-
Πού είναι αυτός ο C2_WRC να ακούσει τα καλά νέα που του έχω...
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
C2 1,4 90HP αναμένεται εντός των ημερών, υπάρχει το αντίστοιχο C3 στα κεντρικά εδώ και ένα μήνα και πληροφορίες λένε ότι πάει φυσέκι.
C2 VTS 1,6 125 HP αρχίζει να παράγεται εντός του Ιουνίου 2004 και αναμένεται έτοιμο προς πώληση πριν το τέλος του χρόνου.
Είδα από κοντά το ένα από τα 7 ειδικά ετοιμασμένα C2 1,6 110HP με χειροκίνητο κιβώτιο. Πανέμορφο (κόκκινο με λευκές ζάντες 16 ιντσών, περίπου σαν το GT εμφανισιακά) και απ'ό,τι μου λένε flipping fast.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πάω βόλτα, μόνο ο διευθυντής τους το πήγε, ούτε καν οι υπάλληλοι της Citroen! -
C2 VTS ακούγεται ενδιαφέρων
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πού είναι αυτός ο C2_WRC να ακούσει τα καλά νέα που του έχω...Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
C2 1,4 90HP αναμένεται εντός των ημερών, υπάρχει το αντίστοιχο C3 στα κεντρικά εδώ και ένα μήνα και πληροφορίες λένε ότι πάει φυσέκι.
C2 VTS 1,6 125 HP αρχίζει να παράγεται εντός του Ιουνίου 2004 και αναμένεται έτοιμο προς πώληση πριν το τέλος του χρόνου.
Είδα από κοντά το ένα από τα 7 ειδικά ετοιμασμένα C2 1,6 110HP με χειροκίνητο κιβώτιο. Πανέμορφο (κόκκινο με λευκές ζάντες 16 ιντσών, περίπου σαν το GT εμφανισιακά) και απ'ό,τι μου λένε flipping fast.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πάω βόλτα, μόνο ο διευθυντής τους το πήγε, ούτε καν οι υπάλληλοι της Citroen!Θα στρίβει όμως..?
Στείλε του pm ..θα το λάβει σίγουρα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα στρίβει όμως..?
Θα στρίβει, απ'ό,τι ξέρω θα είναι αρκετά φροντισμένο από πλευράς ανάρτησης / στησίματος γενικά... Πώς ήταν το Saxo VTS σε σχέση με τα απλά? Που δεν είχε καμία σχέση δηλαδή? Ετσι κάπως θα είναι κι αυτό. Βέβαια έχει το μειονέκτημα του υψηλότερου κέντρου βάρους, αλλά από την άλλη το μικρό μεταξόνιο σημαίνει ότι θα είναι highly manueverable.
-
No offence ..δουλεύεις σε κάποια αντιπροσωπεία..?
Λέω μήπως έχουμε κάνα 'βυσματάκι'.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λέω μήπως έχουμε κάνα 'βυσματάκι'..Αν δούλευα σε αντιπροσωπεία, θα ζητούσα (κάποιες σελίδες πίσω) να φιλοτιμηθεί κάποιος να με πάει βόλτα με Saxo VTS, που δεν έχω μπει ποτέ μου παρά μόνο σε έκθεση?
Ιδιώτης είμαι, απλά με τόσα Citroen που έχουμε αλλάξει και μέσω κάποιων συγκεκριμένων συγκυριών έχω πλέον καλές σχέσεις με κάποια άτομα στα κεντρικά και σε 2-3 αντιπροσωπείες.
-
Λέω μήπως έχουμε κάνα 'βυσματάκι'..Αν δούλευα σε αντιπροσωπεία, θα ζητούσα (κάποιες σελίδες πίσω) να φιλοτιμηθεί κάποιος να με πάει βόλτα με Saxo VTS, που δεν έχω μπει ποτέ μου παρά μόνο σε έκθεση?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έλα βρε Νικόλα μην στεναχωριέσαι θα σε πάω εγώ βόλτα με το ΑΧ VTs όταν με το καλό όλα θα είναι έτοιμα… και μετά θα βλέπεις τα Saxakia και ούτε να τα ξέρεις δεν θα θες!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έλα βρε Νικόλα μην στεναχωριέσαι θα σε πάω εγώ βόλτα με το ΑΧ VTs όταν με το καλό όλα θα είναι έτοιμα… και μετά θα βλέπεις τα Saxakia και ούτε να τα ξέρεις δεν θα θες!!!
Γκουχ γκουχ ώπα κράτα μία πισινή
-
Καλά, μην τσακωθείτε κιόλας... Με όλους θα πάω βόλτα!
(Σάββα, άλλαξες τα αρχικά εικονίδια, ε? μπαγασάκο... )
-
ο άγρυπνος 'big brother'..
-
-
Δείτε και αυτό το videaki..
Αudi RS6 0-270 με camera πάνω στο στροφόμετρο-ταχύμετρο!
Χτυπάει κόφτη και με την 5η...Αξίζει η αναμονή των 5 κάτι mbs..
-
Sirgus εχεις βρει manual για το Ami?
-
Πού είναι αυτός ο C2_WRC να ακούσει τα καλά νέα που του έχω...Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το πάω βόλτα, μόνο ο διευθυντής τους το πήγε, ούτε καν οι υπάλληλοι της Citroen!Φιλε μου με εφτιαξες τωρα με αυτα που διαβασα..!!!Επειδη ετοιμαζομαι για αγορα αυτοκινητου και βεβαια οπως καταλαβες θα ηθελα πολυ να ηταν το C2 VTS ετοιμο μεσα καλοκαιριου για να το επερνα....!Εισαι λοιπον σε θεση να μου πεις αν ξερεις κατι παραπανω π.χ. ποτε θα ειναι στο περιπου ετοιμο για την ελληνικη αγορα το VTS....?Παντος εχω ακουσει οτι το 1400 με τα 90 Hp θα ειναι ετοιμο το καλοκαιρακι ετσι δεν ειναι..?Οσον αφορα στο C2 1600 με τα 110 Hp το χειροκινητο δεν ηξερα κατι...θα βγουν λιγα κομματια και ποτε θα ειναι και αυτο διαθεσημο?Και κατι τελευταιο ακουω απο πολλους οτι λενε οτι το C2 VTS δεν θα ειναι σαν το Saxo VTS....θελω να πω σαν δυναμη...θελω να μου πεις και την δικια σου γνωμη..!Και πες τι να κανω αξιζει λοιπον να περιμενω για το VTS i να παρουμε το 1400 η το 1600 110?Ευχαριστω πολυ και περιμενω μηνυμα σου!!!!
-
Mono to hlektroniko gazi pou exei ftanei..
-
Στα περισσότερα έχω ήδη απαντήσει!
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
ποτε θα ειναι στο περιπου ετοιμο για την ελληνικη αγορα το VTS....?C2 VTS 1,6 125 HP αρχίζει να παράγεται εντός του Ιουνίου 2004 και αναμένεται έτοιμο προς πώληση πριν το τέλος του χρόνου.
Παντος εχω ακουσει οτι το 1400 με τα 90 Hp θα ειναι ετοιμο το καλοκαιρακι ετσι δεν ειναι..?
Οσον αφορα στο C2 1600 με τα 110 Hp το χειροκινητο δεν ηξερα κατι...θα βγουν λιγα κομματια και ποτε θα ειναι και αυτο διαθεσημο?
Aυτό ξέχνα το. 7 κομμάτια ήρθαν μόνο, αλλά προορίζονται για ειδικές χρήσεις. Δεν πρόκειται να πουληθεί, δεν έχει νόημα άλλωστε αφού θα έρθει το VTS.
Και κατι τελευταιο ακουω απο πολλους οτι λενε οτι το C2 VTS δεν θα ειναι σαν το Saxo VTS....θελω να πω σαν δυναμη...θελω να μου πεις και την δικια σου γνωμη..!
Θα είναι ο ίδιος κινητήρας (σαν μπλοκ) αλλά με διαφορετική χαρτογράφηση, πολλαπλή εξαγωγής και φιλτροκούτι. Θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο του group PSA στο οποίο θα μπει με αυτή τη μορφή και θα αποδίδει περίπου 125 άλογα, με λίγο μεγαλύτερη ροπή από το Saxo VTS.
Και πες τι να κανω αξιζει λοιπον να περιμενω για το VTS i να παρουμε το 1400 η το 1600 110?
Αυτό εξαρτάται από εσένα, για τι χρήση θες το αυτοκίνητο και πόσο ικανός είσαι σαν οδηγός. Αυτό το λέω επειδή η σχεδίαση του VTS (από πλευράς οδικής συμπεριφοράς) δε θα είναι προσανατολισμένη στον αρχάριο οδηγό.
Το 1.4 90ΗΡ είναι μάλλον η χρυσή τομή. Το 1.6 110 θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο σε έκδοση sensodrive, άρα όχι με χειροκίνητο κιβώτιο...Αν από την άλλη έχεις τα κότσια, το VTS θα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Sirgus εχεις βρει manual για το Ami?Έχω το δικό του, της Citroen που δίνουν με την αγορά..
Για τεχνικά της Haynes και 2 γαλλικά (το ένα για 2cv) -
Το πηρες καινουργιο ή μεταχειρισμενο..?
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Το πηρες καινουργιο ή μεταχειρισμενο..?Αυτοκίνητο της οικογένειας...αγορά το 1976..καινούργιο!
CITROËN FORUM