-
Ούτε ένα Citroen ρε παιδιά?
http://www.historic.acropolisrally.gr/2 ... entry.html
Του χρόνου!!! (στο REGULARITY βέβαια... )
-
Μέχρι το 81 τελικά δέχονται...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ούτε ένα Citroen ρε παιδιά?http://www.historic.acropolisrally.gr/2 ... entry.html
Του χρόνου!!! (στο REGULARITY βέβαια... )
πρόεδρε με θες για συνοδηγό;;; θα πληρώσω εγώ τα ....διόδια...
-
8000 ευρώ για DS του 67 σε πεζοδρόμιο με το πιο χάλια βάψιμο, τρακαρίσματα, σκουριές κλπ..
τι να πω?
θα έδινα τέτοια τιμή αν μηχανικά ήταν ΤΕΛΕΙΟ.... -
8000? θες τοσα και αλλα τοσα για να την επισκευασεις βαλε να εχει και κανα μηχανικο προβλημα Εγω θα την επαιρνα σιγουρα
Κωστα η τιμη για το ραλυ ειναι 2200Ε ή αλλαζει με την κατηγορια;
-
Ξερει κανεις ποιος εχει την αντιπροσωπεια της H&R ?
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Ξερει κανεις ποιος εχει την αντιπροσωπεια της H&R ?Ακόμα σκέφτεσαι να το χαμηλώσεις;
τστστσ νεολαία... τστστστσ
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ξερει κανεις ποιος εχει την αντιπροσωπεια της H&R ?
Ακόμα σκέφτεσαι να το χαμηλώσεις;
τστστσ νεολαία... τστστστσ
Τι να κανουμε τα νιατα δεν κρυβονται (αφου ακομα δεν εχω βγαλει μαλλι με το χνουδι ειμαι ακομα στο κεφαλι χεχεχε)
ααα και ναι θα το χαμηλωσω γιατι δεν το φτανω -
Τρελλοπαιδο!!!!!!!
-
Και άλλη εταιρία δεν έχει βγάλει ακόμα;
Γιατί δεν την πολύ εμπιστεύομαι αυτή την εταιρία... μην ρωτήσεις γιατί... γιατί και εγώ δεν ξέρω να σου πω.
Άπλα θα κοίταγα σε μια άλλη μεγαλύτερη.Και από Xsara δεν κάνουν;
Αλλά αφού έχει όλα τα μηχανικά μέρη από 307 τότε γιατί δεν κοιτάς για αυτό το μοντέλο... αν ταιριάζει κάποια εκεί θα ταιριάζει και σε εσένα ε; -
Και άλλη εταιρία δεν έχει βγάλει ακόμα;
Γιατί δεν την πολύ εμπιστεύομαι αυτή την εταιρία... μην ρωτήσεις γιατί... γιατί και εγώ δεν ξέρω να σου πω.Άπλα θα κοίταγα σε μια άλλη μεγαλύτερη.
Και από Xsara δεν κάνουν;
Αλλά αφού έχει όλα τα μηχανικά μέρη από 307 τότε γιατί δεν κοιτάς για αυτό το μοντέλο... αν ταιριάζει κάποια εκεί θα ταιριάζει και σε εσένα ε;Η ΗR βγαζει πρωτη ελατηρια για ολα τα νεα μονελα, πριν ακομη βγουν αφτερμαρκετ αμορτισερ.
Απο την Ξαρα δεν κανουν βρε Θαναση, εχει ραβδους στρεψης πισω ενω η C4 ημιακαμπτο με ελατηρια
Αποστόλη την γκούγκλισες την HR?
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
8000? θες τοσα και αλλα τοσα για να την επισκευασεις βαλε να εχει και κανα μηχανικο προβλημα Εγω θα την επαιρνα σιγουραΚωστα η τιμη για το ραλυ ειναι 2200Ε ή αλλαζει με την κατηγορια;
Xm...Δεν ξέρω αλλά για το regularite ένας φίλος μου που τρέχει μου είπε ότι θα του πάει περίπου 600 ευρώ το άτομο....
Μεγάλο λάθος που δεν πήγα..
του χρόνου στρατό..μετά δουλειά...άντε να παίρνεις άδεια μετά....
-
Απο αλλη εταιρεια δεν εχω δει τιποτα και απο 307 και xsara δεν πρεπει να κανουν ,τι τρεχει με την H&R???
Σας πληροφορω δε οτι το τρελοπαιδο περα απο τα χαμηλωμα σκεφτεται και αλλα κολπα η ηλικια βλεπεις -
Του 1987 ποτε γινονται ιστορικα??:lol:
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Απο αλλη εταιρεια δεν εχω δει τιποτα και απο 307 και xsara δεν πρεπει να κανουν ,τι τρεχει με την H&R???
Σας πληροφορω δε οτι το τρελοπαιδο περα απο τα χαμηλωμα σκεφτεται και αλλα κολπα η ηλικια βλεπειςχμ τοτε για ψαχτην λιγο με ρυθμιζομενα σε υψος (coilover).
Κατα την γνωμη μου τα ελατηρια χαμηλωματος ειναι πολυ 'λιγα'
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Σας πληροφορω δε οτι το τρελοπαιδο περα απο τα χαμηλωμα σκεφτεται και αλλα κολπα η ηλικια βλεπειςΧΑΧΑΧΑ μαζί σου!!!
Μην μου πεις, ότι και εσύ κοιτάς για τετρακίνηση γιατί θα τρελαθώ!
-
Σας πληροφορω δε οτι το τρελοπαιδο περα απο τα χαμηλωμα σκεφτεται και αλλα κολπα η ηλικια βλεπειςΧΑΧΑΧΑ μαζί σου!!!
Λετε να εχουν περισσεψει στους Γαλλους τιποτα ανταλλακτικα απο το C4 wrc τωρα που σταματησε η εξελιξη του? Κωψοχρονια θα τα δινουν
-
Οχι για το σεσουαρ της χαρας
Χρηστο δωσε μου λιγο τα φωτα σου για τα coilover?
(δεν το εχουμε κανει ακομα στο σχολειο) -
Για πες λεπτομέρειες ...
-
Τo coilover ειναι συστημα ελατηριων των οποιων η βαση (πιατελο) ρυθμιζεται με αποτελεσμα να αλλαζει το υψος του αυτοκινητου.
CITROËN FORUM