-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
http://blue-whitegt.com/index.php
Θα γραφτεις εκει (αν τα καταφερεις) και θα ψαξεις για citroen.Εχει και τα δυο φιλμακια σε τορρεντ.Bασίλη το γκουγκλισα και το βρήκα αλλά η εγγραφή απαιτεί πτυχίο αστροναύτου και ιατρού γονιμολόγου (τι είπα ρε ο μ@λ@κ@ς ) με πτυχίο εξωσωματικής γονιμοποίησης της αρχαιολογικής γενεάς με του μέλλοντος
Αν είσαι μέλος κάνε μια κόπια τα τόρεντ ρε συ και βάλτα εδώ,please είμαι ερωτευμένος με αυτά τα αυτοκίνηταΑρε να βρίσκαμε και τα της GS
Μακη απο τριτη που θα ειμαι στο μαγαζι θα τα κατεβασω και ή θα τα ανεβασω παλι σε ελευθερο τορρεντ ή θα τα βαλω σε rapishare ή θα στα στειλω με τα ελτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μακη απο τριτη που θα ειμαι στο μαγαζι θα τα κατεβασω και ή θα τα ανεβασω παλι σε ελευθερο τορρεντ ή θα τα βαλω σε rapishare ή θα στα στειλω με τα ελτα
RAPID Βασιλάκη μου RAPIDSHARE ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ουστ απο δω παλιανθρωπε ,σατυρε
Απο τριτη λοιπον.
-
Σάτυρε ξεσάτυρε έπεσες σαν συκομαίδα
Να ήταν και οι γκόμενες έτσι οι ρουφιάνεςΧίλια ευχαριστώ ρε Βασίλη
-
Είναι ο γαλλικός αέρας του τόπικ που κάνει τους έρωτες να ανθίζουν
Μπαγκέτα, καμαμπέρ, καρώ κουβέρτα, καλαθάκι, σαμπάνια.... -
Nα βάλουμε και λίγο president στο παιχνίδι;
-
Τέτοιον πρόεδρο?
Youtube Video -
Όχι, τέτοιο:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ουστ απο δω παλιανθρωπε ,σατυρε
Απο τριτη λοιπον.
Bασίλη μου......
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
Mακη τιποτα ,να εισαι καλα.
Αν θελετε να βαλω και εδω τα λινκ απο το rapidshare αλλα ειναι μονο για 10 φορες download(κατι βλακεια μαλλον εκανα).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mακη τιποτα ,να εισαι καλα.Αν θελετε να βαλω και εδω τα λινκ απο το rapidshare αλλα ειναι μονο για 10 φορες download(κατι βλακεια μαλλον εκανα).
Bασίλη αμα είναι για καμιά τσόντα σαν τα κοράκια θα πλακώσουν όχι 10 αλλά ούτε 1δις φορες δε σε σώνει
Που ξέρουν τα χαζά ολα από κουλτούρα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Mακη τιποτα ,να εισαι καλα.
Αν θελετε να βαλω και εδω τα λινκ απο το rapidshare αλλα ειναι μονο για 10 φορες download(κατι βλακεια μαλλον εκανα).
Bασίλη αμα είναι για καμιά τσόντα σαν τα κοράκια θα πλακώσουν όχι 10 αλλά ούτε 1δις φορες δε σε σώνει
Που ξέρουν τα χαζά ολα από κουλτούραTsonta uber alles
Με τι να ασχοληθούμε ρε Μάκη; Με το νινί θα ασχοληθούμε....και μετά όλα τα άλλα...
Βασίλη εάν δεν είσαι πριμιουμ 10 φορές σε περιορίζει νομίζω. Δεν φταις εσύ το έχω ξανασυναντήσει.
-
Οταν η γκόμενα είναι ντενεκές δεν αξίζει να μπεί ούτε σε σαραβαλιασμένο 2CV
-
Έχω κάτι ανταλλακτικά καινούρια από την ΒΧ (τακάκια και δίσκους πίσω καινούρια και πίσω ρουλεμάν τροχού) ίσως να έχω και κανα δυο άλλα πράγματάκια. Όταν βρω χρόνο να πάω να τα δω θα τα βάλω και στις αγγελίες. Αν τα θέλει κάποιος ας τα πάρει με κάποιο συμβολικό αντίτιμο. Δεκτές και ανταλλαγές με ανταλλακτικά ΜΧ5
-
Tα ντοκιμαντέρ για όποιον εκλεπτυσμένο άνθρωπο της αυτοκίνησης ενδιαφέρεται τα ανέβασα σε torrent.
Φροντίστε μόνο το πόστ να μην το δει ο n_olympios
Θέλω το σιτροενάκι μου πίσω
Αυτή που το έδωσα το έκανε πουτάνα,πάει το αμαξάκι σνιφ σνιφ
αρε σιτροενάρα...... -
Γιατί να μην το δώ?
-
Μπορεί να μπει αυτόματο κιβώτιο σε C4 εκ των υστέρων; Δηλ να βγει το manual και να μπει αυτό;
Το C4 κυκλοφορεί και ως αυτόματο άρα υπάρχει κιβώτιο. Κόστος περίπου; -
dsg.. αφου γουστερνεις μωρε...
-
Κρίσις Μιλτιάδη!
Πάντως αν μπαίνει θα το βάλω. Μπαίνει όμως;
-
Αρκετο αφου θέλει πλεξουδα αλλη,κιβώτιο, λεβιε,διακοπτες κλπ
Πουλα το και παρε ενα αυτοματο δεν συμφερει
CITROËN FORUM