-
Ε καλά άλλη η ποιότητα βαφής του Saxo και άλλη της C4. Υπάρχει πάντα και το μαύρο μεταλλικό για όσους δεν γουστάρουν το κόκκινο ή φοβούνται να μην ξεθωριάσει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε καλά άλλη η ποιότητα βαφής του Saxo και άλλη της C4. Υπάρχει πάντα και το μαύρο μεταλλικό για όσους δεν γουστάρουν το κόκκινο ή φοβούνται να μην ξεθωριάσειαυτό λέω...
μαύρο με λευκές Resolfen...
-
Αυτή η έκδοση δεν είναι περιορισμένη; Αυτή την εντύπωση είχα. Από φωτογραφίες που έχω δει πάντως, βρίσκω την κόκκινη απίθανη! Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον κούνελο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτή η έκδοση δεν είναι περιορισμένη; Αυτή την εντύπωση είχα. Από φωτογραφίες που έχω δει πάντως, βρίσκω την κόκκινη απίθανη! Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον κούνελο.ΝΑΙ είναι και μάλιστα έρχεται με ταμπελάκι με αύξοντα αριθμό.
Στο κλάμπ έχουν 2 άτομα ήδη ...ο ένας μάλιστα με το 0079. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτή η έκδοση δεν είναι περιορισμένη; Αυτή την εντύπωση είχα. Από φωτογραφίες που έχω δει πάντως, βρίσκω την κόκκινη απίθανη! Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον κούνελο.
ΝΑΙ είναι και μάλιστα έρχεται με ταμπελάκι με αύξοντα αριθμό.
Στο κλάμπ έχουν 2 άτομα ήδη ...ο ένας μάλιστα με το 0079.Συνολικά πόσες θα βγουν, ξέρεις;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΝΑΙ είναι και μάλιστα έρχεται με ταμπελάκι με αύξοντα αριθμό.
Στο κλάμπ έχουν 2 άτομα ήδη ...ο ένας μάλιστα με το 0079.Συνολικά πόσες θα βγουν, ξέρεις;
όχι
-
Εμένα η κόκκινη δε μου αρέσει...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εμένα η κόκκινη δε μου αρέσει...εσύ έχεις λευκόμαυρες επιρροές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ έχεις λευκόμαυρες επιρροές...
(Λευκές μόνο προς το παρόν)... Οι μάυρες ακόμα δεν έχουν έρθει...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εμένα η κόκκινη δε μου αρέσει...OK
citastak -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
OK
citastakCpt Citastak παρακαλώ. Αντε μη σε στείλω στο αμπάρι παρέα με τους Νιγηριανούς που φορτώσαμε στο Αμπού Ντάμπι.
-
Λίγα λόγια στον
-
Εσύ δεν είσουν που πηγες να πνίξεις τη Σάρα;;;
Θα μας πεταξουν εξω...
-
Σάρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Που ρε;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σάρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Που ρε;;;;;;;;;;;;;;;Σε καποιο επεισοδιο της season 2.
-
Α αυτήν την Σάρα. Ξενέρωμαααα....
-
-
-
-
OK
@ σίργκους ( για να μάθεις εγκάθετε )
CITROËN FORUM