-
Στο καλό Κώστα!! Καλό στρατιωτικό και να προσέχεις mate!!
(ελπίζω να μην ανοίξεις γυρνώντας κανένα STEYR φόρουμ!!!
-
Tο θέμα έχει ώς εξής. Σάββατο βράδυ κυκλοφορούσα με νεαρά δεσποινίδα (ψηστήρι και Άγιος ο Θεός). Όλα καλά και όλα ωραία, εγώ να έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά - για τους ευνόητους λόγους, ώσπου σε ένα φανάρι όπου μπροστά μας ήταν μια C4 coupe με την αεροτομή και τη γυάλινη οροφή. Και ξάφνου την ακούω να μου λεεί
'Αυτη η C4 είναι μεγάλο έκτρωμα....'
Μετά το πρώτο σοκ, έρχομαι και σκέφτομαι ότι όσο και άν προσπαθησα να την πείσω για το 'έκτρωμα' δεν τα κατάφερα... Οπότε με γυναίκα που δεν μπορεί να καταλάβει μια σιτροεν, εγω δεν ξανασχολουμαι
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Tο θέμα έχει ώς εξής. Σάββατο βράδυ κυκλοφορούσα με νεαρά δεσποινίδα (ψηστήρι και Άγιος ο Θεός). Όλα καλά και όλα ωραία, εγώ να έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά - για τους ευνόητους λόγους, ώσπου σε ένα φανάρι όπου μπροστά μας ήταν μια C4 coupe με την αεροτομή και τη γυάλινη οροφή. Και ξάφνου την ακούω να μου λεεί'Αυτη η C4 είναι μεγάλο έκτρωμα....'
Μετά το πρώτο σοκ, έρχομαι και σκέφτομαι ότι όσο και άν προσπαθησα να την πείσω για το 'έκτρωμα' δεν τα κατάφερα... Οπότε με γυναίκα που δεν μπορεί να καταλάβει μια σιτροεν, εγω δεν ξανασχολουμαι
'Έκτρωμα είσαι εσύ', έπρεπε να της πεις...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tο θέμα έχει ώς εξής. Σάββατο βράδυ κυκλοφορούσα με νεαρά δεσποινίδα (ψηστήρι και Άγιος ο Θεός). Όλα καλά και όλα ωραία, εγώ να έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά - για τους ευνόητους λόγους, ώσπου σε ένα φανάρι όπου μπροστά μας ήταν μια C4 coupe με την αεροτομή και τη γυάλινη οροφή. Και ξάφνου την ακούω να μου λεεί
χμμ... το σκέφτηκα, αλλά θα ήταν άτοπο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Υπαρχει μια κοπελα εκει εξω που σε καταλαβαινει, θα την βρεις!!
Εγω τι να πω που στον γαμο της αδερφης μου ογαμπρος μου προτιμησε κορολλα 5θυρη αντι ενα DS που είχα βρει???
Αναρωτιεμαι που παει ο κοσμος??
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Υπαρχει μια κοπελα εκει εξω που σε καταλαβαινει, θα την βρεις!!
Εγω τι να πω που στον γαμο της αδερφης μου ογαμπρος μου προτιμησε κορολλα 5θυρη αντι ενα DS που είχα βρει???
Αναρωτιεμαι που παει ο κοσμος??
Ιεροσυλίααααααααα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!
Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Την παρέλαβα πριν μισή ώρα!!
ΑΝΤ-ΑΙΤΗΣΙΣ!
Ως κάτοχος αυτοκινήτου στο πλαίσιο του οποίου βασίστηκε το C4, με το οποίο μοιράζονται μηχανικά μέρη, αιτούμαι την παραχώρηση του εν λόγω αυτοκινήτου για test drive, σε γνωστό επαρχιακό δρόμο, εις τον οποίον λαμβάνει χώρα κάθε άνοιξη και γνωστή ανάβασις, ούτως ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις ομοιότητες και τις διαφορές των δύο μοντέλων
υ.γ. καλοτάξιδη πρόεδρε!!!
Εγκρίνεται μετά γεύματος!!!
Ενα τηλέφωνο όταν φτάσετε!!!
Οσο για τον μαέστρο που αναρωτιέται που πάει ο κόσμος....'εκει που πρέπει' είναι η απάντηση!!!
-
Ειμαστε στην σελιδα 316 και συζηταμε με τον κουκ για citroen!!!
Σουρεαλιστικο!!! -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σουρεαλιστικο!!!Σωστό!Επρεπε να είμαστε στην σελίδα 325!!
Πάντως στην σελίδα ΒΧ δεν θα πάμε ποτέ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα τα πούμε στην 320 πρώτα και μετά στην 325!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Θα τα πούμε στην 320 πρώτα και μετά στην 325!!
Για να έχουμε και την σωστή σειρά!!!
-
Βρε Κάπτεν... πότε θα την δούμε και απο κοντά; ε; ε; ε ε ; ε; εεεε;;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βρε Κάπτεν... πότε θα την δούμε και απο κοντά; ε; ε; ε ε ; ε; εεεε;;;;Απο Σεπτέμβρη Θανάση...στα Μέγαρα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρε Κάπτεν... πότε θα την δούμε και απο κοντά; ε; ε; ε ε ; ε; εεεε;;;;
Απο Σεπτέμβρη Θανάση...στα Μέγαρα!!!
Ωχχχ τι έχει να τραβήξει...
-
Καλωσορίζω το νέο μέλος του Citroen Forum τον kouk επίσημα πλέον αφού πέρασε με επιτυχία τα σκληρά τεστ επιλογής μελών μας
-
Πέρασε;;;;
Δεν καταλάβατε καλα... απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ τώρα δεν ειναι εδω ο πρόεδρος... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πέρασε;;;;
Δεν καταλάβατε καλα... απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ τώρα δεν ειναι εδω ο πρόεδρος... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΕιναι ο Αντιπρόεδρος χαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πέρασε;;;;
Δεν καταλάβατε καλα... απο Σεπτέμβρη και βλέπουμε... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ τώρα δεν ειναι εδω ο πρόεδρος... ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΕιναι ο Αντιπρόεδρος χαχαχαχαχαχα
ΧΟΧΟΧΟ χλωμό σε κόβω απόψε.... χοχοχοχοχο....
-
πολύ χο χο χο ... πέφτει!
λες να ήρθαν τα xmas??? κ η πρωτοχρονιά με τον Αϊ Βασίλη? χμμμμμμμ -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πέρασε;;;;
...με 2 ψήφους σε κηρύσσω έκπτωτο... ...τα λέω καλά Θάνο και Νικόλα;
CITROËN FORUM