-
όπως το οδήγησα και σύντομα :
- Μου άρεσε το κιβώτιο (σε σχέση με 206 και 307 που είναι τραγικό). οι ταχύτητες έμπαιναν για πλάκα
2.μέχρι τις 3000 ΣΕΡΝΕΤΑΙ (μάλλον 1400 ήταν). Μετά ξυπνάει!
3.το ελέγχεις πολύ εύκολα. Στις στροφές δηλαδή το GPL που έπαιζα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Σαν παιχνιδάκι μου φάνηκε το focus - 1η φορά με πονάει το γόνατο γιατί έτυχε η κονσόλα να τελειώνει πάνω ακριβώς στο γόνατο. Αν είσαι 1.90 την πάτησες!
- Μου άρεσε το κιβώτιο (σε σχέση με 206 και 307 που είναι τραγικό). οι ταχύτητες έμπαιναν για πλάκα
-
Citroen Forum εδώ
Ford Forum εδώΚι εσύ πρόεδρε?
-
Εμ δε του δίνουν ένα C4 να οδηγήσει...
-
όχι ρε, δεν θα το έπαιρνα ποτέ.
Απλά λέω πως μου φάνηκε(ακόμα με πονάει το γόνατο! Το δεξί πόδι ήταν πάντα στην ευθεία του σώματος. ούτε ένα cm δεν μπορούσα να το κάνω πιο δεξιά)
-
Α! και φυσικά να μην κάνουμε σύγκριση άνεσης μεταξύ PSA και Focus στις λακούβες....
-
Το έσωσες κάπως τώρα
-
Είδατε το τελευταίο επεισόδιο του Top Gear με τη νέα C6; Φοβερή παρουσίαση από τον Clarkson!!! Φοβερό video με αναδρομή στην CX!!!
-
Τον είδαμε το είδαμε
-
Δεν το είδαμε, δεν το είδαμε...
-
Να το δείτε να το δείτε επιβάλεται
-
Πού μπορούμε να το δούμε αυτό?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πιστεύω όμως ότι και το 3θυρο Αstra GTC είναι όμορφο.
Δε θέλω να σας βάλω να τσακωθείτε αλλά .... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
πιστεύω όμως ότι και το 3θυρο Αstra GTC είναι όμορφο.
Δε θέλω να σας βάλω να τσακωθείτε αλλά .... .
έτσι ε;
το πλήρες ποστ...εμείς Φραγκίσκο θα τα πούμε...
δεν γελάω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πού μπορούμε να το δούμε αυτό?+1
δωστε κανα τορρεντ στο λαο!!
-
Top Gear
Ορίστε -
423mb...?
καταραμένη dsl...δεν υπάρχουν διαθέσιμες στην περιοχή μου...
-
-
Χεχε, πλακα ειχε...
-
Μεταφερω ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε και το ειχα στην Ενοτητα 'Περι Αμορτισερ'
Εδω και καμια εβδομαδα το αμαξακι κανει κατι περιεργα τριξιματα απο πισω και χαμηλα ειδικα στις στροφες και ενιοτε και σε καποιες λακουβες
Ειναι ενα Saxo 1.1 που φτανει παρα 500 χλμ στα 100.000 χλμ.
Παω καρφωτος για αμορτισερ καινουργια ??
ΥΓ Ηδη εχουν αλλαχτει μια φορα στις 52.000 χλμ
Τελικα καμια σχεση με αμορτισερ, θα το παω την Πεμπτη και μου ειπε οτι ειναι ζανφορ και σινεμπλοκ.... Τι μπορει να παιζει τελικα ??
-
Επανερχομαι...μετα απο την επισκεψη στο συνεργειο
Εχουμε: Αλλαγη ψαλιδια εμπρος, αλλαγη λαστιχα ζανφορ, αντικατασταση δισκοπλακες εμπρος μαζι με τακακια και ευθυγραμμιση
Συνολο **400 Ευρω **(συμπεριλαμβανομενης και της εκπτωσης 10% που εχω παντα ως πελατης)
CITROËN FORUM