Στα περισσότερα έχω ήδη απαντήσει!
Ο χρήστης C2_WRC έγραψε:
ποτε θα ειναι στο περιπου ετοιμο για την ελληνικη αγορα το VTS....?
C2 VTS 1,6 125 HP αρχίζει να παράγεται εντός του Ιουνίου 2004 και αναμένεται έτοιμο προς πώληση πριν το τέλος του χρόνου.
Παντος εχω ακουσει οτι το 1400 με τα 90 Hp θα ειναι ετοιμο το καλοκαιρακι ετσι δεν ειναι..?
C2 1,4 90HP αναμένεται εντός των ημερών, υπάρχει το αντίστοιχο C3 στα κεντρικά εδώ και ένα μήνα και πληροφορίες λένε ότι πάει φυσέκι.
Οσον αφορα στο C2 1600 με τα 110 Hp το χειροκινητο δεν ηξερα κατι...θα βγουν λιγα κομματια και ποτε θα ειναι και αυτο διαθεσημο?
Aυτό ξέχνα το. 7 κομμάτια ήρθαν μόνο, αλλά προορίζονται για ειδικές χρήσεις. Δεν πρόκειται να πουληθεί, δεν έχει νόημα άλλωστε αφού θα έρθει το VTS.
Και κατι τελευταιο ακουω απο πολλους οτι λενε οτι το C2 VTS δεν θα ειναι σαν το Saxo VTS....θελω να πω σαν δυναμη...θελω να μου πεις και την δικια σου γνωμη..!
Θα είναι ο ίδιος κινητήρας (σαν μπλοκ) αλλά με διαφορετική χαρτογράφηση, πολλαπλή εξαγωγής και φιλτροκούτι. Θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο του group PSA στο οποίο θα μπει με αυτή τη μορφή και θα αποδίδει περίπου 125 άλογα, με λίγο μεγαλύτερη ροπή από το Saxo VTS.
Και πες τι να κανω αξιζει λοιπον να περιμενω για το VTS i να παρουμε το 1400 η το 1600 110?
Αυτό εξαρτάται από εσένα, για τι χρήση θες το αυτοκίνητο και πόσο ικανός είσαι σαν οδηγός. Αυτό το λέω επειδή η σχεδίαση του VTS (από πλευράς οδικής συμπεριφοράς) δε θα είναι προσανατολισμένη στον αρχάριο οδηγό.
Το 1.4 90ΗΡ είναι μάλλον η χρυσή τομή. Το 1.6 110 θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο σε έκδοση sensodrive, άρα όχι με χειροκίνητο κιβώτιο...
Αν από την άλλη έχεις τα κότσια, το VTS θα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο...