-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε όχι και turbo ρε παιδιά, αφήστε τα μοτέρ σας στην ησυχία τους!
Βάλτε κανα κομπρέσσορα
Οχι βγάλτε τα καλώδια ..
Μητσο πιασε τον κοφτη μου ηρθαν πελατες
-
ΤΟ gtech ειναι οργανακι που μετραει επιδόσεις, ΣΚΟΠΙΜΑ, σχετικά άγνωστο στον βελτιωσάδικο χώρο της Ελλάδας
-
Το έχω τσεκάρει με μετρήσεις του XSARA από περιοδικά και είναι ακριβέστατο.........
Η μόνη παράμετρος που θέλει ρύθμιση είναι το βάρος, και το σωστό Calibration
(στροφών αλλά και επιτάχυνσιομέτρων).χρησιμοποιεί τεχνολογία τηλεκατευθυνόμενων βλημάτων!!! και κοστίζει πολύ πολύ φθηνά σε σχέση με αυτά που προσφέρει.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Το έχω τσεκάρει με μετρήσεις του XSARA από περιοδικά και είναι ακριβέστατο.........Η μόνη παράμετρος που θέλει ρύθμιση είναι το βάρος, και το σωστό Calibration
(στροφών αλλά και επιτάχυνσιομέτρων).χρησιμοποιεί τεχνολογία τηλεκατευθυνόμενων βλημάτων!!! και κοστίζει πολύ πολύ φθηνά σε σχέση με αυτά που προσφέρει.
κανα λινκ να το δουμε κι εμεις ?
-
Μιλάμε γι αυτό σωστά?
http://www.caranddriver.com/article.asp ... e_number=6
Και γι αυτήν την εταιρία
http://www.gtechpro.com
Θα έλεγα οτι μάλλον αξίζει τα λεφτά του θα το ψάξω λίγο παραπάνω και θα επανέλθω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μιλάμε γι αυτό σωστά?
http://www.caranddriver.com/article.asp ... e_number=6
Και γι αυτήν την εταιρία
http://www.gtechpro.com
Θα έλεγα οτι μάλλον αξίζει τα λεφτά του θα το ψάξω λίγο παραπάνω και θα επανέλθωΠολυ ενδιαφερον!
-
Epeidi eimai kai ligo proliptikos........
ti provlimata sas exoun vgalei dika sas i gnoston sas XSARA VTS 2.0???
-
Ο χρήστης Giorikas έγραψε:
Epeidi eimai kai ligo proliptikos........
ti provlimata sas exoun vgalei dika sas i gnoston sas XSARA VTS 2.0???
Προληπτικός να είσαι...γκαντέμης να μην είσαι!
Εάν θες γράφε ελληνικά, τα greeklish κουράζουν και σε αυτό το φόρουμ οι περισσότεροι αγνοούν posts με αυτά.
Ευχαριστώ
-
Αυτό που διαβάσατε στα LINKS ειναι παιδιά.
Έχω ένα εδώ και 2 μήνες, έχω κάνει πάνω απο 20 μετρήσεις στο xsara σε μία κρυφή ευθεία στην ΣΑΛΟΝΙΚΑ με καλή άσφαλτο και τελείως επίπεδη.
Η ακρίβεια του είναι πάρα πολυ καλή. Αυτά που γράφει στο CAR & DRIVER αφορούν σύγκριση του με τα όργανα υπερ ακριβείας που έχουν στους αγώνες DRAGSTER!!!!!
Για τον μέσο χρήστη όπως εμείς είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για να αποστομώσει τον ψεύτη βελτιωτή που λέει ότι το αμάξι πέρνει +10ps με φίλτρο και εξάτμιση
Αν ενδιαφέρεστε και για στοιχεία γράψτε μου μαιλ να σας στείλω μετρήσεις
Οι μέσοι μου όροι μετά απο 21 μετρήσεις είναι:
0-100κμ: 10,3''
0-400μ:17,1
120κμ -0: 64μ
0-100-¨0: 13,2
και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μετράει!!!!
hp: 91,2 στις 5450rpm
torque:128 nm στι 4600ρπμ
Η ιποδύναμη και η ροπή είναι μείον τις αεροδυναμικές αντιστάσεις (δηλαδή η πραγματική ιπποδύναμη που επιταχύνει το αμάξι) για να την ανάγεις στον τροχό την πολλαπλασιάζεις με 1,15 περίπου από πρόχειρους υπολογισμούς σε forum που ασχολούνται με GTECH..
Αλλά δεν σε πολυενδιαφέρει γιατί πάντα μετράς συγκριτικά με την δεδομένη τιμή. -
Καλό είναι οι μετρήσεις να γίνουν και από τις δύο άκρες μιας ευθείας και να υπολογιστεί ο μέσος όρος των αποτελεσμάτων, για να αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρχει κάποια απόκλιση του δρόμου που δεν φαίνεται με το μάτι.
-
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ....
Επειδη ειμαι λιγο προλιπτικος, τι προβληματα ξερετε που σας εχουν βγαλει δικα σας ή φιλων σας XSARA VTS 2.0 (1998 μοντελο)
Γιωργος
-
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ....
Επειδη ειμαι λιγο προλιπτικος, τι προβληματα ξερετε που σας εχουν βγαλει δικα σας ή φιλων σας XSARA VTS 2.0 (1998 μοντελο)
Γιωργος
Οταν χρησιμοποιεις τοσο μεγαλα γραμματα ειναι σαν να φωναζεις πραγμα που δεν ταιριαζει με το Citroen Forum οπου ολοι εχουν μερακι και αγαπη για τα αυτοκινητα τους και ειναι μια μεγάλη παρεα
Φιλικα παντα -
Μπορει να μου απαντησει κανενας στο προηγουμενο ερωτημα μου???
-
Δεν βγαζουν προβληματα τα Citroen Γιώργο
Το προβληματικο μερος του psa group ειναι η peugeot
-
mad_n σου έχω κάτι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν βγαζουν προβληματα τα Citroen Γιώργο
Το προβληματικο μερος του psa group ειναι η peugeot
Σωστός ο Χρήστος!
Τεμετερον Γιωρίκα ότι ήταν να το βγάλει το έβγαλε...μεταχειρισμένο δεν το πήρες;
Τι να πουμε κι εμείς με το C4 που καθημερινά ανησυχούμε με τόσα ηλεκτρονικά επάνω...
Njoy ur car -
έτσι ακριβώς , οι μετρήσεις γίνονται και από τις 2 φορές της ευθείας.
Για το xsara 2.0 δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την αξιοπιστία του μοτέρ αλλά αυτά είναι μόνο φήμες.
Απόλαυσε το και αν πάθει και κάτι, συνεργεία υπάρχουν.Κανένα καλό συνεργείο CITROEN στην θεσσαλονίκη που να ασχολείται και με μετατροπές ξερετέ?
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Αυτό που διαβάσατε στα LINKS ειναι παιδιά.Έχω ένα εδώ και 2 μήνες, έχω κάνει πάνω απο 20 μετρήσεις στο xsara σε μία κρυφή ευθεία στην ΣΑΛΟΝΙΚΑ με καλή άσφαλτο και τελείως επίπεδη.
Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λές άλλωστε η φιλοσοφία του μηχανήματαος ( 4 επιταχυνσιόμετρα ) είναι και αυτή που δημιουργεί τους περιορισμούς. Στο C&D στόχος του τεστ ήταν ο ελέγχος των όσων ισχυρίζονται οι κατασκευαστές των εν λόγω συσκευών γιατί παπατζήδες υπάρχουν πολλοί. Όπως είδες υπάρχουν διάφορα ανάλογα μηχανήματα με το δικό σου να είναι από τα πολύ καλά + value for money. Παλαιότερα είχε ανάλογο συγκριτικό συσκεύων αντιραντάρ. Τεσπα τα μηχανήματα συγκρίθηκαν σε απόδοση σε σχέση με τα VBOX και τα φωτοκύταρρα των αγώνων απλά γιο να υπάρχει μέτρο σύγκρισης αφού οι εν λόγω συσκευές ποτέ δεν θα μπορούσαν να έχουν την ίδια ακρίβεια με αυτά ούτε και με ένα σωστά καλιμπραρισμένο δυναμόμετρο. Είναι σαν να συγκρίνουμε τα αλφάδια laser που κυκλοφορούν στην αγορά με ένα τοπογραφικό όργανο υψηλής ακρίβειας και ούτω καθ' εξής.
BTW 2 ερωτήσεις μήπως γράφεις και στο tfrc και δεύτερον πού ειναι αυτή η 'μυστική' ευθεία.
Υ.Γ Αν είναι τόοοοοσο μυστική pm me -
Γεια σας παιδιά!
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η οικογένεια των Citroen έχασε άδοξα ένα μέλος της τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν ο πατέρας μου δεν μπόρεσε να αποφύγει έναν γύφτο που του πετάχτηκε σε μια άδεια διασταύρωση με ένα παλιό, σάπιο, κομμένο Kadett... Η C5 αποτελεί παρελθόν, ή τέλος πάντων έτσι υπαγορεύει η αρχική εκτίμηση των 18.000 ευρώ που θα χρειαστούν για την επισκευή της...
Τις λεπτομέρειες τις ξέρουν ο πρόεδρος κι ο Θανάσης (htanso21)...
-
Oχι ρε Νικόλα... ..πάει το C5;
Ας μας πει καποιος τις λεπτομέρειες λοιπόν...
Το Χsara καλά;
Καλό υπόλοιπο
CITROËN FORUM