-
Ωραίοοοοοος!
Καλές βόλτες λοιπόν...Χρηστοέν!
-
Sirgus Ξερεις μηπως κανενα official σιτε για DS
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίοοοοοος!Καλές βόλτες λοιπόν...Χρηστοέν!
Ευχαριστώ Σάββα.
-
Ο καιρός είναι ηλίθιος. Ολη την εβδομάδα λιακάδα και το Σάββατο που ήταν να βγάλω τις φωτογραφίες ήταν χάλια!
Τέλος πάντων, έστειλα 3 φωτό, το ΖΧ δεν μπόρεσα να το βγάλω φωτογραφία επειδή (ακούστε τη γκαντεμιά μου) είχε μείνει από μπαταρία (την περασμένη εβδομάδα που το έβαλα μπρος και το δούλεψα ήταν τσακμάκι) και επιπλέον δεν είχα καλώδια για να το βάλω μπρος, άρα δεν μπορούσα να το κουνήσω και από το parking... Σε μία φωτό φαίνεται στο πίσω μέρος πάντως... Καθώς επίσης και η συσσωρευμένη λάσπη που έχει επάνω του από τη δίμηνη ανάπαυσή του...
Κώστα, αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο με το photoshop για τη βρωμιά των αυτοκινήτων, καλοδεχούμενο θα ήταν... Το έχω απεγκαταστήσει λόγω επικείμενου format και το paint δεν ενδείκνυται για τέτοιες δουλειές...
-
Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα για τη βρωμιά. Ο Opron ακολουθεί τη νοοτροπία του Bertoni, που τα προπλάσματα τα είχε βαμμένα σε ΑΣΧΗΜΑ χρώματα (π.χ. στρατιωτικό λαδί) και τους έριχνε και βρωμόνερα από κουβάδες που είχαν χρησιμοποιηθεί για το σφουγγάρισμα από πάνω, με το σκεπτικό 'αν τους αρέσει έτσι, θα τους αρέσει πιο πολύ καθαρό και με ωραίο χρώμα'.
Άλλωστε, κι ο ίδιος ο Opron τα αυτοκίνητά του τα παίρνει πάντα σε ασημί (το χρώμα που συνδέεται πιο πολύ με το γυμνό μέταλλο) και με ΜΑΥΡΟ εσωτερικό.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ο καιρός είναι ηλίθιος. Ολη την εβδομάδα λιακάδα και το Σάββατο που ήταν να βγάλω τις φωτογραφίες ήταν χάλια!Τέλος πάντων, έστειλα 3 φωτό, το ΖΧ δεν μπόρεσα να το βγάλω φωτογραφία επειδή (ακούστε τη γκαντεμιά μου) είχε μείνει από μπαταρία (την περασμένη εβδομάδα που το έβαλα μπρος και το δούλεψα ήταν τσακμάκι) και επιπλέον δεν είχα καλώδια για να το βάλω μπρος, άρα δεν μπορούσα να το κουνήσω και από το parking... Σε μία φωτό φαίνεται στο πίσω μέρος πάντως... Καθώς επίσης και η συσσωρευμένη λάσπη που έχει επάνω του από τη δίμηνη ανάπαυσή του...
Κώστα, αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο με το photoshop για τη βρωμιά των αυτοκινήτων, καλοδεχούμενο θα ήταν... Το έχω απεγκαταστήσει λόγω επικείμενου format και το paint δεν ενδείκνυται για τέτοιες δουλειές...
Που να δεις το δικό μου...
Μόνο κερασί χρώμα δεν έχει...ίσως γκρι-καφέ.. -
Κι αυτές οι βροχές πλέον, μόνο καφέ πέφτουν... Με αυτά τα έργα στο λεκανοπέδιο και τις εντελώς διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες απ'ό,τι παλιότερα τα αυτοκίνητα διατηρούνται καθαρά ώρες, όχι μέρες...
Κανένα νέο, Κώστα?
-
Παιδιά 2ος ο Loeb και 4ος ο KingCarlos στο ράλι Κύπρου...
Ο Loeb 1 βαθμό πίσω στο πρωτάθλημα από τον Gronholm..
Aντε γερά ρε Citroeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά 2ος ο Loeb και 4ος ο KingCarlos στο ράλι Κύπρου...Ο Loeb 1 βαθμό πίσω στο πρωτάθλημα από τον Gronholm..
Κάτσε να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον έλεγχο της αντλίας νερού...
-
Παιδιά 2ος ο Loeb και 4ος ο KingCarlos στο ράλι Κύπρου...
Ο Loeb 1 βαθμό πίσω στο πρωτάθλημα από τον Gronholm..
Κάτσε να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον έλεγχο της αντλίας νερού...
-
Κανένα νέο, Κώστα?
Σου έστειλα e-mail σε αυτό που έστειλες εσύ!
Δεν το πήρες?? -
....οπότε έχω φωτογραφίες από
skullone
chrmes
Olympios
elteoOk?
Δεν ξέχασα καμία...γιατί τις έχω στο e-mail..Αύριο τις πάω για εκτύπωση και express Αμερική γιατί αργήσαμε...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Κανένα νέο, Κώστα?
Σου έστειλα e-mail σε αυτό που έστειλες εσύ!
Δεν το πήρες??Το πήρα λίγο αργά απόψε, γιατί εκεί που ήμουν το πρωί που έγραψα δεν μπορούσα να το δω... Ευχαριστώ!
-
Το κείμενο που έστειλες στο e-mail έχει λάθη, Κώστα, μην το στείλεις έτσι.
Κοίτα πιο πάνω για τις διορθώσεις που έχω κάνει!
-
Το κείμενο που έστειλες στο e-mail έχει λάθη, Κώστα, μην το στείλεις έτσι.Κοίτα πιο πάνω για τις διορθώσεις που έχω κάνει!
Σας το έδωσα όπως ακριβώς μου έδωσε το κείμενο ο Χρίστος.
Τώρα αν η Ελβετίδα έκανε λάθη τι να πω... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το κείμενο που έστειλες στο e-mail έχει λάθη, Κώστα, μην το στείλεις έτσι.
Κοίτα πιο πάνω για τις διορθώσεις που έχω κάνει!
Σας το έδωσα όπως ακριβώς μου έδωσε το κείμενο ο Χρίστος.
Τώρα αν η Ελβετίδα έκανε λάθη τι να πω...Mπορεί να πέσαμε σε ελβετίδα που μιλά ιταλικά ή γερμανικά...
-
Το βλέπω να μην προλαβαίνουμε...
-
Στείλε τα Κώστα ...έλληνες είμαστε θα μας καταλάβει!
-
Tο τελικό κείμενο θα σταλεί σε όλα τα διαθέσιμα mailboxes σε μισή ώρα (ελπίζω).
Και η μετάφραση από το altavista:
'Κύριος το Opron, είμαστε μια ομάδα φίλων του Σιτροέν των που κάνουν το μέρος του περιοδικού ` 4 ελληνικό Roues' και ποσά θαυμάζοντος autant της επιχείρησης Σιτροέν και της άριστης εργασίας από εσείς έχουμε πραγματοποιήσει στα πρότυπα GS, SM, CX και φίλος. Θα ήμαστε ευτυχείς για να έχετε αυτόγραφό σας στις φωτογραφίσεις των αυτοκινήτων μας. Δυστυχώς, το γεγονός ότι είμαστε νέος για το βρεγμένος μέρος και την έλλειψη του σεβασμού μέσα στη χώρα μας για τα κλασικά και ιστορικά αυτοκίνητα επιστρέφει αδύνατη, γιαπολύ από μας, την αγορά των αυτοκινήτων που έχετε conques. Είναι η αιτία για την οποία σας στέλνουμε φωτογραφίσεις των πιό πρόσφατων προτύπων του εν λόγω σήματος. Αυτό δεν μειώνει σε τίποτα το θαυμασμό μας και το σεβασμό μας για το πρόσωπό σας και την εργασία σας. Με τους που διακρίνονται χαιρετισμούς μας.'
-
Μου έφτιαξε το κείμενο και η φίλη μου η καθηγήτρια γαλλικών
Θα ρίξω μία μικρή ματιά και έφυγε για Αμερική
CITROËN FORUM