-
Ωραιος...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Sirgus εχεις βρει manual για το Ami?
Έχω το δικό του, της Citroen που δίνουν με την αγορά..
Για τεχνικά της Haynes και 2 γαλλικά (το ένα για 2cv)Περισσότερες πληροφορίες για τα Γαλλικά εγχειρίδια;
-
Αντε Sirgus τα λεμε καλα να κρατει το Ami σου ευχομαι να σου πω την αληθεια τα Citroen ωραια αυτοκινητα εχω σκοπο να βρω και μια DS στο μελλον...το Ami που εχει ο γειτονας(ηλεκτρολογος) μαλλον θα το αγορασω εγω καποτε.. keep the classics on the tarmac
M*M
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Sirgus εχεις βρει manual για το Ami?
Έχω το δικό του, της Citroen που δίνουν με την αγορά..
Για τεχνικά της Haynes και 2 γαλλικά (το ένα για 2cv)Περισσότερες πληροφορίες για τα Γαλλικά εγχειρίδια;
Τότε...η καλύτερη σειρά ήταν της REVUE TECHNIQUE - AUTOMOBILE
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...αλλά και το Haynes είναι αρκετά καλό!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτοκίνητο της οικογένειας...αγορά το 1976..καινούργιο!
ouaouuuuuu
-
Haynes έχω και για το ΑΧ και το ΒΧ αψίζει να ψάξω να βρώ της REVUE TECHNIQUE - AUTOMOBILE για την ΒΧ;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Haynes έχω και για το ΑΧ και το ΒΧ αψίζει να ψάξω να βρώ της REVUE TECHNIQUE - AUTOMOBILE για την ΒΧ;Κοίτα, το θέμα είναι να έχεις φτάσει στο σημείο να πεις ότι δεν σε καλύπτει το Haynes πλέον...
Για εμένα, λόγω αναγκών, χρόνου, χώρου, καμίας διάθεσης να ρισκάρω αρκετά, κλπ κλπ μου έχει χρειαστεί ένα τέτοιο βιβλίο για πολύ μικρές επισκευές.
Οκ με έχει βοηθήσει να μάθω πως αλλάζω και ρυθμίζω πλατίνες, αλλαγή μπουζί, επισκευή καρμπυρατέρ, αλλαγή δυναμό, κλπ κλπ αλλά ποτέ δεν θα άνοιγα μηχανή μόνο με το Haynes και ποτέ δεν θα άλλαζα αμορτισέρ με όσα διαβάζω.Άρα για αυτά που θέλω εγώ το Haynes με καλύπτει.
Βασικό είναι και το θέμα της γλώσσας. Αν σε βολεύουν τα γαλλικά τότε why not!
Εγώ όμως για το ami δεν αγοράζω κάτι μόνο αν το χρειάζομαι…
Απλά έτσι, να υπάρχει…αν σκεφτείς ας πούμε ότι έχω πόσα φανάρια για ρεζέρβα!!Ψάξε αρκετά και στο ebay γιατί βρίσκεις τρομερά πράγματα…
Είχα φέρει για ένα φίλο ένα γαλλικό βιβλίο για Ami super καινούργιο με 10 ευρώ!!!Και κοίτα και στο γαλλικό amazon….(amazon.fr)
-
Ευχαριστώ Κώστα!
-
Κώστα, εντάξει με το γράμμα και τις φωτό?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κώστα, εντάξει με το γράμμα και τις φωτό?Σήμερα τις πήρα και αύριο φεύγουν express γιατί αργήσαμε!!
-
Κωστάκηηηηηηηηηη (sirgus) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Γερός δυνατός και με πολλά Citroen..
Σάββας
-
Με πρόλαβες, Σάββα... Χρόνια πολλά, Πρόεδρε! Αντε και με SM!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με πρόλαβες, Σάββα... Χρόνια πολλά, Πρόεδρε! Αντε και με SM! -
Thanks παιδιά!
Όντως μία SM είναι καλή ευχή!!! -
Αρκεί να'ναι σε σωστή κατάσταση, γιατί αλλιώς, λιγότερο θα σου στοιχίσει να ξεχρεώσεις την ΑΕΚ παρά να επισκευάσεις την SM...
-
Χρόνια Πολλά Πρόεδρε!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αρκεί να'ναι σε σωστή κατάσταση, γιατί αλλιώς, λιγότερο θα σου στοιχίσει να ξεχρεώσεις την ΑΕΚ παρά να επισκευάσεις την SM...Χεχε..σωστά!
Χρόνια πολλά !!!
Χρόνια Πολλά Πρόεδρε!
Thanks!
-
Πρόεδρε δεν θα μας στείλεις κανα ψηφιακό γλυκάκι..?
-
Χρόνια πολλά monsieur le president!
-
Δείτε αυτό με δυνατά τον ήχο...θα πάθετε πλάκα και Σ-Ο-Κ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ>>>http://kotsos.cretaforce.net/funnyvideo/auto.zip
CITROËN FORUM