-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Ερωτηση προς Sirgus:
Που μπορω να βρω ανταλλακτικα για Ami 8 κυριως exterior trim(δεν ξερω πως το λενε στα ελληνικα) φαναρια, μασκες κτλπ δεν θελω να αγορασω τωρα απλα θα ηθελα πηγες για μελλοντικη χρηση(και Θεσσαλονικη αν ξερεις τιποτα)Ευχαριστω..
Θεσσαλονική τίποτα δεν ξέρω..
Για Αθήνα θέλει πολύ ψάξιμο!Θα αγοράσεις Ami?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εδώ Κώστας καλεί forum!!Εδώ σφυρί καλεί δρεπάνι – δρεπάνι με λαμβάνεις;;;
-
Προεδρε καμια παρεξηγηση απο μερους μου...απλα θεωρω ατυχες το παραδειγμα για να πεισεις τον φιλο...
Νομιζω οτι ειχε ενα τονο ...υπαρχουν και χειροτερα οπως μπλα μπλα μπλα και αυτο το μπλα μπλα με αντιπροσωπευει..μενω σε παραλια (Ραφηνα) και διερχομαι την Λεωφορο Νταμαριου!!!Τελος..παμε για citronews...το c4 ποτε βγαινει?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;
Απαπαπα!
Κανένα Citroen δεν είναι το ίδιο με το άλλο!Αυτό είναι το Citroen ΣΟΥ!
Δεν ξέρω αν με πιάνεις!
Κλαψ, κλουψ, το δικό μου ΑΧ 1.4ΤΖΧ μοντ. '93 θέλει βάψιμο γιατί από κάτι μικρογρατζουνιές/τρακαρισματάκια του προηγούμενου ιδιοκτήτη έχει φύγει το χρώμα σε μερικά σημεία. Αφήστε που όταν έβαφε το σπίτι του ο ιερόσυλος, άφησε να πέσουν σταγόνες άσπρης μπογιάς πάνω στο γκρι αμάξωμα και είμαστε σαν αρνητικό φιλμ σκυλιού Δαλματίας (εντάξει, δεν είναι και πάρα πολλές οι πιτσιλιές βέβαια)...
Γενικά θέλουμε επιπλέον δουλίτσα για να το συνεφέρω, μιας και χρειάζεται ημιαξόνια, αμορτισέρ και πίσω ελαστικά (τα μπροστά τα άλλαξα αμέσως). Επίσης θέλει μπροστά προβολάκια ομίχλης (του είχε βάλει τον προφυλακτήρα του GTi, χωρίς όμως τα προβολάκια). Λάδια, φίλτρα κλπ του έχω αλλάξει.
Επειδή δεν το έχω πολύ καιρό και δεν το ξέρω ακόμα καλά, πείτε μου εσείς που ξέρετε, είναι καλά μοντέλα τα ΑΧ; Τί προβλήματα παρουσιάζουν; Είναι γρήγορο μεν, αλλά αντέχει και τη γρήγορη οδήγηση και αν ναι από κρατήματα πώς πάμε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προεδρε καμια παρεξηγηση απο μερους μου...απλα θεωρω ατυχες το παραδειγμα για να πεισεις τον φιλο...
Νομιζω οτι ειχε ενα τονο ...υπαρχουν και χειροτερα οπως μπλα μπλα μπλα και αυτο το μπλα μπλα με αντιπροσωπευει..μενω σε παραλια (Ραφηνα) και διερχομαι την Λεωφορο Νταμαριου!!!Τελος..παμε για citronews...το c4 ποτε βγαινει?
Έλα βρε Σάββα.Θα σε κορόιδευα αν ζούσα στην Εκάλη...
Να κοροιδέψω όσους ζούνε στην Ν.Μάκρη και Ραφήνα όταν είμαι στην Κυψέλη που έχει πηγάδια στους δρόμους εδώ και χρόνια και γενικά οι συνθήκες είναι τραγικές!?Δεν το εννοούσα έτσι λοιπόν!
Αν μου έλεγε εμένα κάποιος κάτι για τα ΠΗΓΑΔΙΑ της Κυψέλης δεν θα με πείραζε, ακόμα και αν τα περνάω 25 χρόνια...
Όσο για την υπόθεση μου, δεν κατάλαβες ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα αστείο?!?!Τώρα για την παραλία, εσύ φταις που το αλάτι χαλάει τα αυτοκίνητα!?!?
Anyway, ο γραπτός λόγος του forum πάλι χάλασε το νόημα αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα πλέον!
Τώρα για το θέμα μας, C4?Που άκουσα για Φθινόπωρο?
-
Οχι απλα εχει ενας γειτονας μου πολλη φιλος και θα ηθελα να ξερω καποια μεροι σε περιπτωση αναγκης για να τον βοηθησω....
-
Οχι απλα εχει ενας γειτονας μου πολλη φιλος και θα ηθελα να ξερω καποια μεροι σε περιπτωση αναγκης για να τον βοηθησω....Αααα! Δώστου το e-mail μου!
Πρέπει να τον γνωρίσω!
Δεν είμαστε και πολλοί!!! -
70 χρονον ειναι δεν χρεισημοποιοει υπολογιστη νομιζω...
-
70 χρονον ειναι δεν χρεισημοποιοει υπολογιστη νομιζω...Καλά τότε πες του να μου στείλει ένα ταχυδρομικό περιστέρι..
Αν το πουλάει εδώ είμαστε ε???
Δεν το αγοράζεις εσύ?!Θεσ/νίκη είσαι?
-
Καπου εκει τριγυρω οχι δεν πουλαει αλλα σε περιπτωση θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθει...
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;
Απαπαπα!
Κανένα Citroen δεν είναι το ίδιο με το άλλο!Αυτό είναι το Citroen ΣΟΥ!
Δεν ξέρω αν με πιάνεις!
Κλαψ, κλουψ, το δικό μου ΑΧ 1.4ΤΖΧ μοντ. '93 θέλει βάψιμο γιατί από κάτι μικρογρατζουνιές/τρακαρισματάκια του προηγούμενου ιδιοκτήτη έχει φύγει το χρώμα σε μερικά σημεία. Αφήστε που όταν έβαφε το σπίτι του ο ιερόσυλος, άφησε να πέσουν σταγόνες άσπρης μπογιάς πάνω στο γκρι αμάξωμα και είμαστε σαν αρνητικό φιλμ σκυλιού Δαλματίας (εντάξει, δεν είναι και πάρα πολλές οι πιτσιλιές βέβαια)...
Γενικά θέλουμε επιπλέον δουλίτσα για να το συνεφέρω, μιας και χρειάζεται ημιαξόνια, αμορτισέρ και πίσω ελαστικά (τα μπροστά τα άλλαξα αμέσως). Επίσης θέλει μπροστά προβολάκια ομίχλης (του είχε βάλει τον προφυλακτήρα του GTi, χωρίς όμως τα προβολάκια). Λάδια, φίλτρα κλπ του έχω αλλάξει.
Επειδή δεν το έχω πολύ καιρό και δεν το ξέρω ακόμα καλά, πείτε μου εσείς που ξέρετε, είναι καλά μοντέλα τα ΑΧ; Τί προβλήματα παρουσιάζουν; Είναι γρήγορο μεν, αλλά αντέχει και τη γρήγορη οδήγηση και αν ναι από κρατήματα πώς πάμε;
Φίλε μου το πρώτο που θα κάνεις είναι να αλλάξεις το ρουλεμάν και το λουρί του εκκεντροφόρου!
Δεν μπορείς να πεις ότι είναι ζημιάρικο αυτοκίνητο. 11 χρόνια που είναι στην οικογένεια μας, δεν έχει βγάλει κάτι, φυσικά ορισμένα είναι και στην φυσιολογικά.
Τώρα κατά πόσο είναι καλά αυτοκίνητα, αυτό πάει με την αξία του κάθε αυτοκινήτου. Δεν είναι και το καλύτερο αλλά όχι και το χειρότερο.
Όσο για την γρήγορη οδήγηση, μετά από 2 χρόνια που το οδηγώ καθημερινά, μπορώ να σου πω πως, ναι την αντέχει.
Στις στροφές πάει αρκετά καλά (βλέπε Citroen) και ότι φοράει παρόμοια ανάρτηση με του Saxo, ακόμα και του vts.
Και πάνω σε αυτό που είπα προχθές για τα monroe που έβαλα, πλέον έχω να κάνω ένσταση, τελικά μετά από ένα καλό στρώσιμο που ¨έφαγαν¨ πάνε καλύτερα. Ναι μεν γέρνει, αλλά πάω με περισσότερα και κρατάει ¨τρένο¨ σε στροφές που πριν ούτε το μισό δεν μπορούσα να πάω.
Ότι άλλο θες, εδώ είμαι και εγώ, εδώ είναι και τα άλλα παιδία.Φιλικά Θανάσης.
-
Φιλε μου καλημερα!
Ποσο ευρω το αγορασες..? -
Κλαψ, κλουψ, το δικό μου ΑΧ 1.4ΤΖΧ μοντ. '93
το λεγόμενο και Axion? Τι ομορφούλι που ήταν...
EDIT: είναι, όχι ήταν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φιλε μου καλημερα!
Ποσο ευρω το αγορασες..?Στο οδόμετρο έγραφε 150000km.
Η μηχανή είναι σε καλή κατάσταση, γιατί έχει γίνει ρεκτιφιέ που έχει πετύχει. Το μόνο που ήθελε ήταν να επισκευαστεί το ποτενσιόμετρο του γκαζιού γιατί σκορτσάριζε έντονα και δεν κρατούσε σταθερό ρελαντί. Το πήγα σε έναν που επισκευάζει τέτοια (το καινούργιο, στο Χανιαδάκη, μαζί με την τοποθέτησή του κάνει 450Ε! Αυτοί βέβαια μου είπαν ότι θα άλλαζαν και το βηματικό μοτέρ του ρελαντί ή κάτι τέτοιο) και το βελτίωσε. Δεν το επισκεύασε όμως πλήρως, ακόμα το κάνει το σκορτσάρισμα, καίτοι είναι λιγότερα έντονο. Το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά κοινό στα ΑΧ τουλάχιστον, αν κρίνω από το γεγονός ότι το παρουσίασε και το ΑΧ ενός φίλου μου, ίδιο μοντέλο και χρονιάς. Είναι όντως έτσι;
Επίσης, το αυτοκίνητο δεν έχει σκουριές και άλλα τέτοια.
Αυτό για τον ιμάντα του εκκεντροφόρου μου το έχουν πει και άλλοι. Θα πάω σύντομα να τον δω, αν και νομίζω ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τον είχε κοιτάξει ή αλλάξει πριν από 3-4 χρόνια.Κατά τ' άλλα το αυτοκίνητο δεν έχει σκουριές στο αμάξωμά του.
-
Πολυ καλα το πηρες!
Απλα εγω στην θεση σου αντι να ψαχνομαι συνεχεια θα το πηγαινα σε εναν καλο 'μαστορα' να του κανει ενα γενικο τσεκ και θα επισκευαζα επι τοπου οτι χρειαζονταν να ησυχαζα!
Το κοστος ειναι ενας παραγοντας...αλλα νομιζω με 1 χιλιαρικο ακομα θα ησουν ok! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πολυ καλα το πηρες!
Απλα εγω στην θεση σου αντι να ψαχνομαι συνεχεια θα το πηγαινα σε εναν καλο 'μαστορα' να του κανει ενα γενικο τσεκ και θα επισκευαζα επι τοπου οτι χρειαζονταν να ησυχαζα!
Το κοστος ειναι ενας παραγοντας...αλλα νομιζω με 1 χιλιαρικο ακομα θα ησουν ok!Τί αμορτισέρ προτείνετε;
-
Το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά κοινό στα ΑΧ τουλάχιστον, αν κρίνω από το γεγονός ότι το παρουσίασε και το ΑΧ ενός φίλου μου, ίδιο μοντέλο και χρονιάς. Είναι όντως έτσι;
Εγώ φίλε μου, δεν το έχω αυτό το πρόβλημα.
-
Φιλε μου καλημερα!
Ποσο ευρω το αγορασες..?Στο οδόμετρο έγραφε 150000km.
Η μηχανή είναι σε καλή κατάσταση, γιατί έχει γίνει ρεκτιφιέ που έχει πετύχει. Το μόνο που ήθελε ήταν να επισκευαστεί το ποτενσιόμετρο του γκαζιού γιατί σκορτσάριζε έντονα και δεν κρατούσε σταθερό ρελαντί. Το πήγα σε έναν που επισκευάζει τέτοια (το καινούργιο, στο Χανιαδάκη, μαζί με την τοποθέτησή του κάνει 450Ε! Αυτοί βέβαια μου είπαν ότι θα άλλαζαν και το βηματικό μοτέρ του ρελαντί ή κάτι τέτοιο) και το βελτίωσε. Δεν το επισκεύασε όμως πλήρως, ακόμα το κάνει το σκορτσάρισμα, καίτοι είναι λιγότερα έντονο. Το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά κοινό στα ΑΧ τουλάχιστον, αν κρίνω από το γεγονός ότι το παρουσίασε και το ΑΧ ενός φίλου μου, ίδιο μοντέλο και χρονιάς. Είναι όντως έτσι;
Επίσης, το αυτοκίνητο δεν έχει σκουριές και άλλα τέτοια.
Αυτό για τον ιμάντα του εκκεντροφόρου μου το έχουν πει και άλλοι. Θα πάω σύντομα να τον δω, αν και νομίζω ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τον είχε κοιτάξει ή αλλάξει πριν από 3-4 χρόνια.Κατά τ' άλλα το αυτοκίνητο δεν έχει σκουριές στο αμάξωμά του.
Πότε το πήρες?
Ο Χανιαδάκης τι λέει για service?Τι εντύπωση σου έδωσε δηλαδή?
-
Είπε κανείς C4???
Λοιπόν από οτι ακούγεται το C4 θα παρουσιαστεί επίσημα το Φθινόπωρο αλλά θα κυκλοφορήσει στο δρόμο στα τέλη του 2004. Νοέμβριο ή Δεκέμβριο. Τότε δηλαδή που συμπληρώνονται 7 χρόνια από την παρουσίαση της Xsara. -
Exoume kapoia photo?
Normal oxi foutouristiki..
CITROËN FORUM