-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 207 θα έπαιρνα εγώ.Me too!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eννοώ ότι αν η ξαντια σου δεν εχει αρχίσει να ζητάει, μην την δώσεις για κάποιο μικρό. Κάθε φορά που θα μπαίνεις μέσα θα νιώθεις....ντροπή.
Δεν θα φύγει η Activa Ηλία ! Αυτή θα πεθάνει μαζί μου !...
Αλλωστε, δεν πληρώνεται αυτό το αυτοκίνητο - ειδικά ως μεταχειρισμένο. -
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Μια τέτοια σύκγριση φαίνεται να είναι λιγάκι άτοπη λόγω του ότι η C4 ανήκει στην κατηγορία των Γκόλφ, Φόκους, Άστρα, Άουρις κλπ.
Το 207 θα ήταν λογικό να συγκριθεί με τα: Φιέστα, Κλειό, Πούντο, Κόρσα, Γιάρις κλπ
Επειδή, όμως τα υπόλοιπα απορρίπτονται λόγω καταγωγής, και εν πάσει περιπτώσει δια της 'εις άτοπον απαγωγής' κατέληξα σε αυτα τα δύο!... εξ'ού και το δίλλημα...
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Μια τέτοια σύκγριση φαίνεται να είναι λιγάκι άτοπη λόγω του ότι η C4 ανήκει στην κατηγορία των Γκόλφ, Φόκους, Άστρα, Άουρις κλπ.
Το 207 θα ήταν λογικό να συγκριθεί με τα: Φιέστα, Κλειό, Πούντο, Κόρσα, Γιάρις κλπ
Επειδή, όμως τα υπόλοιπα απορρίπτονται λόγω καταγωγής, και εν πάσει περιπτώσει δια της 'εις άτοπον απαγωγής' κατέληξα σε αυτα τα δύο!... εξ'ού και το δίλλημα...
Είσαι γαλλομανής, ε ; Γιατί δεν συγκρίνεις το Σιτροέν με το Πεζό 308; Η να περιμένεις λίγο και το νέο Μεγκάν;- εκτός και αν θέλεις τώρα νέο αυτοκίνητο.
Πάντως βλέποντας υπερβολές τύπου **Σιρόκο 1.4/122 PS στα 21800€, **η Σιτροέν φαίνεται ,και μετά απο λίγο καιρό με πακέτα προσφοράς, την C4 με πιο ποιοτικό εσωτερικό- όπως την είδα στην έκθεση -και το πολύ καλό κράτημα του αρχικού μοντέλου, θα την έχει ως πραγματική ευκαιρία.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
το 207 θα έπαιρνα εγώ.
Me too!
εσύ δεν μετράς
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Είσαι γαλλομανής, ε ; Γιατί δεν συγκρίνεις το Σιτροέν με το Πεζό 308; Η να περιμένεις λίγο και το νέο Μεγκάν;- εκτός και αν θέλεις τώρα νέο αυτοκίνητο.Πάντως βλέποντας υπερβολές τύπου **Σιρόκο 1.4/122 PS στα 21800€, **η Σιτροέν φαίνεται ,και μετά απο λίγο καιρό με πακέτα προσφοράς, την C4 με πιο ποιοτικό εσωτερικό- όπως την είδα στην έκθεση -και το πολύ καλό κράτημα του αρχικού μοντέλου, θα την έχει ως πραγματική ευκαιρία.
Το 308 είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αυτοκίνητο. Οταν μπήκα μέσα έπαθα την πλάκα μου . Ειδικά το GT 3πορτο, θεωρώ ότι είναι και πανέμορφο και δείχνει (και μάλλον είναι) πολύ ποιοτικό. Το πρόβλημα είναι ότι είναι τεράστιο και εγώ δεν χρειάζομαι άλλο ένα οικογενειακό (άλλη μία Xantia δηλ.). Διαφορετικά, σίγουρα θα ήταν η επιλογή μου αυτη τη χρονική στιγμη. Οπότε, 'αναγκαστικά' κλείνω προς το 207 , που στην έκδοση αυτή μου αρέσει πάρα πολύ.
Τη C4 την συζητάω, γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να *μην *πάρω Citroen ! Αλλά, 1ον. και αυτή είναι8 μεγάλη και 2ον, ψιλοπάλιωσε...
Γι' αυτό λοιπόν, αν τελικά τα καταφέρω και μαζέψω τα 'funds' θα την κάνω για το 207 !
Η Peugeot Κάνει και μία έκπτωση για εταιρείες τώρα (στην εταιρεία θα το πάρω) και βγαίνει 21.200 € ! Αλλά, σκέφτομαι να περιμένω κι άλλο, γιατί με τα χάλια της παγκόσμιας ύφεσης, υποθέτω ότι θα ζοριστούνε κι άλλο και θα αρχίσουν κι άλλες παροχές !...
-
Ποιό πεζό βγαίνει 21200; Το GT;
-
Το Le mans . Για δύο αυτοκίνητα και πάνω κάνει 7,5% έκπτωση
-
Α μάλιστα.
Mιλάμε για το 175αρι le mans, έτσι; -
Ω, ναι! Ενα είναι δεν υπάρχει άλλο... Σε λευκό , με κόκκινη ρήγα... !
-
Ε νομίζω πως δεν υπάρχει δίλημμα... Ο μόνος λόγος που θα καθυστερούσα είναι μήπως μπει το 6αρι. Αλλά και το 5αρι έχει και τα πλεονεκτήματά του.
-
Δηλ. δεν θα περίμενες καμμια προσφορούλα περαιτέρω ;;;...
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ έχω ψιλοτρελλαθεί τώρα, και θέλω να πάω να το πάρω ΤΩΡΑ, αλλά πέραν της προσφοράς σκέφτομαι μήπως καλύτερα να 'καβαλήσει' ο χρόνος (να γλυτωσω και τα τέλη του 2008).
-
Αν μιλάμε για αναμονή 1 μήνα, τότε δεν τίθεται θέμα, σαφέστατα και περιμένεις. Το αμάξι τα σπάει πάντως, μου έχει στοιχειώσει τα όνειρα.
Για να περάσει η ώρα, διάβασε κάτι βλακειούλες που έχω γράψει εδώ:
http://drdinothinks.blogspot.com/2008/08/peugeot-207-rc.htmlΈχουν ετοιμοπαράδοτα le mans;
-
Ναι ! Σε 10 μέρες παραλαμβάνω !!! Πες μου , πες μου , τι να κάνω; ; ; !! :-))))))
Πολύ διαφωτιστικό το 'τεστ' σου. Τι δεν σου άρεσε από την ποιότητα κύλισης; Επίσης, για τα φρένα δεν σε είδα και πολύ ενθουσιασμένο - και μ ανησυχει αυτο γιατί είμαι ...'φρενακιας' !... (με την καλή έννοια).
-
Για τα φρένα κατά 90% φταίγαν τα λάστιχα. Φορούσε τα Re050 τα οποία έφερναν αρκετό θόρυβο κύλισης μέσα, αλλά φαινόταν ότι δεν 'κάθονταν' καλά στο αμάξι. Πιστεύω πως με PZero ή SportContact3 θα είναι πιο ωραίο το αμάξι, για τα γούστα μου τουλάχιστον. Επειδή οδήγησα και ενα 308Gt με τα ίδια φρένα, αλλά με περισσότερο βάρος, έχουν δύναμη, αλλά θέλουν λάστιχο. Το GT φορούσε τα SportContact3, και δεν είχε καμία σχέση στο φρενάρισμα. Κυρίως γιατί τα Re050 θέλουν γερό ζέσταμα και καλή άσφαλτο για να δουλέψουν.
Εγώ στην θέση σου θα περίμενα, και για καμιά προσφορά, αλλά και για τα τέλη: για ένα μήνα δεν θα χάριζα 200 ευρώ.
-
Μου αρεσει οταν υπερεχει η λογική !
Θα προσπαθήσω να μην υποκείψω στο... spur of the moment .. thing ! χαχα :-)) -
Είναι και συναίσθημα. Ξέρεις τι ωραία αισθάνεσαι με 200 ευρώ από τα τέλη στην τσέπη;
-
ρε λοχια πλακα μας κανεις? τι c4 και ταλακιες μας λες οταν μπορεις να παρεις 207Τ...
-
Ή, ακόμα καλύτερα, να περιμένει λίγο ακόμα για το Megane
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 207 θα έπαιρνα εγώ.
Me too!
εσύ δεν μετράς
CITROËN FORUM