-
ασε ρε νικο τις ειρωνειες, μια αποψη εξεφρασα!
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Σαν μπανιερα με ροδες δεν ειναι?΄Για μενα δεν ειναι ομορφο αμαξι... Αλλα μου αρεσει παρα πολυ... Ισως λογω θρυλου
Κρίνουμε το 2004 το αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε το 55??? ενώ είμαστε όλοι 20-30άριδες και δεν προλάβαμε ΠΟΤΕ την εικόνα του DS σε έκθεση αυτοκινήτων???
Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο άσχημο αυτοκίνητο από το 2cv...και το εννοώ!
Αλλά είμαι 25 ρε παιδιά! Τι να πω? ότι μου αρέσει?Να σας στείλω ένα video της πρώτης παρουσίασης του 2cv σε έκθεση αυτοκινήτου το 40 περίπου...που όλοι το κοιτάγανε όπως βλέπουμε εμείς την Alfa GT?
τι λέμε τώρα...Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Σαν μπανιερα με ροδες δεν ειναι?Για πές μας σε παρακαλώ κάπιο αυτοκίνητο που εσύ θεωρείς όμορφο να καταλάβω τι ρόλο βαράς.
Μπορεί να είναι ομορφούλι (έχει κάτι τις), όμως δεν είναι τυχαίο το ότι το αποκαλούσαν βάτραχο
http://vea.qc.ca/vea/v/citds21p68.jpg
Αυτό είδες;
Βάτραχο την αποκαλούσαν μόνο στην Ελλάδα.
Οι ίδιοι που ρωτούν για την ΒΧ αν είναι 'Βάτραχος'Εδώ έχουν ρωτήσει αν είναι το δικό μου ο Βάτραχος!
Ρε μανία με τον βάτραχο!! -
ΕΕΕεεεεε
Για χαλαρώστε λίγο!
Δεν θα τσακωθούμε για ένα...βάτραχο!!!Μιλάει ο πρόεδρος οκ?
-
κουαξ!!!
-
Πρόεδρε και το δικό σου βάτραχος είναι; χιχιχι
Αλλα βρε Κώστα, 25 ετών παλικάρι και έχεις τέτοιο αυτοκίνητο;
Δεν θέλω να το κατηγορίσω για όνομα του Θεού, ούτε μπορώ να ξέρω άλλα πράγματα. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πρόεδρε και το δικό σου βάτραχος είναι; χιχιχικαι γιατί μοιάζει το DS με βάτραχο δεν μπορώ να καταλάβω!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
και γιατί μοιάζει το DS με βάτραχο δεν μπορώ να καταλάβω!!
Ελλαδάρα Κώστα Ελλαδάρα!
Κανένας ταξιτζής της εποχής θα το είχε δεί, θα είπε αμάν τι βάτραχος είναι αυτός και μετα έμεινε!
Πάντως καλός ή κακός αυτό είναι το όνομα που το έχει κάνει να ξεχορίζει απο όλα τα άλλα αυτοκινητα στην Ελλάδα.Έχω ακούσει άτομα να λένε ¨κατσαριδάκι¨ και να εννοούν το 2CV αλλά όταν όλοι λένε ¨βάτραχος¨ ένα αμάξι εννοούν, το DS και τίποτα άλλο.
Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που εννοούν με την λέξη βάτραχος όλα όσα έχουν αυτου του τύπου την ανάρτηση αλλα το βλέπουν σαν να είναι η εξέλιξη του παλιου κλασσικού βατράχου, κάτι σαν βατραχάκια!
-
Αυτό που είπε ο πάρεδρος..
Δεν μπορείς να κρίνεις ένα αυτοκίνητο του '55 με κριτήρια του '04..!
Για μένα όλα τα αυτοκίνητα της Citroen ήταν ριζοσπαστικά και διαχρονικά..ακόμα κ σήμερα ξεχωρίζουν!
Αγαπημένο μου το CX..του συγχωρεμένου του παππού μου..
Κάναμε απίστευτες βόλτες όταν ήμουν πιτσιρικάς...πήρα Citroen-ικη παιδεία από μικρός!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό που είπε ο πάρεδρος..Δεν μπορείς να κρίνεις ένα αυτοκίνητο του '55 με κριτήρια του '04..!
Για μένα όλα τα αυτοκίνητα της Citroen ήταν ριζοσπαστικά και διαχρονικά..ακόμα κ σήμερα ξεχωρίζουν!
Κάναμε απίστευτες βόλτες όταν ήμουν πιτσιρικάς...πήρα Citroen-ικη παιδεία από μικρός!
Και τώρα της γυρίζεις την πλάτη...
-
Αυτή μου γυρίζει την πλάτη με το C5...
-
Γιατί δεν περίμένεις λίγο καιρό να δείς το C4 και την νέα C5, τότε ίσως να σε ξανακερδίσει, ποτέ δεν ξέρεις...
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω για ποιο λόγο θέλεις ένα πιο μεγάλο αυτοκίνητο, αλλα αυτό ο λόγος δεν μπορεί να περιμένει λιγουλάκι ακόμα;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
και γιατί μοιάζει το DS με βάτραχο δεν μπορώ να καταλάβω!!
Γιατί στις πρώτες ID τα φώτα δεν ήταν καλυμμένα με κρύσταλλο όπως στις DS ή στις μετα γενέστερες ID.
25 χρονών πρόεδρε, σου ρίχνω δηλαδή???
Καλά αν σας πω τώρα ότι η βασική αρχή λειτουργείας των περίφημων ηλεκτροϋδραυλικών φρένων που λανσάρισε η Μερτσέντες πριν 2-3 χρόνια βασίζεται στο σύστημα που χρησιμοποιεί η Σιτροέν από τον πρώτο 'βάτραχο' τι θα πείτε??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δηλαδή να το αναλύσουμε λίγο το θέμα?
Αν έχεις όρεξη για κουβένταΑυτή μου γυρίζει την πλάτη με το C5...
Δηλαδή να το αναλύσουμε?? λίγο το θέμα?
Αν έχεις όρεξη για κουβένταΕΕΕεεεεε
Για χαλαρώστε λίγο!
Δεν θα τσακωθούμε για ένα...βάτραχο!!!Μιλάει ο πρόεδρος οκ?
Να το εκλάβω σαν υπονοούμενο για τον πρίγκηπα που έγινε βάτραχος στο φούτμπολ??
-
Αν έχεις όρεξη για κουβένταEιμαι ανοικτό μυαλό...λέτε για C5...μην μου βάζετε ιδέες τώρα..
Μέχρι το Δεκέμβρη που θα πρέπει να αποφασίσω..είδομεν
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν έχεις όρεξη για κουβένταEιμαι ανοικτό μυαλό...λέτε για C5...μην μου βάζετε ιδέες τώρα..
Μέχρι το Δεκέμβρη που θα πρέπει να αποφασίσω..είδομεν
Αν στα στα αλήθεια είσαι ανοιχτό μυαλό πάρτην C5 σε Break
(Μέρες προσπαθούσα να θυμηθώ πως λέγονται τα sw της Σιτροέν) -
Δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα station wagon αμαξώματα..εξάλου αραβωνιασμένος είμαι δεν έχω την οικογένεια Χωραφά..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα station wagon αμαξώματα..εξάλου αραβωνιασμένος είμαι δεν έχω την οικογένεια Χωραφά..Δεν είναι για τους χώρους έχει ποιο αρμονικές γραμμές απ' την σεντάν
την έχεις δει? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα station wagon αμαξώματα..εξάλου αραβωνιασμένος είμαι δεν έχω την οικογένεια Χωραφά..Αραβωνιασμένος είσαι πουλάκι μου... εεε
Τι το ήθελες;
είδες τι έπαθε ο φίλος μας (Megane98).΄
Αραβωνιάστικε, παντρεύτηκε και τώρα πρέπει να είναι ταξίδι του μέλιτος...
Είδες τι μπορείς να πάθεις στα καλα του καθουμένου!
Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε!Γιατί σε λίγο καιρό...
-
Xε χε χε φυσικά...και δεν μου αρέσει..είπαμε οικγενειακό αλλά όχι και έτσι!
Από το VTS σε αυτό θα κόψω τις φλέβες μου..Νομίζω το C5 sedan έχει πιο αρμονικές γραμμές..
Και ιδίως αυτή..
-
Δεν μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα station wagon αμαξώματα..εξάλου αραβωνιασμένος είμαι δεν έχω την οικογένεια Χωραφά..
Αραβωνιασμένος είσαι πουλάκι μου... εεε
Τι το ήθελες;
είδες τι έπαθε ο φίλος μας (Megane98).΄
Αραβωνιάστικε, παντρεύτηκε και τώρα πρέπει να είναι ταξίδι του μέλιτος...
Είδες τι μπορείς να πάθεις στα καλα του καθουμένου!
Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε!Γιατί σε λίγο καιρό...
Αστα με έχει φάει...
Πολύ σκληρό είναι το Saxo...πολύ 'γουργουρίζει' το μοτέρ..δεν έχουμε climatronic...ζεσταίνομαι το a/c δεν κάνει τίποτα..
Αυτοκινητομουρμούρα...χα χα χα χα χα!
CITROËN FORUM