-
Ευχαριστώ παιδιά!!!
-
Τι να πω βρε Νικόλα..
Γρήγορα να γίνει καλά ο φίλος σας....Σε τέτοια κατάσταση πραγματικά τι αξία έχουν τα σίδερα...
-
Νικόλα, μακάρι να γίνει καλα ο φίλος σου! Μακάρι!
Χρόνια πολλά πρόεδρε!!!
-
...έχετε φάει μούτζα Νίκο...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε παιδες, προχθες χαλασε ο γρυλος του πισω παραθυρου σε ενα C3 και το κοστος του ανταλλακτικου ηταν 300 Ευρω
Τι φαρμακειο ειναι αυτο;Το θέμα το έχουμε ψάξει κ με τα Renault κ με τα Audi k VW που έχουμε τραβήξει πολλά!
Αν αποφασίσεις να αλλάξεις γρύλο κ είναι εκτός εγγύησης, τότε μόνο after market με μεταλικά (κ όχι πλασικά) γατζάκια / 'αυτάκια' ώστε να μην χαλάσει ποτέ ξανά!Το κόστος είναι γύρω στα 90 ευρώ!
300 ευρώ είναι καλά, γιατί στο S3 χρεώνανε 400-450 ....
Επίσης κάποιοι έχουν δοκιμάσει κ έχουν επισκευάσει/ κολήσει τα αυτάκια αυτά με μεγάλη επιτυχία
Τέλος στο clio μας (το ΙΙ) που μας είχε σημβεί οι μηχανικοί το αντικατέστησαν με ένα άλλο που είχαν (το πλαστικό!) από τρακαρισμένο κ μάλιστα δωρεάν!
Οπότε μην τους κάνετε την χάρη κ πληρώνεται 'τσάμπα' χρήματα!!!
Νικόλα λυπάμε για τον φίλο σας, εύχομε ταχεία κ πλήρη ανάρρωση χωρίς προβλήματα!
Πρόεδρε εκτός από τηλ. σου στέλνω κ internetικα κ ετεροχρονισμένα Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου εορτή
Καλή μέρα κ καλή εβδομάδα σε όλους!
Φιλικά
Νικόλας -
Προεδρε Χρονια σου πολλα!!
Αντωνη καλόριζικη η c4(αν θες βοηθεια στα κουμπακια ρωτα εμενα η τον Σαββα )
Νικο περαστικα στο φιλο σας οντως τελευταια στο δρομο ο καθενας κανει οτι του κατεβει
Θαναση δεν ειμαι κουζουλος η Ανοιξη φταιει
Χρηστο στειλε αν εχεις διευθυνση για την μεταλικη εισαγωγη
Με αυτοκολητο Go Helena Number one ποσα αλογα παιρνω?? -
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Go Helena Number one ποσα αλογα παιρνω??.....ειμαι ερωτευμένος.....
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
Την προηγούμενη Παρασκευή παρέλαβα επιτέλος την κούκλα μου, ένα ασημί C4 coupe 1.6 vtr pack !Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος ,λοιπόν, του εν λόγω μοντέλου !
Αντε καλοτάξιδο το γαλλάκι με πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα.
Θελω και εγώ ένα τέτοιο, κλάψ -
Ευχαριστώ παιδιά!
-
Χρόνια πολλά και από μένα πρόεδρε.
-
Λοιπόν επανέρχομαι με ένα μικρό ( από οτι δείχνει ) πρόβλημα. Το αμάξι έχει 2 ανεμιστήρες με τον δεύτερο να ανοίγει μόνο σε έκτακτες περιστάσεις και πάρα πολύ σπάνια. Θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οτι όταν 'αποφασίζει' να το κάνει εδώ και λίγο καιρό το κάνει προκαλώντας απίστευτη φασαρία προκαλώντας βουητό και θόρυβο σαν 2 μέταλλα που τρίβονται χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στην κίνηση του που είναι κανονική, η θερμοκρασία πέφτει και κλείνει. Υποθέτω οτι είναι κάποιο ρουλεμάν πάνω στον ανεμιστήρα. Επειδή δεν γουστάρω να κόψω ταρίφα στην αντιπροσωπεία αλλά σκοπεύω να το πάω σε ηλεκτρολόγο οικογενειακό φίλο για να μου το φτίαξει έχω 2 ερωτησούλες...πρώτον υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ανταλλακτικό χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω ολόκληρο τον ανεμιστήρα και δεύτερον υπάρχει περίπτωση αν είναι κάτι άλλο πιο σύνθετο?
-
Ευχαριστώ για τις ευχές, παιδιά... Θα τις μεταβιβάσω... Σήμερα μπαίνει για την πρώτη και πολύ δύσκολη εγχείρηση...
-
Αδέρφια!! Ήρθε η ώρα του ΚΤΕΟ!
Ιδιωτικό ή το γνωστό καλό μας ΚΤΕΟ?
Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής ποτέ δεν μας έτυχε να μας κάνουν καψόνια στο ΚΤΕΟ με το Ami και έτσι το σκέφτομαι να ξαναπάω...
Αλλά με όσα ακούω...
Τι λέτε? -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ευχαριστώ για τις ευχές, παιδιά... Θα τις μεταβιβάσω... Σήμερα μπαίνει για την πρώτη και πολύ δύσκολη εγχείρηση...Περαστικά του ελπίζω να βγεί γερός από αυτή την περιπέτεια και να μείνει μόνο ως οδυνηρή ανάμνηση στο μυαλό του.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ευχαριστώ για τις ευχές, παιδιά... Θα τις μεταβιβάσω... Σήμερα μπαίνει για την πρώτη και πολύ δύσκολη εγχείρηση...Έχουμε κανένα νεότερο?
-
Σημερα το πρωι εξω απο τα δερματα connoly, μαυρη ξεθωριασμενη SM... Δεν μπορουσα να σταματησω .... αλλα μου εκανε εντυπωση που την ειδα εκει και οχι σε κανενα Καρυαδη!
-
Κώστα φτάνει η ώρα της ασφάλειας για το GSA κ έφτασε αισίως τα 270 ευρώ
Κάτι μου είχες πει ότι έχεις βρει, οπότε pls πε με αν πρέπει το αυτοκίνητο να είναι κάποιων ετών κ πάνω ή μπορούν όλα.....Επίσης αν έχετε κάποια καλή πρόταση για ασφάλεια....
Θενξ εκ των προτέρων
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κώστα φτάνει η ώρα της ασφάλειας για το GSA κ έφτασε αισίως τα 270 ευρώ
Κάτι μου είχες πει ότι έχεις βρει, οπότε pls πε με αν πρέπει το αυτοκίνητο να είναι κάποιων ετών κ πάνω ή μπορούν όλα.....Επίσης αν έχετε κάποια καλή πρόταση για ασφάλεια....
Θενξ εκ των προτέρων
Φιλικά
ΝικόλαςΠόσα χρόνια είναι το GSA?
-
Την Παρασκευή έκανα και εγώ τον πρώτο έλεγχο, όλα καλά!
Σφίξανε από κάτω, κοίταξαν πόρτες και υγρά και τέλος (20 λεπτά ο χρόνος).
Οδόμετρο : 1970 χλμ.
Ηighlight : Στο σέρβις που καθόμουν παρατήρησα ότι από τα 6 C4 που υπήρχαν τα 5 ήταν 5θυρα και μάλιστα ίδιο χρώμα με το δικό μου (gris fer)...απλά ξενέρωσα! Στον δρόμο όμως αυτό που βλέπω είναι ότι τα 9 στα 10 είναι 3θυρα...
- o MPOMPIO τα έχει διαβάσει κ αλλού αλλά δεν πειράζει.
-
Η Citroen μιλά για 50-50 πωλήσεις ( 70 5θυρο 30 3πορτο λέγαν οτι περίμεναν στην αρχή ) τώρα εγώ γιατί 7 στα 10 που βλέπω είναι 3πορτα δεν ξέρω.
CITROËN FORUM