-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι ρε Κωστα παλι απ την αρχη!
Δεν βγαζει ποθενα αυτο...
Οποιος θελει μπαινει...δεν θα αλλαξει με το καινουριο τιποτα!
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!Οκ...σωστό, έκανα λάθος.
Με την ίδια λογική θα έχουμε και ένα θέμα για το xsara μετά, και άλλο ένα για το saxo κλπ κλπ...
Σημειώστε λάθος!
Berlingo λοιπόν κανείς?
-
Ειναι μια πολυ καλη λυση!
Σκεψου μονο οτι το εχουν πολλοι επαγγελματιες και σχεδον ολα τα καναλια της τηλεορασης!
Κοιτα στο δρομο...για μενα το καλυτερο poll! -
'Οντως κυκλοφορούν πάρα πολλά Berlingo στο δρόμο και πλέον εκτός από value for money προσφέρει και πιο ωραίο εσωτερικό και καλύτερο εξωτερικό σχεδιασμό. Στα συν το πολύ καλό δίκτυο της Citroen Hellas τα πολλά χρηματοδοτικά προγράμματα αν και κατά την γνώμη μου αν είναι επαγγελματικό προτίμησε το leasing.
Όσο για το χώμα γιατί να μην πηγαίνει αρκεί να μιλάμε για βατούς χωματόδρομους δεν παίρνεις και Hilux 4x4Καλή χρονιά σε όλους τους τρελλαμένους Citroenάκηδες.
Και του χρόνου πρωταθλητές -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όσο για το χώμα γιατί να μην πηγαίνει αρκεί να μιλάμε για βατούς χωματόδρομους δεν παίρνεις και Hilux 4x4Ε αν είναι έτσι παίρνεις ένα 2cv 4x4 !
(Καλα, συγνώμη )
-
BONNE ANNIE!! γιατι γαλλακια ειμαστε!
Ετσι??? -
Σωστός ο Σάββας!
Bonne annee a tous!
-
Καλή χρονιά και σε όλους τους Citroenάκιδες!
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΙS..
-
Κάτι άσχετο κιόλας...Ο Χόντος είναι άρωστος Citroenάκιας.
Έχει καμιά 10αριά ...Κάτι SM, DS...Έχω μια φίλη στην Γαλλία που έχει όρεξη να αποκτήσει αντίκαι και προσπαθώ να της βάλω ιδέες να αγόράσει μια SM. Αλλά κι εκεί είναι δυσεύρετες και ακριβές αν είναι σε καλή κατάσταση. Στην Ελλάδα πουλήθηκαν μόλις 8. Πληροφορίες στο:
http://www.citroensm.net/Την αγωνιστική έκδοση την ξέρετε;
Δείτε και την cabrio:
http://xplemierre.chez.tiscali.fr/accueil_auto/autoretro/bagatelle95/bagatell95_17.html -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Κάτι άσχετο κιόλας...Ο Χόντος είναι άρωστος Citroenάκιας.
Έχει καμιά 10αριά ...Κάτι SM, DS...Έχω μια φίλη στην Γαλλία που έχει όρεξη να αποκτήσει αντίκαι και προσπαθώ να της βάλω ιδέες να αγόράσει μια SM. Αλλά κι εκεί είναι δυσεύρετες και ακριβές αν είναι σε καλή κατάσταση. Στην Ελλάδα πουλήθηκαν μόλις 8. Πληροφορίες στο:
http://www.citroensm.net/Την αγωνιστική έκδοση την ξέρετε;
Δείτε και την cabrio:
http://xplemierre.chez.tiscali.fr/accueil_auto/autoretro/bagatelle95/bagatell95_17.htmlΔεν το ήξερα!
Ωραία photo!Τι λέει να αγοράσει η φίλη σου?
-
Ακόμα μια ανοδική χρονιά για τις πωλήσεις της Citroen
http://www.citroen.com/site/htm/en/news/financialresult -
Eιναι φυσικο...αλλαξε σχεδον ολα της τα μοντελα πλην Χsara και Picasso.
To picasso δεν χρειαζεται ειναι πολυ μπροστα απο την εποχη του σε σχεδιαση αλλα το xsara χρειαζεται επειγοντως αλλαγη... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το xsara χρειαζεται επειγοντως αλλαγη...Εμένα μου αρέσει, εντάξει?
-
Κι εμενα μου αρεσει το Saxo αλλα βγηκε το C2...!!!
Ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου και το xsara δειχνει αρκετα παρωχημενο ιδιως στο εσωτερικο..!
No hard feelings! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εμενα μου αρεσει το Saxo αλλα βγηκε το C2...!!!
Ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου και το xsara δειχνει αρκετα παρωχημενο ιδιως στο εσωτερικο..!
No hard feelings!None intended, I'm sure. Όμως Σάββα, έχει πλάκα όταν βάζω γνωστούς μέσα στο παρωχημένο εσωτερικό και παθαίνουν πλάκα με την τεχνολογία που δεν φαίνεται απ'έξω (προβολείς-καθαριστήρες κλπ, τα κάνει όλα μόνο του! )
Το Χsara έτσι κι αλλιώς αντικαθίσταται μέσα στο 2004-2005, και είναι λογικό να φαίνεται παρωχημένο, ας μην ξεχνάμε ότι κυκλοφορεί (η πρώτη έκδοση, αλλά το εσωτερικό δεν έχει πολλές διαφορές) από το 1997, και μάλιστα τότε οι 4Τ είχαν γράψει ότι το εσωτερικό είναι λιγότερο σύγχρονο απ'ό,τι ίσως θα έπρεπε... Και ξανά το 2000 όταν παρουσιάστηκε το face-lifted ήταν το μεγαλύτερό τους (και μόνο, ίσως) 'παράπονο'.
-
Μα, δεν βγαίνει το C4?
-
Oui!
To C4 αντικαθιστα το Xsara! -
Κάθε μέρα βλέπω και πιο πολλά C2 και χαίρομαι ιδιαίτερα!!!
-
Ειναι ενα συγχρονο και συμπαθητικο αμαξακι...
-
αυτο που με τρελαινει ενα μηνα τωρα ειναι που δεν μπορω να βρω τα μανιουαλ των μηχανικων για το xantia 2.0lit 16v 155 hp , πουθενα στον κοσμο. πηρα της haynes απο αγγλια αλλα το δικο μου δεν το ειχε μεσα.και να το ειχε ομως θελω και τα αυθεντικα.
στο ebay το γερμανικο βρηκα για ντιζελ ,και γινεται χαμος ποιος να το πρωτοπαρει.
η αντιπροσωποια ουτε καν το συζηταει , ποσο μαλλον οι εξουσιοδοτημενοι.
η πλακα ειναι οτι σε οποιο συνεργειο και να πας θα δεις να τα εχουν καπου παραπεταμενα , καθως ολα ειναι στα αγγλικα και κανενας μαστορας βεβαια δεν γνωριζει να τα διαβασει.
τελικα και εγγραφα της κυπ να ζητουσα ειμαι σιγουρος οτι σε δυο μερες θα τα εβρισκα.
και γενικα ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε
θεματα πληροφοριων γυρω απο τα μοντελα τους, οχι μονο δεν εχουν μανουαλ χρηστη και μηχανικου στο διαδικτυο , αλλα αν αλλαξουν μοντελο δεν υπαρχει πια ουτε η φωτογραφια του παλιου.
σε αντιθεση με τις εταιρειες ηλεκτρονικων, που βρηκα μανουαλ βιντεο της φιλιπς εξαετιας.
σκεφτειτε το κοστος αγορας για εναν καταναλωτη και στις δυο περιπτωσεις και την υποστηριξη που εχει σε σερβις και τεχνικες πληροφοριες.
καμμια ιδεα που ,θα μπορουσα να βρω;
CITROËN FORUM