-
τι έγινε ρε παιδιά?
αρρωστήσατε όλοι μετά το χθεσινό κ δεν μπαίνει κανείς?Ελπίζω να είστε καλύτερα από εμένα.,......
-
Άσε...γιατί όπως γυρνούσα ένας γερανός του δήμου είχε ένα παρατημένο ΒΧ...
-
κ δεν το κατέβασες???? κρίμα!
Δεν πιστεύω να ήταν το μαύρο που έλεγα ε?
-
Bλέπω συναντηθήκατε, μπράβο παίδες!
Την επόμενη φορά ίσως δείτε και εμένα με την C4 μου...σόρι αλλά η δουλειά είναι δουλειά δυστυχώς!
Καλό απόγευμα «άρρωστοι»...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Bλέπω συναντηθήκατε, μπράβο παίδες!Την επόμενη φορά ίσως δείτε και εμένα με την C4 μου...σόρι αλλά η δουλειά είναι δουλειά δυστυχώς!
Καλό απόγευμα «άρρωστοι»...
Άντε να σε γνωρίσω κ εσένα!
μην ξεχνάς η πολύ δουλειά τρώει τον 'αφέντη'Απ! όχι άρρωστοι! απλά citroenόπληκτοι χιχι!
Καλό 3ήμερο σε όλους
-
Πηγατε για φαι μετα? σα δε ντρεπεστε καλα ακουσα το σχολιο φευγωντας 'αστον να φυγει θα μας τα φαει ολα' Και ο θανασης μεσα στο κολπο 'παμε να δω λιγο το αμαξι Αποστολε' αλλα δε θα σας πετυχω σε καμμια ταβερνα θα τσακισω την πιατελα στα αναποδα τους χρονους που θα γραψω θα τους θυμαστε για καιρο
-
μπα Απόστολε! στο φαγητό δεν ντρεπόμαστε χιχι!
αν κ χθές εμένα μου ξέφυγε το φαγητό αφού μείναμε με τον Κώστα να περιεργαζόμαστε στην κινητή ιστορία της Citroen που έχουμε -
Να ρωτήσω κάτι τα μυαλά του Citforum:
Τι διαφορές έχει ο τωρινός 1600άρης των 110 hp της C4 από τον 1600άρη των 120 hp του Saxo VTS;
-
Πιο οικονομικός/οικολογικός ίσως;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιο οικονομικός/οικολογικός ίσως;Mε ενδιαφέρουν και οι τεχνικές λεπτομέρειες...
-
Captains log
Mέχρι σήμερα έχω κάνει 270 χλμ.
Η μέση κατανάλωση βάσει του υπολογιστή ταξιδίου είναι 9,0lt/100χλμ και η μέση ωριαία ταχύτητα 30χλμ (!)
Το αμάξι παρότι φορά 16άρες ζάντες είναι άνετο και παράλληλα στρίβει αρκετά καλά.
Ακόμα προσπαθώ να μάθω τα ηλεκτρονικά καλούδια.Με έχει κουράσει που πρέπει να το πηγαίνω με όχι παραπάνω από τις 3000 στρ. , συνέχεια το μάτι μου είναι στο στροφόμετρο το οποίο επίσης προσπαθώ να συνηθίσω.
Με «χαλάει» απίστευτα που πρέπει να ξεκλειδώνω την τάπα της βενζίνης και να την κρατώ στο χέρι.Τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα διακοπτάκι να ανοίγει από μέσα...;Εχει αρχίσει και λερώνεται (κοκτέιλ υγρασίας και σκόνης) και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να το πλύνω σε πλυντήριο με βούρτσα γιατί εδώ στην περιοχή είναι δυσεύρετα αυτά που το πλένουν στο χέρι.
Ευχαριστώ κ καληνύχτα
-
Κουβαδάκι, σαπουνάκι, σφουγγαράκι, πετσετάκι. Για λάμψη που διαρκεί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με έχει κουράσει που πρέπει να το πηγαίνω με όχι παραπάνω από τις 3000 στρ. , συνέχεια το μάτι μου είναι στο στροφόμετρο το οποίο επίσης προσπαθώ να συνηθίσω.........................και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να το πλύνω σε πλυντήριο με βούρτσα γιατί εδώ στην περιοχή είναι δυσεύρετα αυτά που το πλένουν στο χέρι.
ανέβασέ του και 4.000 σιγά σιγά βρε σάββα!
πλυντήριο με βούρτσα με τίποτα λέω εγώ! Πλύντο μόνος σου αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να το απολαύσεις κιόλας
-
2 και 3 λεπτά αντίστοιχα αντίδρασης... ...
Να το πλύνω μόνος με τίποτα, το έχω κόψει αυτό το σπορ καιρό τώρα.
Σπύρο το μάνουαλ γράφει:
Στα πρώτα 1.000 - 1.500χλμ να το πηγαίνω στα 2/3 του εύρους των στροφών και μετά να το ανοίγω σταδιακά.
Δεν ξέρω...καλά δεν το πηγαίνω και ακριβώς 3000 στρ. αλλά 3200-3300 ιδίως την 1η για να πάρω φόρα για την 2α. -
Σιτροενάκηδες γεια!!!
Κι εμένα ο λαιμός με ενοχλεί σήμερα αλλά χαλάλι
Στην επόμενη συνάντηση θα ειναι και η γριά Αμελί, να βγάλουμε και καμία φωτο.
Πηγατε για φαι μετα? σα δε ντρεπεστε καλα ακουσα το σχολιο φευγωντας 'αστον να φυγει θα μας τα φαει ολα' Και ο θανασης μεσα στο κολπο 'παμε να δω λιγο το αμαξι Αποστολε' **αλλα δε θα σας πετυχω σε καμμια ταβερνα θα τσακισω την πιατελα στα αναποδα τους χρονους που θα γραψω θα τους θυμαστε για καιρο **
Κε apollo τέτοιες προκλήσεις δεν μένουν αναπάντητες
Ορίστε τον χρόνο και τον τόπο -
The Citroën BX was launched with much fanfare on September 23rd, 1982 at the Eiffel Tower in Paris, France.
Κατι λεγαμε για το πότε βγήκε η ΒΧ εχτες Νικόλα
http://www.citroenz.com/BX/Intro.html -
Δεν ειμαι μόνος
Τερας -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σιτροενάκηδες γεια!!!Κι εμένα ο λαιμός με ενοχλεί σήμερα αλλά χαλάλι
Στην επόμενη συνάντηση θα ειναι και η γριά Αμελί, να βγάλουμε και καμία φωτο.
Πηγατε για φαι μετα? σα δε ντρεπεστε καλα ακουσα το σχολιο φευγωντας 'αστον να φυγει θα μας τα φαει ολα' Και ο θανασης μεσα στο κολπο 'παμε να δω λιγο το αμαξι Αποστολε' **αλλα δε θα σας πετυχω σε καμμια ταβερνα θα τσακισω την πιατελα στα αναποδα τους χρονους που θα γραψω θα τους θυμαστε για καιρο **
Κε apollo τέτοιες προκλήσεις δεν μένουν αναπάντητες
Ορίστε τον χρόνο και τον τόποAnytime anyplace anywhere που λενε και οι Γαλλοι
-
Σαββα οι διαφορες στο κινητηρα το δικο μας και του saxo vts,ειναι οτι εχουν διαφορετικη εισαγωγη,αλλους εκκεντροφορους,και φυσικα δεν εχει ηλεκτρογκαζο μπλιαχ!.
Αυτα τουλαχιστον ξερω εγω με τις λιγες μηχανολογικες γνωσεις μου.
Ελπιζω να βοηθησα -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν ειμαι μόνοςΠω πω ωραίο μηχάνημα και ωραίο ζαντικό...τούμπανο!
Χρήστο έτσι θα την φέρεις στο επόμενο td..;
Oχι τίποτα άλλο να είμαι παρών και ίσως λέω ίσως και συνοδηγός...
CITROËN FORUM