-
Και με τι αυτοκίνητο κυκλοφορείς τώρα;;
-
λεωφορείο 608 συνήθως!
Αν μετακινούμε από Κυψέλη μέχρι ζωγράφου με το ami νομίζω θα πάω σε ψυχίατρο σύντομα.
εχθές έψαχνα πάλι μισή ώρα για παρκάρισμα...εεε δεν λέει!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
λεωφορείο 608 συνήθως!Αν μετακινούμε από Κυψέλη μέχρι ζωγράφου με το ami νομίζω θα πάω σε ψυχίατρο σύντομα.
Γιατί δεν παίρνεις ένα ποδήλατο για αυτές τις αποστάσεις;;;
Θα το καταευχαριστηθείς. Ουτε να ιδρώνεις δεν θα προλαβαίνεις. -
Ηλία μπράβο ρε συ! Πολύ γουστάρω να βλέπω τις γριές μας να κάνουν τέτοια ταξίδια. Θέλω και εγώ να δώσω μια ευκαιρία στο 406, ζήλεψα...
Έχεις μετρήσει καθόλου κατανάλωση στην Xantia;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
λεωφορείο 608 συνήθως!
Αν μετακινούμε από Κυψέλη μέχρι ζωγράφου με το ami νομίζω θα πάω σε ψυχίατρο σύντομα.
Θα το καταευχαριστηθείς. Ουτε να ιδρώνεις δεν θα προλαβαίνεις.απαπα...στην Αθήνα με ποδήλατο ή μηχανάκι? με τίποτα....
-
Οχι δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Παρόλα αυτά, για 1400κμ σε ποικίλες συνθήκες (τάπα, νορμάλ) έκαψε 3 περίπου ντεπόζιτα. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι. Σκέψου ότι το a/c ήταν μονίμως ανοιχτό.
Στην Αθήνα με ένα ντεπόζιτο βγάζει περίπου 500κμ σε συνθήκες πόλης...
Και εγώ Ντίνε είμαι περήφανος που όλα πήγαν καλά και το ξαντια εφτασε τον τελικό προορισμό μόνο με μικρές απώλειες....
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
λεωφορείο 608 συνήθως!
Θα το καταευχαριστηθείς. Ουτε να ιδρώνεις δεν θα προλαβαίνεις.απαπα...στην Αθήνα με ποδήλατο ή μηχανάκι? με τίποτα....
Κώστα δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα. Δοκίμασέ το και θα ενθουσιαστείς είμαι σίγουρος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα θα λάβει τέλος η Πανελλαδική συγκέντρωση κατόχων λευκών και σκούρων Xsara Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη. Κάποιο μέλη αποφάσισαν να παραμείνουν τελικά όλη την εβδομάδα στην ΘεσσαλονίκηΚι εγώ γιατί δεν ήμουν?
Α, ξέχασα... Πήζω στη δουλειά...
Προχωρουσε, με δυσκολια μεν. Αν ειναι μην πω τι αυτος . Στον ξαδερφο μου θα το παω να το κοιταξει, αρκει να ξερω οτι φτιαχνεται και δε χαλασε τιποτα πιο πολυ ... Οσο για τη μιζαπου σου λεω δεν ειναι οτι γυρναει και δεν παιρνει, δε γυρναει καν ...
Πες στον ξάδερφο ότι εκείνος τα χάλασε, να τα πληρώσει ΟΥΛΑ.
Αργησα ε?
Ηλία μπράβο! Κάποιοι δε θα σκέφτονταν καν να ξεκινήσουν τέτοιο ταξίδι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Νικόλα αν ήξερες τι έχω ακούσει σε όσους το έχω πει θα φρίκαρες.. Οι μόνοι που μου έδωσαν το ΟΚ ήταν ο φίλος ο Γιάννης (εχει 2cv και έχει κάνει και αυτός τις τρέλλες του) και ο μηχανικός μου...
Λες και το ξάντια το είχαμε παρατημένο και δεν το συντηρούσαμε ποτέ. Ασε που η θεραπεία με καλή βενζίνη του κάνει πολύ καλό...
-
Σήμερα το απόγευμα θα λάβει τέλος η Πανελλαδική συγκέντρωση κατόχων λευκών και σκούρων Xsara Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη. Κάποιο μέλη αποφάσισαν να παραμείνουν τελικά όλη την εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη
Κι εγώ γιατί δεν ήμουν?
Α, ξέχασα... Πήζω στη δουλειά...
Μπάτσος; Ασφαλίτης;
-
Με την προηγούμενη σίγουρα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Νικόλα αν ήξερες τι έχω ακούσει σε όσους το έχω πει θα φρίκαρες.. Οι μόνοι που μου έδωσαν το ΟΚ ήταν ο φίλος ο Γιάννης (εχει 2cv και έχει κάνει και αυτός τις τρέλλες του) και ο μηχανικός μου...
Λες και το ξάντια το είχαμε παρατημένο και δεν το συντηρούσαμε ποτέ. Ασε που η θεραπεία με καλή βενζίνη του κάνει πολύ καλό...
Ξέρεις τι μου θύμισες τώρα?
Φίλο μου 'κολλημένο' μηχανόβιο που χρόνια κανονίζει το μεγάλο ταξίδι με την μηχανή στην ευρώπη αλλά δεν ξεκινάει γιατί το εφτάμιση δεν έχει δύναμη, όταν πάρει την χαγιαμπούσα με το καλό θα το κάνει -
Σιγά μην περίμενα να πάρω C6 για να πάω το ταξίδι...
Γενναίο το ξάντια..Φτου να μην το ματιάσω. -
Με τα νερά και την θερμοκρασία τι έκανες?
-
Κι εμένα μου μπαίνουν κατά καιρούς ιδέες να κάνω κάτι τέτοιο με το καντέτ... αλλά στην κατάσταση που είναι δεν...
-
Εβγαλα το θερμοστατη και συνέχισα μέχρι τη Bologna ετσι χωρις κανενα προβλημα. Εκει αγορασα ενα θερμοστάτη απο την τοπικη σιτροεν και επειδη δεν θελαν να μου το βαλουν, ουτε να μου δανεισουν τα εργαλεια τους, πηγα σε μια Λαντσια και το εβαλα, εκανα μια καλη εξαερωση, συμπληρωσα και αλλα υγρα αφου αναψε και εσβησε τοβεντιλατερ και απο τοτε ολα καλα.
-
Ε οχι και με Kadett. Ειπαμε να εχει μια στοιχειώδη ασφάλεια και ανεση, είναι πολλές οι ώρες. Το ξάντια παρά τα κμ του, είναι πολύ προσεγμένο και εχει οδική συμπεριφορά που θα ζήλευαν πολλά μεσαία αυτοκίνητα σήμερα.
-
+123.
-
+123.W123?
-
W140
CITROËN FORUM