-
Με ψιλοτρομαξε πριν λιγο το Πονακι
-
Το πιο πιθανο αν σου αλλαξαν αντιψυκτικα στην Αθηνα ειναι να μην καναν καλη εξαερωση. Βαλε θερμοστατη και προχωρα!
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Με ψιλοτρομαξε πριν λιγο το Πονακιγίνε σαφής!
Επίσης περιμένουμε φωτογραφίες...
-
Τελευταια καμμια φορα στο ασχετο δεν παιρνει μπροστα και δεν κραταει και ρελαντι
-
όπως θα ξέρεις στα αυτοκίνητα μας οι αιτίες δεν είναι πολλές...
- κακή ρύθμιση στις πλατίνες
- λάθος αβάνς
- καρμπυρατέρ
- τρόμπα βενζινης
- πολλαπλασιαστής
- μπουζί
χμ...ξέχασα κάτι?
Για το αν παίρνει μπροστά...εγώ θα έλεγα 1 και 2 ότι φταίει σχεδόν πάντα...
για το ρελαντί...λογικά το 3. ...το οποίο μπορεί να είναι από κάτι πολύ δύσκολο μέχρι και το πλέον και δυστυχώς συνηθισμένο...δηλαδή βουλωμένο ζιγκλέρ του ρελαντί!
Απλό....το βγάζεις, το φυσάς..(φτύνεις τη βενζίνη!) και όλα οκ! -
Μπαταρια η μιζα δεν παιζει να ειναι ;
-
μα αυτό το ακούς..
αν γυρίζει η μίζα τότε μπαταρία και μίζα είναι οκ.εδώ παίρνουν μπρος με μανιβέλα!
-
Ο ξαδερφος μου το πηρε εν αγνοια μου για μια βολτα και οταν γυρισε ανακαλυψε οτι πηγε 500-600 μετρα με χειροφρενο, με 30 χιλ ομως. Τι υπαρχει περιπτωση να διαλυσε μην τον αρχισω;
-
τακάκια χειροφρένου τα οποία λιώνουν εύκολα σε εμάς...
-
Τιποτα αλλο πιο σοβαρο; Η τιμη τους;
-
όχι δεν μπορεί να χαλάσει τίποτα άλλο σε 500 μέτρα
και φυσικά δες γιατί μπορεί να μην έχουν χαλάσει...καλά τέρμα χειρόφρενο πως προχωρούσε?
Κόστος αστείο..περίπου 15 ευρώ?
Αλλά φυσικά θα σου χρειαστεί άνετα ένα μισάωρο για να τα ρυθμίσεις σωστά -
Προχωρουσε, με δυσκολια μεν. Αν ειναι μην πω τι αυτος . Στον ξαδερφο μου θα το παω να το κοιταξει, αρκει να ξερω οτι φτιαχνεται και δε χαλασε τιποτα πιο πολυ ... Οσο για τη μιζαπου σου λεω δεν ειναι οτι γυρναει και δεν παιρνει, δε γυρναει καν ...
-
εε κάνε απλά τέστ..
πάτα κόρνα...ακούς ή τίποτα?
τότε μπαταρία..αλλιώς μίζα...
-
Αυτο θα το δω. Τι αλλο μπορει να παθε με το χειροφρενο;
-
βρε τίποτα! Το σύστημα είναι τόσο απλό που δεν χαλάει τίποτα άλλο εκτός απο τα τακάκια.
αα κοίτα και κάτι ελάσματα που έχει για να τα κρατούν και να μην χτυπάνε και κάνουν θόρυβο.
αλλά για να το κοιτάξεις αυτό πρέπει να βγάλεις τις δαγκάνεςαλλά δεν νομίζω...
-
Θα το κοιταξω. Ευχαριστω πολυ φιλε μου
-
τίποτα..
άντε να έχω και εγώ να γράψω τίποτα εδώ... -
Θα μιλαμε αρκετα γιατι αν ολα πανε καλα θα χω στα χερια μου κι αλλα Σιτροεν
-
μόνο που από traction avant δεν ξέρω και πολλά πράγματα ενώ τα acadyane, mehari και pony είναι 100% ίδια
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
άντε να έχω και εγώ να γράψω τίποτα εδώ...Μπράβο ρε! Αντε! Να κανονίσετε να πάτε εκδρομή να μαζέψετε λουλούδια στο δάσος και μανιτάρια!
Καλώς ήρθες GeoKy.
Όπως κατάλαβες είμαι αυτός που πρέπει να αποφεύγεις, το αντίπαλο δέος που λένε...
34 ίπποι από ΤΕΤΡΑκύλινδρο (σπορ) μοτέρ.-
CITROËN FORUM