-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λοιπόν, μετά το κομμένο λαστιχάκι της εξάτμισης και το χαλασμένο συμπιεστή A/C που αλλάχτηκαν μέσα στην εγγύηση, τώρα το C4 έχει και πρόβλημα με το ρουλεμάν τροχού. Δευτέρα πάλι στο μάστοραΚι όλα αυτά μέσα σε 6 μήνες και 10,000 χιλιόμετρα
σε έχουν ...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λοιπόν, μετά το κομμένο λαστιχάκι της εξάτμισης και το χαλασμένο συμπιεστή A/C που αλλάχτηκαν μέσα στην εγγύηση, τώρα το C4 έχει και πρόβλημα με το ρουλεμάν τροχού. Δευτέρα πάλι στο μάστοραΚι όλα αυτά μέσα σε 6 μήνες και 10,000 χιλιόμετρα
Ωχ ωχ ωχ
Περαστικα στο τουτού σου.
-
Θαναση, προχωρησε απο οσο λενε. Βρηκα το χαρτι απο το ΔΙΚΑΤΣΑ, ευτυχως δηλαδη γιατι εν μεσω Αυγουστου ξερεις...
Τελοσπαντων μας ειπαν οτι το αυτοκινητο ταξινομήθηκε (που σημαίνει οτι σε 10 μέρες θα το έχουμε λεει).
Αλήθεια, η ταξινομιση δεν ειναι οι πινακιδες σωστά;; Για να ταξινομηθηκε σημαίνει ότι εκτελωνίστηκε;;
Τι να πω. ΛΟγικά πριν το 15αυγουστο θα το εχει ο πατερας. Υπενθυμίζω ημερομηνία παραγγελίας 23 Μαρτίου....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τι να πω. ΛΟγικά πριν το 15αυγουστο θα το εχει ο πατερας. Υπενθυμίζω ημερομηνία παραγγελίας 23 Μαρτίου....
...το καλό πράγμα αργεί να γίνει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το καλο που του θελω να ειναι καλο, και να μην βγαλει κανενα κουσουρι γιατι ο πατερας μου θα με ... αυτοκτονήσει....
-
το καλο που του θελω να ειναι καλο, και να μην βγαλει κανενα κουσουρι γιατι ο πατερας μου θα με ... αυτοκτονήσει....
έχοντας το Xantia του...δεν νομίζω να το κάνει. (όλο κουσούρια είναι από την ώρα που το πήρες)
-
για το ξαντια λες; Μην ξεχνας οτι εχει και 250.000κμ..
Χθες στις εκκινησεις μυριζε ο συμπλεκτης που ειχε αλλαχτει πριν 10.000κμ.. Δεν θυμαμαι να τον πιεσα ρε γαμωτο γιανα τον εκαψα. -
Χθες στις εκκινησεις μυριζε ο συμπλεκτης που ειχε αλλαχτει πριν 10.000κμ.. Δεν θυμαμαι να τον πιεσα ρε γαμωτο γιανα τον εκαψα.αν ζοριστεις λιγο?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Χθες στις εκκινησεις μυριζε ο συμπλεκτης που ειχε αλλαχτει πριν 10.000κμ.. Δεν θυμαμαι να τον πιεσα ρε γαμωτο γιανα τον εκαψα.αν ζοριστεις λιγο?
Βασικά το νησί (Λέσβος) έχει απίστευτες στροφοδιαδρομές, αλλά δεν του έκανα κάτι τραγικό. Σημερα δε μύρισε. Μηπως αρπαξε καπου και τωρα καθαρισε η καμμενη στρώση;;;
-
Ηλία 250,000 χλμ ε;
Πόσα χρόνια το έχετε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηλία 250,000 χλμ ε;Πόσα χρόνια το έχετε;
Αυγουστος 96! (έχει γενέθλια αύριο)
Aλλα επειδή είμαστε ψείρες με τις ζημιές, εχουμε καταφέρει και το έχουμε κρατήσει σε ένα πολύ καλο λειτουργικό επίπεδο σχετικά με τα χιλιόμτερά του. Εξωτερικά έχει σημάδια (κάποιες γρατζουνιές + ένα ξεκουμπωμένο πίσω προφυλακτήρα που μου το έκανε κάποιος άγνωστος την Κυριακή, να του καεί το βίντεο).
Αξιοσημείωτο ότι μέσα δεν τρίζει τίποτα παρά τα πολλά κμ σε άσχημους δρόμους. Περιμένω να τελειώσει ο Αυγ για να του αλλάξω τα εξής:
- Τελικό καζανάκι, έχει τρυπήσει και κάνει θόρυβο σε ανηφόρες - συμπίεση
- Πίσω σφαίρες (είναι η ώρα τους)
- Τακάκια εμπρός και ίσως και δίσκους
- Μπροστα δεξί ζαμφόρ (είμαι σχεδόν σιγουρος ότι αυτό κοπανάει τόσο καιρό και 'δεν είναι ιδέα μου' οπως λέει ο μάστορας στη Μυτιλήνη.
- Τιμόνι. ¨Εχει ξεφτύσει το στεφάνι και είναι άσχημο.
-Δυναμό δεν έχει αλλαχτεί ποτε και σκέφτομαι να πάρω ένα και να το βάλω πίσω. Αν γίνει καμια στραβή καθοδόν για Σουηδία να βρω ενα μαστόρι να το αλλαξει.
Κατά τα άλλα καλά, χτύπα ξύλο :P:P
-
Θηρίο η Ξανθιά !!
-
Συνάδελφοι, ο ξάδελφός μου έχει μια C4 VTRS, προσφάτως αγορασμένη. Μετά από την βόλτα που της έκανα σήμερα, διαπίστωσα ότι ο θόρυβος που μου έλεγε είναι το ζουάν. Ω τι έκπληξη... Συνεχίζουμε... Το αμάξι το πήρε από τον χανιαδάκη, όπου και πήγε για τον θόρυβο, αλλά τον έδιωξαν λέγοντας ότι δεν είναι κάτι. Έχουμε κάποιο καλό συνεργείο εξουσιοδοτημένο στην Αθήνα που να το εμπιστευόμαστε ώστε να στείλω το παιδί;
-
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Youtube Videocitromobile 2007 by Roger Villevoye
Καλό!
-
Citroen SM @ Discovery Channel
-
Citroen C5 2.000cc, black on Monday.
Athens....Μάλλον θα κατέβω αεροπορικώς να είμαι στην παράδοση (ευκαιρία να κάνω και τσάρκα στην Αθήνα).
-
Citroen C5 2.000cc, black on Monday.
Athens....Μάλλον θα κατέβω αεροπορικώς να είμαι στην παράδοση (ευκαιρία να κάνω και τσάρκα στην Αθήνα).
Black Monday και όχι Blue Monday (New Order)
καλοτάξιδο!
και θέλω at least 10 φωτό...
-
Χάλασε η ψηφιακή μου. μπορεί να πάρω μια μικρή όμως. Αλλιώς Ραφήνα δε μένεις; Εγώ μένω Παλλήνη... Πάμε βόλτα με το C5 όταν κοιμηθούν οι γονείς όμως γιατί δε βλέπω να βγαίνουν απο το αμάξι μετά από τόση αναμονή..
Καλό ε;
CITROËN FORUM