-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καίγεσαι πραγματικά για ένα σβέλτο C2,έ?
Nαι ρε φιλε το περιμενω πως και πως....αργει παντος πολλη η Citroen για τα αυτες τις 2 εκδοσεις..δεν θυμαμαι να εκανε ετσι και με το Saxo..!Αντε να δουμε...και οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι να αγορασω αυτοκινητο.....και με εχει φαει ι αγωνια να περιμενω καποια ειδηση για το ποτε θα βγει...!!!!
Oι 4τροχοί στο τελεταίο τεύχος έγραψαν ότι το C2 με τα 125 άλογα έρχεται τον Ιούνιο!
Βάστα γερά,τελειώνει το μαρτύριο!Φιλε αν ειναι αληθεια οσα λες....τοτε να περιμενεις τον Ιουνιο να με περιμενεις να παμε μια βολτα τρελλα..... χεχεχε!!!!!Φιλε το τελευταιο τελευταιο τευχος του Μαιου...που εχει απεξω μια Μercedes SLK μπλε...?
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κρίμα βρε γαμώτο…
Πάλι καλά που δεν ήταν με πιο μεγάλη δύναμη το χτύπημα και δεν έπαθες κάτι εσύ!
Η λαμαρίνα μπορεί να ξαναγίνει…Είναι μόνο ο προφυλακτήρας ;
1ο συμπέρασμα, η παθητική ασφάλεια στα παλιά αυτοκίνητα είναι ΑΣΤΕΙΑ.
Ο προφυλακτήρας προχώρησε κατά 5 εκατοστά μπροστά και τα λαστιχένια προστατευτικά έκαναν βαθουλώματα στο εσωτερικό μέρος των φτερών.
Στράβωσε και μία ποδιά που έχει από κάτω ο προφυλακτήρας και οι βάσεις που στηρίζουν τον προφυλακτήρα και αυτές χάλια...2ο συμπέρασμα και πιο σημαντικό...το ότι δεν έχω προσκέφαλα με προβληματίζει αρκετά.Πήρα μια μικρή ιδέα του τι θα συνέβαινε αν με χτυπούσε κάποιος με πιο πολλά Kms
-
Σε λάθος χώρα ζω τελικά
e-mail του Ολλανδού που έχει το http://www.ami8.com
*You should come to holland! Plenty of bumpers and rear wings available!
Rear bumper (2nd hand, but good shape): 40 euro
Rear wing new: 95 euroSending them to you would be very costly i think.*
-
Sirgus λυπάμαι για το Αμί σου ελπίζω γρήγορα να έρθει στην αρχική του κατάσταση. Αρχισες να ψάχνεις για προφυλακτήρα εδώ;
Να και μια παλιά φώτο του ΑΧ σε 'άσεμνη' στάση!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Sirgus λυπάμαι για το Αμί σου ελπίζω γρήγορα να έρθει στην αρχική του κατάσταση. Αρχισες να ψάχνεις για προφυλακτήρα εδώ;Thanks!
Ακόμα δεν ξέρω αν φτιάχνεται ή όχι.
ίσως κάπως να τον φέρουμε όπως ήταν.
Μπορώ να βρω αλλά σε ένα μήνα θα έχει γίνει πάλι χάλια.
Από την άλλη θα μου πεις, γιατί να μην βάλω ένα καλύτερο αφού δεν πληρώνω εγώ!Αλήθεια, οι ασφαλιστικές πάντα ελέγχουν μετά τις επισκεύες??
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλήθεια, οι ασφαλιστικές πάντα ελέγχουν μετά τις επισκεύες??Ανάλογα με το μέγεθος της αποζημίωσης, για μικρές ζημιές δεν μπαίνουν στον κόπο.
-
de xerw an perimenei kapoios i oxi na parei C2 pantws egw to agorasa me 75 aloga kai einai mia xara
-
Κάποτε ελπίζω να μπορούμε να πάμε σε αυτή την έκθεση για να δούμε μοντέλα που ποτέ δεν θα δούμε!!
http://members.lycos.nl/citroen400/newpage9.html
Απίστευτα αυτοκίνητα σε μερικές φωτογραφίες!!!!
-
Τσααααααααακ... Ανέβα πάνω!
Σήμερα άφησα το αυτοκίνητο στα κεντρικά της Citroen για το service των 60.000 χλμ και ένα γενικό μαζεματάκι πριν λήξει η εγγύηση. Αύριο θα ξέρω και αν θα μου αλλάξουν τα αμορτισέρ (το ελπίζω).
Χωρίς αυτοκίνητο μέχρι Τετάρτη / Πέμπτη...
-
Τι έγινε ρε παιδιά πολύ ησυχία έπεσε....
Είναι κανείς εδώ????
Για να ανεβαίνουμε λίγο γιατί πέσαμε στην δεύτερη σελίδα -
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
http://www.m-developments.co.uk/video/johnsaxo.mpegΜε αφορμή το βιντεάκι της κόντρας του σαξο με το Μ3 θα ήθελα να πώ ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την φιλοσοφία που εκφράζουν τα VTS τα Ραλί (μην ξεχνάμε τα τρομερά 205) τα ΑΧακια και παλιότερα τα καλά βίζα που φτιάχναν οι τρελογάλοι για τα καπ τους η οποία είναι να μάθουμε να οδηγάμε και να το ευχαριστιόμαστε! Γι αυτό ρε παιδιά ήμαρτον τουρμπίστε κανά Ιμπιζα η κανα Χιουντάι κι αφήστε ήσυχα τα αυτοκινητάκια να τα πάρει κάποιος που καταλαβαίνει γιατί φτιάχτηκαν
-
Το είδατε το link με την έκθεση που σας έδωσα?
Τρομερό??
-
Σιγουρα τα γαλλακια μας δεν φτιαχτηκαν για αυτον τον σκοπο, αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι εχει χαβαλε να βλεπουμε τετοια βιντεο μερικες φορες.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το είδατε το link με την έκθεση που σας έδωσα?Τρομερό??
Καταπληκτικό!!!!!
Προλαβαίνω να δώσω φώτο τετάρτη- πέμπτη με την καινούρια Citroen μου;
-
Ο χρήστης MlKE_16V έγραψε:
Σιγουρα τα γαλλακια μας δεν φτιαχτηκαν για αυτον τον σκοπο, αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι εχει χαβαλε να βλεπουμε τετοια βιντεο μερικες φορες.Είπα με αφορμή το βίντεο, πάντως μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση μπορώνα πώ
ΜΙΚΕ δεν πιστεύω να είναι τούρμπο το 16 V σου
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τρομερό??
Καταπληκτικό!!!!!
Ναι, μάλλον παρασκεύη λέω να τα στείλω
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τρομερό??
Καταπληκτικό!!!!!
Ναι, μάλλον παρασκεύη λέω να τα στείλω
OK αντε να πανε καλα να παρω την Σιτροεν μου και θα παρεις την φωτο μου μαζι της αλλιως μια παλια με το ΑΧακι.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Με αφορμή το βιντεάκι της κόντρας του σαξο με το Μ3 θα ήθελα να πώ ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την φιλοσοφία που εκφράζουν τα VTS τα Ραλί (μην ξεχνάμε τα τρομερά 205) τα ΑΧακια και παλιότερα τα καλά βίζα που φτιάχναν οι τρελογάλοι για τα καπ τους η οποία είναι να μάθουμε να οδηγάμε και να το ευχαριστιόμαστε! Γι αυτό ρε παιδιά ήμαρτον τουρμπίστε κανά Ιμπιζα η κανα Χιουντάι κι αφήστε ήσυχα τα αυτοκινητάκια να τα πάρει κάποιος που καταλαβαίνει γιατί φτιάχτηκαν
Ακριβώς Χρήστο..
Τα αμαξάκια αυτά είναι μοναδικά στο να σου χαρίζουν **ένα βαθύ χαμόγελο **σε κάθε στροφή που συναντάς χωρίς παράλληλα να χάνεις την **μονάδικη άνεση **που σου προσφέρουν..
-
Ο φίλος μου τελικά σήμερα θα το ετοιμάσει το κείμενο. Εγώ στέλνω φωτό τη Δευτέρα με courier.
CITROËN FORUM