-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ψιλοκαγκουρικη τη βλεπω... κανει για κρηνη....
Κάτσε καλά γιατί θα βάλω φωτό από πιστάδικο megane και δεν θα βρίσκεται πέτρα να κρυφτήται
take your best shot! shake shake shake!!!
............κωλάμαξο
τελευταια μας καθεται στο λαιμο γενικα....
-
Adis γυρνα στο μητρικο φορουμ
Θα σε κανουν μπαν οι σιτροενακηδες εδω.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Adis γυρνα στο μητρικο φορουμΘα σε κανουν μπαν οι σιτροενακηδες εδω.....
ναι πατερουλη... δεν ακουσες οι καφροι που ειπαν το μεγκαν πωλαμαξο????????
-
Citroenakides kalimera,
thelo ta fota sas !!! Simera to proi ksafnika to xsara arneite na parei mprosta !!!
I miza girnaei kanonika pou simainei oti i mpataria dinei reyma ... o egefalos den bgazei tipota ... alla mprosta den pernei !!!
Pros trofodosia mou kanei , alla xthes to vradi pou to parkara ola itan kanonika ... kai den eixa kamia endeiksi gia provlima !!!
A ... kai benzini exo !!!
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Οσο για την προταση του κωστα για τον καφε γνωριμιας, ενα εχω να πω...
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΕΙ!?!?!?!?!?
Πλακα κανω...
Παντος καλο ειναι να γυνει...Γίνεται που και που και όσοι μπορούν...και θέλουν... μαζευόμαστε
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Οσο για την προταση του κωστα για τον καφε γνωριμιας, ενα εχω να πω...
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΕΙ!?!?!?!?!?
Πλακα κανω...
Παντος καλο ειναι να γυνει...Γίνεται που και που και όσοι μπορούν...και θέλουν... μαζευόμαστε
Εξάλου συχνά στις ανακοινώσεις ανακοινώνονται ταβερνοσυναντήσεις και άλλες εκδηλώσεις του 4τφόρουμ
-
Τι πράγματα είναι αυτά? Λίγο έλειψα και παρολίγο να τα κάνετε μούσκεμα.
Δεν είμαι σε κατάλληλη ψυχολογική διάθεση για να σας κυνηγάω από πίσω (όπα, πατρικό ένστικτο από τώρα? Θεός φυλάξοι)...
Don't worry, be fteki.
Για φαγητό πότε θα πάμε? (Θα χρειαστώ και κάποιον να με μεταφέρει).
-
Δεν αφήνετε τη μάσα να βοηθήσετε το παιδί (agstamy) που περιμένει 10 μέρες με ακινητοποιημένο το Citroen του;
-
-
Το πρόβλημα λύθηκε !!!
Πήγα χθες σπιτι μετά το γραφείο και πήρε αμέσως.Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω το συναγερμό και
να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω με το κλειδί. Σήμερα το πρωί πηρε με την μία όπως πάντα.ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ XSARA !!!
-
Αγνωσται αι βουλαί των συναγερμών....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αγνωσται αι βουλαί των συναγερμών....Ιταλικοί δεν είναι ?
-
Κώστα [sirgus] ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται υπάρχει ένα ΖΧ σχετική ευκαιρία. Εάν σε ενδιαφέρει ρίξτου μια ματιά. Τιμή 3000
-
Και μάλιστα αρκετά ξεχωριστό ΖΧ. Αν ήμουν σε καλύτερη φάση θα το έπαιρνα.
-
Χαιρετώ! Ρε παιδιά, να ρωτήσω, πόσο έχει μεταχειρισμένο το κιτ του BX 16v;
Βασικά εγώ είμαι ξάδερφος Γάλλος (δηλ. Peugeot) αλλά ρωτάω για ένα φιλαράκι μου ,με ένα BX, που έχει λιγο κόλλημα με τα Citroen... κυρίως μ'αυτά με την...περίφυμη ανάρτηση...
Θα του πώ να επικοινωνήσει...
Ευχαριστώ... -
τα λάθη πληρώνονται...
και καλά να πάθω γιατί ακόμα δεν έχω μάθει ότι δεν οδηγάς το ami όπως εγώ.Έξοδος εθνικής για Ν.Φιλαδέλφια.
Πριν την γέφυρα, στην ανηφόρα τεράστια νταλίκα με αναμένο φλας για αριστερά.Χώνομαι εγώ γιατί μόνο το Ami χώραγε...
Ξεκινάει η νταλίκα και το πίσω λάστιχο της βρίσκει το δεξί φτερό μου.Αποτέλεσμα? Μετά από μια σύντομη επισκεύη στο συνεργείο φίλου μου, ελάχιστα σημάδια στον προφυλακτήρα (αφού πηρε και αυτό) και ένα φτερό που έχει ραγίσει λίγο ο στόκος.
Θα μπορούσε να είχε γίνει τεράστια ζημιά.
Λάθος που νομίζω ότι οδηγάω smart με άπειρα ανταλλακτικά, λάθος μου που επέμενα στον οδηγό ότι το λάθος ήταν δικό του.
Άντε να παίρνουμε κανένα άλλο αυτοκινητάκι γιατί αρκετά με το ami κάθε μέρα
-
Πάλι καλά Κώστα!
-
Περαστικά, Κώστα.
Δεν αξίζει τελικά να έχεις τέτοιο αυτοκίνητο για καθημερινό. Είναι πολύ μεγάλο το άγχος, κυρίως για το λόγο που είπες κι εσύ (μειωμένη ευχέρεια εύρεσης ανταλλακτικών).
-
Φίλος ενδιαφέρεται για το c1 της γνωστής τριπλέτας, μόνο που επειδή προορίζεται για μέσα στην πόλη, κοιτάει το αυτόματο.
Γνωρίζει κανείς τι τύπου αυτόματο είναι, κ αν φοράνε κ τα τρία το ίδιο;ευχαριστώ
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Περαστικά, Κώστα.Δεν αξίζει τελικά να έχεις τέτοιο αυτοκίνητο για καθημερινό. Είναι πολύ μεγάλο το άγχος, κυρίως για το λόγο που είπες κι εσύ (μειωμένη ευχέρεια εύρεσης ανταλλακτικών).
έτσι είναι..
οπότε το σχέδιο για νέο αυτοκίνητο έρχεται πιο νωρίς...
μάλλον για 1η φορά θα ανοίξω και εγώ συγκριτικό τεστ-τόπικ
κάτι μεταξύ 205/clio
και για ΑΧ σκέφτομαι αλλά θέλω να βλέπεται γαμώτο!
ΑΧ και 205 είχαν ακριβώς το ίδιο μοτέρ?
CITROËN FORUM