-
Είσαι φοιτήτρια ρε και αμέσως παρεξηγήθηκες. Ο άνθρωπος ήταν σαφής φοιτήτρια στην Ν. Μάκρη
-
Ερωτηση προς Sirgus:
Που μπορω να βρω ανταλλακτικα για Ami 8 κυριως exterior trim(δεν ξερω πως το λενε στα ελληνικα) φαναρια, μασκες κτλπ δεν θελω να αγορασω τωρα απλα θα ηθελα πηγες για μελλοντικη χρηση(και Θεσσαλονικη αν ξερεις τιποτα)Ευχαριστω..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είσαι φοιτήτρια ρε και αμέσως παρεξηγήθηκες. Ο άνθρωπος ήταν σαφής φοιτήτρια στην Ν. ΜάκρηΠοιος παρεξηγηθηκε???? Λες να μην το καταλαβα..????
-
eLteo εισαι φοιτητρια'?
-
Λιγα με τους φοιτητές!!!!!
elteo συμπάσχουμε!!
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
eLteo εισαι φοιτητρια'?ΔΕΝ μου αρεσει το χιουμορ σου!
-
Οκ καταλαβα...
-
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις φοιτήτριες? Αντε να μην τα πάρω εδώ μέσα!
-
Παιδια λιγη σοβαροτητα...dimitri δεν εχω καποιο κολλημα απλα εφοσον το εθιξε ο mirage νομιζω οτι το σχολιο σου ηταν περιττο!
Anyway...αδημονω να φτιαχτει η Μαραθωνος...δεν μπορω αλλο!
-
Βασικα εγω σε ρωτησα γιατι το nick σου στα ματια μου δεν μου δειχνει το φυλλο σου δεν εχω προβλημα με τις φοιτητριες εχω δυο στο πανω διαμερισμα και ειναι Θεομ@υνα..
-
Ε οχι και γυναικα..!
Δεν εχω προβλημα μιας και η κοπελια μου φοιτητρια ειναι!
Σαββα με λενε ..αρκετοι Citroenακηδες εδω μεσα με ξερουν ..
Aλλωστε αν δεις και το banneraki που εχω φτιαξει γραφει VTSavas.. -
Οκ φιλε συγγνωμη.. ας μην συνεχησει αλλο Citro forum ειναι οχι φοιτητικη εστια.....
-
Προς αποφυγή παρόμοιων παρεηξηγήσεων, ονομάζομαι Νικόλας και είμαι φοιτητής!
-
Nικο πως παει το XSARA σου?
-
Μια χαρά πάει, μαζεύει όμως χιλιόμετρα σαν τρελό...
Το καλό είναι ότι προχωράει και το ηχοσύστημα, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Προς αποφυγή παρόμοιων παρεηξηγήσεων, ονομάζομαι Νικόλας και είμαι φοιτητής!Προς αποφυγή παρόμοιων παρεξηγήσεων, ονομάζομαι Θανάσης και είμαι καλά!
Είμαι;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Προς αποφυγή παρόμοιων παρεηξηγήσεων, ονομάζομαι Νικόλας και είμαι φοιτητής!
Προς αποφυγή παρόμοιων παρεξηγήσεων, ονομάζομαι Θανάσης και είμαι καλά!
Είμαι;
-
Λοιπόν κοίτα να δείς τι γίνεται....
Πρός αποφυγή κι άλλων παρεξηγήσεων ονομάζομαι Θανάσης και είμαι ΦΟΙΤΗΤΗΣ Σαν πολλοί φοιτητές δεν μαζευτήκαμε εδω μέσα
Σήμερα δε, τέλειωσε και η εξεταστική αρχίζουν τα γλέντια
Σάββα η Μαραθώνος θα τελείώσει το θέμα είναι πώς θα τελειώσει...Γιατί στο μέλλον βλέπω να την ξαναφτιάχνουν... -
Θαναση δεν ειναι οτι ειναι μονο νταμαρι ειμαι και χαμηλωμενος 5,5 ποντους..αντεχω και δεν θα τους κανω την χαρη να το σηκωσω το Saxo μου!
Μπα δεν νομιζω να γινει τοσο χαλια.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδια λιγη σοβαροτητα...dimitri δεν εχω καποιο κολλημα απλα εφοσον το εθιξε ο mirage νομιζω οτι το σχολιο σου ηταν περιττο!Anyway...αδημονω να φτιαχτει η Μαραθωνος...δεν μπορω αλλο!
Εδώ Κώστας καλεί forum!!
Βασικά προφανώς ότι έγραψα τα έγραψα για το υποθετικό σενάριο που κατάφερε όμως να πείσει τον φίλο μας να μην δώσει το ΑΧ
Οπότε ας μην παρεξηγούμαστε άδικα!Τώρα για την Μαραθώνος, περνάω και εγώ συχνά, οπότε σε νιώθω!!!!!!!
CITROËN FORUM