-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Νεα απο το μετωπο.
Αεροτομη citroen 480 ευρω
Αεροτομη aftermarket 170 ευρω
Ερωτηση , αν το χαμηλωσω κινδυνευω να αλλαξω τον αεροδυναμικο
συντελεστη ως προς το χειροτερο?Μετα το Πασχα πρεπει να κανονιστει κοψιδοmeeting για να μεινουμε σε φορμα
ειδα κατι foto που κυκλοφορησανε και ζηλεψα.
Ειχαμε καμμια εξελιξη στο θεμα του Citroen forum???480 ευρώ για μια καγκουρο-αεροτομή...no thanks!
-
Σας έρχομαι!!!
Θα κάνω Πάσχα επάνω...
Μετά κατά πάσα πιθανότητα η Xsara θα μου κάνει παρέα στο ταξίδι της επιστροφής...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
480 ευρώ για μια καγκουρο-αεροτομή...no thanks!
Για το καγκουρο-αεροτομή δε θα συμφωνισω μιλαμε για αυτη που φοραει το διλιτρο, τα 480 δεν ειναι απλα πολλα ειναι υπερβολικα.
Σαββα εχω την εντυπωση οτι σε ειδα στις 22/4 γυρω στις 3.45-4.00 μμ στο δρομο προς Ραφηνα παρακαλω επιβεβαιωσε η οχι -
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Για το καγκουρο-αεροτομή δε θα συμφωνισω μιλαμε για αυτη που φοραει το διλιτρο, τα 480 δεν ειναι απλα πολλα ειναι υπερβολικα.
Σαββα εχω την εντυπωση οτι σε ειδα στις 22/4 γυρω στις 3.45-4.00 μμ στο δρομο προς Ραφηνα παρακαλω επιβεβαιωσε η οχιEχεις ξυρισμένο κεφάλι...; ...εάν ΝΑΙ συνάντησα ένα coupe να βγαίνει από ένα ΕΚΟ!
Μόλις το είχα πλύνει....λες ρε να ήσουν ΕΣΥ; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαββα εχω την εντυπωση οτι σε ειδα στις 22/4 γυρω στις 3.45-4.00 μμ στο δρομο προς Ραφηνα παρακαλω επιβεβαιωσε η οχιEχεις ξυρισμένο κεφάλι...; ...εάν ΝΑΙ συνάντησα ένα coupe να βγαίνει από ένα ΕΚΟ!
Μόλις το είχα πλύνει....λες ρε να ήσουν ΕΣΥ;Απλα δεν εχω μαλλια στο κεφαλι σε κοιταζα και ειπα να σου μιλησω στο φαναρι αλλα το ειχες τοσο καθαρο που ντραπηκα
-
E όχι ρε φίλε εσύ ήσουν...
Μόλις το είχα πλύνει, εάν το έβλεπες πιο πριν ΔΕΝ θα ντρεπόσουν!Το άνοιγες καλά όμως έτσι...εγώ ακόμα ροντάρισμα!
Πού πήγαινες...;
Α ρε Αποστόλη με το coupe σου...
Σε είδα με την άκρη του ματιού μου όταν σε πέρασα την ώρα που έβγαινες από το Εκο, μετά χάθηκες μέχρι το φανάρι...
Στο φανάρι συνήθως χασμουριέμαι και χαζεύω αριστερά... -
Νεα Μακρη πηγαινα Σαββα, το δρομολογιο το κανω συχνα μεσα στην εβδομαδα .
Ειχε κινηση και δε του τα εδινα αρκετα ,ασε που ειχα και τον κοφτη μεσα(κοφτης=η γυναικα μου). -
Λέω κι εγώ C4 στα Μεσόγεια και να μην το ξέρω...όντως στην διασταύρωση εσύ συνέχισες ευθεία.
Χάρηκα ρε Αποστόλη έστω κ με αυτό τον τρόπο.
Την γυναίκα σου δεν την είδα...αλλά φαντάζομαι όταν δεν την έχεις μέσα τι γίνεται.
Καληνύχτα (και καλή έξοδο εάν βγεις)
-
Ούτε ΕΝΑ Γαλλικό στο Ιστορικό Ακρόπολης...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ούτε ΕΝΑ Γαλλικό στο Ιστορικό Ακρόπολης...του χρονου εμαθα θα ειναι ενa Ami στο regularity
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
του χρονου εμαθα θα ειναι ενa Ami στο regularity
Ναι με χακί χρώματα....
Σε 2 χρόνια μάλλον!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
του χρονου εμαθα θα ειναι ενa Ami στο regularity
Άσε γιατί έμαθα για ένα 3ήμερο ράλυ στη Νάξο τον Ιούνιο και ετοιμάζομαι από τώρα!
Τελικά υπήρχε ένα Renault στο Ακρόπολης αλλά μας άφησε μάλλον!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άσε γιατί έμαθα για ένα 3ήμερο ράλυ στη Νάξο τον Ιούνιο και ετοιμάζομαι από τώρα!Tι ραλυ με ιστορικα; Για λεγε για λεγε
Δεν πιστευω να ειναι το ραλυ Αιγαιου για ιστιοπλοϊκα γιατι θα σηκωσω την κουκουλα και θα την κανω πανι
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Άσε γιατί έμαθα για ένα 3ήμερο ράλυ στη Νάξο τον Ιούνιο και ετοιμάζομαι από τώρα!
Tι ραλυ με ιστορικα; Για λεγε για λεγε
Δεν πιστευω να ειναι το ραλυ Αιγαιου για ιστιοπλοϊκα γιατι θα σηκωσω την κουκουλα και θα την κανω πανι
Λίγα στοιχεία ξέρω προς το παρών.
Περίπου στα 100 ευρώ το άτομο για 3 ημέρες με διάφορα κόλπα πληρωμένα…
Regularite που κάνει για εμάς…
Γιατί έμαθα ότι υπάρχει και regularite που και πάλι τα θες τα 1400 κυβικά ας πούμε...Νάξος…3 μερούλες..
Μια χαρά!
Έλα φύγαμε ξάδερφε..μην το ψάχνεις!Σου έχω και νυχτερινό regularite σε κανα'μήνα !!!!
-
Ελπιζω να ειναι μονο μετα τις 10 Ιουνιου γιατι τοτε κατεβαινω Ελλαδα
Εκτος αν κλεισω κατι για πιο νωρις μεσα στον Ιουνιο παντα.Ετοιμαζω αν ειναι απο τωρα αποσκευες κι ερχομαιαιαιαιαιαι
-
Εχθές το μεσημέρι πήρα στα χέρια μου επιτέλους το C2 !!
Είναι ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο , το sensodrive είναι μια πραγματική απόλαυση..
Πιάνω τον εαυτό μου να έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο οδηγώντας το..
Ενα μεγάλο μπράβο στη Citroen για το πολύ καλό κιβώτιο που εξέλιξε..
Προς το παρόν έχω πολύ RTFM γιατί γίνεται λίγο χαμός με τα συστήματα που έχει πάνω του.. -
Ο χρήστης Alexis Labos έγραψε:
Εχθές το μεσημέρι πήρα στα χέρια μου επιτέλους το C2 !!
Είναι ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο , το sensodrive είναι μια πραγματική απόλαυση..
Πιάνω τον εαυτό μου να έχει ένα ηλίθιο χαμόγελο οδηγώντας το..
Ενα μεγάλο μπράβο στη Citroen για το πολύ καλό κιβώτιο που εξέλιξε..
Προς το παρόν **έχω πολύ RTFM **γιατί γίνεται λίγο χαμός με τα συστήματα που έχει πάνω του.....που να δεις εγώ Αλέξη με την C4...ακόμα δεν τα ξέρω όλα!
Μεγιά το «μικρό» σου...
-
Φίλε μου καλορίζικο!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Tι ραλυ με ιστορικα; Για λεγε για λεγε
Λίγα στοιχεία ξέρω προς το παρών.
Περίπου στα 100 ευρώ το άτομο για 3 ημέρες με διάφορα κόλπα πληρωμένα…
Regularite που κάνει για εμάς…
Γιατί έμαθα ότι υπάρχει και regularite που και πάλι τα θες τα 1400 κυβικά ας πούμε...Νάξος…3 μερούλες..
Μια χαρά!
Έλα φύγαμε ξάδερφε..μην το ψάχνεις!Σου έχω και νυχτερινό regularite σε κανα'μήνα !!!!
Κώστα παιρνω πισω αυτα που έλεγα για τα ρεγκιουλαριτυ θα έρθω παρέα!!!
ΖηλεύωΣτα δικά μου!!!
Εχω να δουλεψω 3 μέρες στην ΒΧΒέβαια από το τελευταίο update εχει ελαφρωσει κι άλλο και εχουν γινει αρκετα. Αλλά τωρα για κανω καποια πραγματα λοιπουν προφυλακτηρας, φαναρια, μασκα και ταμπλω και μοιαζει σαν βομβαρδισμενη.
Αντε να σταματησουμε για Πάσχα να προχωράω!!Αλέξη καλτάξιδο το C2 (σέ ντέ )
-
Πρέπει να είναι ωραίο!
Όλοι ίσως έχουμε ένα φίλο με κλασσικό αυτοκίνητο...Άντε πάμε!!
CITROËN FORUM