-
Ας μην διαφωνησω
Η coupe κουκλοκουκλοτερη με μικρο προβαδισμα ομως -
Σαββα καλοταξιδη και καλα χιλιομετρα!!!
-
Eυχαριστώ κ πάλι.
Χρήστο έκτος από την ομορφιά υπάρχει κ η πρακτικότητα.Κ εφόσον μπόρεσα να τα συνδιάσω το έκανα.
Αλλωστε ως πρώην (αγανακτισμένος) κάτοχος 3θυρου δεν θα ξανα-έκανα το ίδιο λάθος... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eυχαριστώ κ πάλι.
Χρήστο έκτος από την ομορφιά υπάρχει κ η πρακτικότητα.Κ εφόσον μπόρεσα να τα συνδιάσω το έκανα.
Αλλωστε ως πρώην (αγανακτισμένος) κάτοχος 3θυρου δεν θα ξανα-έκανα το ίδιο λάθος...Σαββα δεν κατηγορω την επιλογή σου , πως θα μπορουσα αλλωστε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλοταξιδη και απο μενα
Πηρες το πιο ομορφο αυτοκινητο που κυκλοφορει αυτην την στιγμη στην αγοραΔεν πήρε την 3θυρη αρα το 2ο ομορφότερο
έεετσι!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Eυχαριστώ κ πάλι.
Αλλωστε ως πρώην (αγανακτισμένος) κάτοχος 3θυρου δεν θα ξανα-έκανα το ίδιο λάθος...Σαββα δεν κατηγορω την επιλογή σου , πως θα μπορουσα αλλωστε
Οχι Χρήστο απλά εξήγησα το σκεπτικό της επιλογής μου.
-
Χτες το βράδι την έκανα και ένα αγιασμό και ελπίζω να φύγει η κακοδαιμονία.
Πολύ ησυχία βλέπω...Αντε καλημέρα
-
Πωλείται εδώ στη Ραφήνα αλλά είναι σε ψιλοάθλια κατάσταση...
-
Προς τα φίλτατα μέλη του Citroen forum.
Όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε εδώ και καιρό έχει διατυπωθεί η ιδέα δημιουργίας κάποιου ανεξάρτητου forum όπου θα στεγάζει εμάς και όσους αγαπάνε αυτή την εταιρία.
Παρόλο όπου τα περισσότερα μέλη είχαν απαντήσει σε αυτή την ιδέα με θετικά σχόλια, δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν είχε μπει το παραμικρό λιθαράκι, ώστε να μπορέσει να χτιστεί όλο αυτό το οικοδόμημα όπου θα μας φιλοξενεί στις αγκάλες.
Τι θα πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτή την διαδικασία; φυσικά να βρεθούμε από κοντά όσα από τα μέλη μπορούν.
Και εκεί να κανονιστούν τα περαιτέρω.Δεν είναι κρίμα, να το λέμε και να το ξανάλεμε αλλά να μην κάνουμε τίποτα;
Αφού θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας forum πρέπει και να μην βαριόμαστε να το κάνουμε.Παρακαλώ όποια από τα μέλη θέλουν να συμμετάσχουν στην δημιουργία τούτου του Forum να μου στείλουν τα ονόματα τους μέσο προσωπικού μηνύματος και να καταφέρουμε να κλείσουμε επιτέλους ένα ραντεβού όλοι μαζί, για τα περαιτέρω.
Φιλικά
Θανάσης Γεωργίου. -
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!
μετά από απουσία όλο το ΣΚ (τι να κάνουμε είχαμε δουλειές κ μία συνάντηση άκρως επιτυχημένη μπορώ να πω....) επέστρεψα!
Η ιδέα για έναν προσωπικό μας χώρο είναι πολύ καλή κ μάλιστα το είχα προτείνει κ εγώ με τον είσοδο μου στο παρόν citroen forum!
Για τον λόγο αυτό έθεσα τα στοιχεία μου με ΡΜ στον Θανάση κ ελπίζω να σας γνωρίσω σύντομα από κοντά κ να προχωρήσουμε!
Φιλικά
Νικόλας -
Παίδες...το meeting πρέπει να γίνει!
Ποιος έχει το μεγαλύτερο σπίτι?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Παίδες...το meeting πρέπει να γίνει!Ποιος έχει το μεγαλύτερο σπίτι?
H πρώτη επαφή θα μπορούσε να γίνει κ σε κάποιο cafe
Αν τελικά συμφωνήσουμε κ συνεχίσουμε με όρεξη τότε σπίτια κ Η/Υ βρίσκονταιΤι λετε?
-
Ναι καλό ακούγεται αρκεί να μην είμαστε καμιά 20αριά και πάμε στο cafe
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ναι καλό ακούγεται αρκεί να μην είμαστε καμιά 20αριά και πάμε στο cafeμακάρι να μαζευτούμε 20 κ να έχουν όλοι διάθεση να τρέξουν για το 'project' κ ας είμαστε κ σε καφετέρια σε πρώτη φάση!
Το πολύ πολύ να αρχίσει η διαφήμηση μία ώρα αρχίτερα χεχε -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ναι καλό ακούγεται αρκεί να μην είμαστε καμιά 20αριά και πάμε στο cafeΠολυ αισιόδοξος ο πρόεδρος
-
Λοιπόν είσται εντός εβδομάδος? (μέχρι κ Πέμπτη βράδυ δηλαδή γιατι το 3ήμερο....)
Το κανονίζουμε απογευματάκι?
Τι λέτε? -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Λοιπόν είσται εντός εβδομάδος? (μέχρι κ Πέμπτη βράδυ δηλαδή γιατι το 3ήμερο....)Το κανονίζουμε απογευματάκι?
Τι λέτε?Οκ απο μένα!
-
Me 2
-
me three λοιπόν
Να κανονίσουμε για Τετάρτη ή Πέμπτη???
Μετα τις 19:00 καλά είναι? (να φύγουμε πρώτα κ από το γραφείο )
Το κανονίζουμε/ κλείνουμε αύριο ή να το αφήσουμε για Τετάρτη?
Τόπος?
που βολεύει τους περισσότερους?
Εγώ είμαι Μαρούσι (γραφείο) γιατί μετά πάω μακριά κ δεν λέει....Οπότε για εμένα από Β.Π. μέχρι κέντρο είναι ΟΚ, εσείς?
-
Εγώ δεν μπορώ γιατί έχω βάρδια.
Φάτε κ για μένα.
CITROËN FORUM