρηση και να δεις πως θα σου φερθει κι αυτο.κοντευει τα 100.000 χλμ πρεπει να τα περασει οπωσδηποτε
-
Δισκοπλατο εχεις αλλαξει?
-
οχι βεβαια
ειναι αλεξισφαιρος
αν και οταν ειχα σπασει διαφορικο μου ειχαν πει οτι του ειχα γ#@!@##$ τη μανα (για αυτο και δε με καλυψαν)
αλλα αυτο ηταν πολυυυυ παλια καπου στα 30κατι χιλιαδες χλμ
-
Fordakια με τον ταφο με τις 20αρες, για να στριψεις πρεπει πρωτα να ξεκινησεις...Χωρις καπνους απο δισκο...
Μεχρι και το ρημαδι του Ζηση με το βουλγαρικο γκαζι σε περναει ρε!Δακρυσα απο το γελιο
Γιωργακη σ εσβησε ρε boy -
Σήμερα διαπίστωσα πως το βιβλίο serive της C4, που έχει αναλύτικα τις εργασίες που πρέπει να γίνουν ανά 10000km, φτάνει μέχρι τις 180000 km. Φαίνεται πως ούτε οι άνθρωποι της Citroen δεν πιστεύουν πως μπορεί να φτάσει παραπάνω
-
@Σωκρατη
Τον ειχα σβησει και εγω αλλα οι αγαπημενοι μοδερατορες μου σβησανε τα τοστ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
@ΣωκρατηΤον ειχα σβησει και εγω αλλα οι αγαπημενοι μοδερατορες μου σβησανε τα τοστ.
Τοστ
-
Μεχρι και το ρημαδι του Ζηση με το βουλγαρικο γκαζι σε περναει ρε!Ρε αγορίνα ***ΕΛΛΑΔΑ ***είπαμε το περάσαμε!
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
@Σωκρατη
Τον ειχα σβησει και εγω αλλα οι αγαπημενοι μοδερατορες μου σβησανε τα τοστ.
Τοστ
-
Επιτηδες το εγραψα για να μην γινω αντιληπτος...
-
Επιτηδες το εγραψα για να μην γινω αντιληπτος...Πες οτι πειναγες και ασε τα
-
Υπάρχουν αυτοί, που πεινάνε σαν φούστιδες...
...όμως υπάρχουν και αυτοί που...
πηδάνε σαν φούστιδες...! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πες οτι πειναγες και ασε τα
Ναι ρε Βασιλη.Πειναγα να ουμ και τωρα θα παω να κατεβασω ολο το ψυγειο κατω.Ευχαριστημενος?
-
Πες οτι πειναγες και ασε τα
Ναι ρε Βασιλη.Πειναγα να ουμ και τωρα θα παω να κατεβασω ολο το ψυγειο κατω.Ευχαριστημενος?
Βρε Γιωργο ,ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι το μυαλο σου κολλαει και δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αστειο απο το σοβαρο.
Απο την αλλη μπορει απλα το δικο μου χιουμορ να ειναι τοσο χαζο και ανοστο που να μην το καταλαβαινει κανεις.
Οπως και να εχει,παμε παρακατω
CITROËN FORUM