-
Ηλία βρήκες τπτ τελικά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ηλία βρήκες τπτ τελικά;Σωστά, αναμένουμε νέα από την αντιπροσωπεία! Εκεί δεν στο κρατάνε δηλαδή; Δεν ζητάς και κανένα τεράστιο ποσό!
Πήγαινε και αλλού, θα βρεθεί λύση!
-
Παίδες δεν βρήκα τίποτα και ακύρωσα και την παραγγελία καινούργιου. Δεν ξαπαίρνω σιτροέν. Χάνω τα λεφτά μου στην μεταπώληση. Το κρατάω και το κάνω κοτέτσι.
Σοβαρά τώρα, σήμερα άλλαξα και δυναμό, εβαλα καινούργιο.
Το κρατάω και μάλλον αγοράζω άλλο σε κανα 6μηνο.. Και λέω να παω σε κανα μερκ α κλασ. Εχω μια καλή έκπτωση απο συγγενή που δουλευει μέσα. Ασε που δε θα χάσω πολλά λεφτά σε μεταπώληση. πουλάνε αλφάκια 1500 ευρώ κάτω απο την τιμή αγοράς στη 2ετία.Σιτροέν γεια σου. Ωραία αυτοκίνητα αλλά δεν έχω να τα πετάω στο δρόμο!
-
του κανες τη καρδια περβολι του μιρατζε τωρα..
-
Γιατί μήπως έχω ποσοστά από τις πωλήσεις των καινούργιων, αλλού είναι τα λεφτά για μένα
Καλορίζικη η A-Class ή οτι άλλο αγοράσεις. -
παίδες το saxo εκτός απο το μοτέρ ανακ/σης που είδα οτι αναφέρατε (πόσο πάει η αλλαγή αλήθεια?)
τι άλλο πρόβλημα έβγαζε?
το 1.1 αρκεί ή σέρνεται τελείως? θενκς -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
παίδες το saxo εκτός απο το μοτέρ ανακ/σης που είδα οτι αναφέρατε (πόσο πάει η αλλαγή αλήθεια?)
τι άλλο πρόβλημα έβγαζε?
το 1.1 αρκεί ή σέρνεται τελείως? θενκςτο 1.1 είναι πολύ δυνατό καθώς είναι αρκετά ελαφρύ... Σε μπαμ επιταχύνσεις είσαι μια χαρά και για την πόλη είναι πολύ οικονομικός. Από προβλήματα δεν ξέρω να σου πω καθώς αυτό που έχει η θεία μου έχει μόνο 60.000κμ....
-
To saxo πάει μια χαρά με το μικρό το μοτέρ το 1.1. Εξάλλου είναι ελαφρύ το αμάξωμα, έχει το νεύρο που του χρειάζεται, μέσα στην πόλη είναι μια χαρά και οικονομικό.
Από προβλήματα, ελάχιστα (προσωπικά έχω μείνει μόνο απο μπαταρία), το μοτέρ είναι αξιόπιστο, κάποια προβληματάκια μου έβγαλε μόνο με το κομπρεσερ του a/c, αλλά περα τούτου τίποτα άλλο σοβαρό. Αν κάνεις τα service σωστα, ουδέν πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις.
Για μένα, απο τα πετυχημένα μοντέλα της citroen
-
Οπως τα ειπαν οι δυο προηγουμενοι. Να προσθεσω οτι απο προβληματα δεν ειχαν βγαλει τιποτα ολα οσα οδηγουσα
-
τι άλλο πρόβλημα έβγαζε?
το 1.1 αρκεί ή σέρνεται τελείως? θενκςΦιλε πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα στο post μου να δεις τι επαθα εγω με ενα 1.1 μεσα σε εξι χρονια και 40000 χλμ.
Οσο απο γρηγορο,ναι για τα κυβικα του παει πολυ καλα. -
τι άλλο πρόβλημα έβγαζε?
το 1.1 αρκεί ή σέρνεται τελείως? θενκςΦιλε πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα στο post μου να δεις τι επαθα εγω με ενα 1.1 μεσα σε εξι χρονια και 40000 χλμ.
τι άλλο πρόβλημα έβγαζε?
μια χαρα ειναι το 1.1 σαξο...και σβελτο σχετικα..καλο θαναι ναι χει υδραυλικο και αρκουδισιον...
μπαινει στη κατηγορια των 'εργαλειων'...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μια χαρα ειναι το 1.1 σαξο...και σβελτο σχετικα..καλο θαναι ναι χει υδραυλικο και αρκουδισιον...μπαινει στη κατηγορια των 'εργαλειων'...
+1
Αλλά και υδραυλικό τιμόνι να μην έχει...το κακό δεν είναι μεγάλο..
-
Ο χρήστης FRAGISCOS έγραψε:
τι άλλο πρόβλημα έβγαζε?
Οσο απο γρηγορο,ναι για τα κυβικα του παει πολυ καλα.Καλώς ή κακώς η εμπειρία σου είναι αρκετά μεμονωμένη.
-
παιδες τι λαδια παιρνει ενα citroen zx 1600cc του 1992;;
-
Tι λάδια του έβαζες μέχρι σήμερα?
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
παιδες τι λαδια παιρνει ενα citroen zx 1600cc του 1992;;Στο δικό μου μοτέρ, που είναι μάλλον το ίδιο (1600, 8βάλβιδος, 90 άλογα) βάζω 10W-40 Total
-
Άλλο μοτέρ έχει αυτός (TU, XU εμείς), αλλά το λάδι αυτό μια χαρά είναι. Όχι ότι ένα 5-40 θα του καθόταν άσχημα, αν το μοτέρ βρίσκεται σε καλή κατάσταση....
-
Παιδες χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους
Υγεια,ευτυχια και οτι επιθυμει ο καθενας......................
CITROËN FORUM