-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μόλις την παρέλαβα...πριν καμιά ώρα δηλαδή!καλοτάξιδη ρε φίλε, πολύ σε χαίρομαι!
Το αμάξι στις φωτό δείχνει πολύ πιο μικρό απ' ότι στην πραγματικότητα, μιλάμε για πολύ όγκο!
συμφωνώ. Την ίδια εντύπωση μου έκανε κι εμένα όταν το είδα στο δρόμο.
δεν έβαλα 17άρες γιατί τις θεώρησα υπερβολικές
ΣΩΣΤΟΣ!
Δεν μπορώ να συνηθίσω το στροφόμετρο και με το ζόρι κρατιέμαι μέχρι τις 3000 στροφές.
γιατί να κρατιέσαι τόσο χαμηλά?
Μειονέκτημα:
Θέλει πολύ διάβασμα το μάνουαλ και όχι απλή ανάγνωση για να μπορέσω να λειτουργήσω όλα αυτά τα τσιμπλίκια!Ερώτηση:
->Μέχρι πόσα χλμ να το στρώσω;
->Το πάω μέχρι 3000 στροφές, κάνω καλά;ένα χιλιάρικο χμ καλά δεν είναι???
και μέχρι 4.000!!! -
Α ξέχασα να σας πω ότι πήρα την 1,6lt 5d SX Pack με επιπλέον τις 16άρες ζάντες αλουμινίου, αισθητήρες πάρκιγκ και ESP γιατί ήταν ετοιμοπαράδοτη.
Εχει τα πάντα... -
Σλουρπ! Πολύ ορεκτικό ακούγεται. Ως gadgetάκια δεν με αφήνουν ασυγκίνητο όλα αυτά. Το αυτοκίνητο έχω διαπιστώσει κι εγώ ότι είναι μεγαλύτερο απ'ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες, ειδικά αν το κοιτάς από μπροστά. Εξάλλου οι αριθμοί δεν ψεύδονται (4.273x1.769x1.458 με πχ το Astra 4.249x1.753x1.460).
Για το στρώσιμο διάβασε πρώτα τι προτείνει ο κατασκευαστής. Λογικά 1000 χλμ είναι το ελάχιστο. 3000 στροφές είναι ο ιδανικός μέσος όρος, μάλλον μεταξύ 2500 και 3500 πρέπει να το πηγαίνεις. Ούτε ζόρισμα, ούτε ρετάρισμα.
Καλορίζικο!Α, τους αισθητήρες παρκαρίσματος θα τους λατρέψεις στα σκούρα.
-
Ευχαριστώ παίδες.
την έχω απ' έξω παρκαρισμένη και την κοιτώ συνέχεια...άντε πάλι έννοιες με καινούριο car, καταλαβαίνετε!Τα επιπλέον που σας ανέφερα (ESP, ζάντες, αισθητήρες) ήταν δώρο γιατί το αυτοκίνητο είναι ταξινομημένο αρχές Φεβρουαρίου big deal.
Πήρα και πινακίδα με τον αριθμό που ήθελα.
αυτά
-
Θυμάστε τον Χρήστο με τα top mounts που είχαν καταρεύσει στην Xantia του...;
Είχε αγοράσει μια Αlfa GT η οποία του βάρεσε μπιέλα στα 10 χιλ χλμhttp://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=273418#273418
Τελικά το αμάξι είναι λαχείο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μόλις την παρέλαβα...πριν καμιά ώρα δηλαδή!Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Το παμπρίζ είναι τόσο κυρτό που νομίζεις ότι οδηγάς πολυμορφικό.
Έτσι είναι, μετά το Saxo! Το ένιωσα κι εγώ μετά το 106
...Δεν μπορώ να συνηθίσω το στροφόμετρο και με το ζόρι κρατιέμαι μέχρι τις 3000 στροφές ...Μέχρι πόσα χλμ να το στρώσω; ...Το πάω μέχρι 3000 στροφές, κάνω καλά;
1.500-2.000 χλμ και 4.000 στροφές είναι μια χαρά. Μετά, σταδιακά ανοίγεις...
Προφανώς δεν έχει λάδια ρονταρίσματος γιατί θα αλλαχθούν στις 10 χιλ χλμ.
Είναι πρωτογενές ορυκτέλαιο, γι'αυτό το αλλάζουν στα 10.000. Το ίδιο και στο 307, γιατί είχα ρωτήσει τουλάχιστο 3-4 φορές, προφορικά αλλά και με e-mail.
Και πάλι καλορίζικο!
-
Ο πρόεδρος σου εύχεται καλοτάξιδο !
Επιτέλους είσαι και πάλι στον καλό δρόμο....
Τέλος η ανησυχία μήπως μας 'την κάνεις' -
ΠΟΤΕ!
Πάντως η Citroen έχει κάνει ΑΛΜΑΤΑ προόδου με τα καινούρια της!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΠΟΤΕ!Πάντως η Citroen έχει κάνει ΑΛΜΑΤΑ προόδου με τα καινούρια της!
Εεεεμ!Δεν είχα ανοίξει θέμα πριν χρόνο για την επανάσταση της Citroen?
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Βρε Νικόλα, μην ανησυχείς... βλέπεις ο καιρός έχει ανοίξει κάπως και βγάζουμε το άχτι μας...Εγώ την πάτησα και τώρα είμαι σχεδόν στο κρεβάτι από κρυολόγημα... που θα πάει θα μου περάσει και αυτό.
Πάντως εγώ είμαι ελεύθερος όποτε θέλετε να βρεθούμε...
Kαλημέρα,
να ρίξω μία 'περίεργη' ίσως ιδέα?
Την Κυριακή 20 Μαρτίου (μεθαύριο δηλαδή) έχουμε με το greek renault club συνάντηση στο Δέλτα Φαλήρου στις 14:00 στα νέα κ μεγάλα παρκινγκ που έχουν φτιάξει! Τι λέτε? θέλετε να περάσετε καμιά βόλτα?
αν είναι να σας δώσω κ το κινητό μου για ότι χρειαστείτε κ θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά!
Όσο για το πως θα με γνωρίσετε ή θα με δείτε με ένα 5πορτο χρώματος jade clio I ή με ένα 3πορτο ασημι με πατρινές πινακίδες clio II ή με το citroen gsa (σσσσσττττ μην μας ακούσουν τα μέλη του GRC γιατί moderator κ να (ξανα)σκάσει μύτη με MH Renault σε συνάντηση δεν την γλυτώνωΠάντως θα έχει γέλιο όπως πάντα κ αν σκεφτήτε ότι μιλάμε για κοντά στα 50 αυτοκίνητα κ μάλιστα από Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Δράμα κλπ κλπ.....
Ας επανέλθω στην C4: ακόμα κ εμένα μου αρέσει να χαζεύω τα C4 κ το ταχύμετρο τους στα φανάρια, οπότε φαντάζομε τον κόσμο που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτά τι θα γίνεται!
Πω πωωωω μου έβαλες πάλι μέσα μου το σαράκι για νέο αυτοκίνητο κ φυσικά ... ΓαλλικόΦιλικά
Νικόλας -
Σάββα καλορίζικη και καλοτάξιδη.
Περιμένω(ουμε) φωτογραφίες
Υ.Γ.Νόμιζα οτι είχες πάρει την Exclusive και περίμενα εντυπώσεις από τις 17αρες και τα φώτα Xenon. -
Eρχονται παιδιά, τις κάνω upload.
Είναι 1600χ1200 και είναι πρόχειρες...Θανάση οι 17άρες είναι υπερβολικές, οι 16άρες είναι μια χαρά.
Εχω πάθει πλάκα με το μοτέρ, τραβάει πολύ άνετα το βαρύ αμάξωμα... -
-
ΠΑ-ΝΕ-ΜΟΡ-ΦΗ !!!!!
μεγειά!!!!
Νικόλας
-
Θενξ Νικόλα
-
Καλοτάξιδο βρε Σάββα!
Καλά χιλιόμετρα !
Να την προσέχεις την κοπέλα.Πότε θα την δούμε απο κοντά;
Νικόλα, θα ερχόμουν βρε συ... αλλα είμαι κομμάτια, πολύ χειρότερα απο εχθές...
-
Καλοτάξιδο βρε Σάββα!
Καλά χιλιόμετρα !
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλοτάξιδο βρε Σάββα!
Καλά χιλιόμετρα !
Ευχαριστώ κ πάλι.
Να συνεχίσω την ατάκα της υπογραφής σου....Κυριάκο πειράζει που είμαι φίρμα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλοτάξιδο βρε Σάββα!
Καλά χιλιόμετρα !
Ευχαριστώ κ πάλι.
Να συνεχίσω την ατάκα της υπογραφής σου....Κυριάκο πειράζει που είμαι φίρμα;
Λοιπόν μία μία με τη σειρά οι απαντήσεις!
Περαστικά κ αν είσαι καλά την Κυριακή πέρνα μία βόλτα, θα έχει γέλιο η υπόθεσηΣάββα? μεγειά κ το νέο avatar xixi!
Κ για την υπογραφή (φοβερή ατάκα!).... μαζί φαντάζομε πάνε κ όλα το μουσικά κομμάτια της εποχής, όπως το 'άντε σπάσε ρε μ@λ@κ@', '1000αρα μηχανή κ θάνατο' κ άλλα ανάλογα που αμα αρχίσουμε... παει κ αυτό το φορουμ
-
Δυστυχώς, εγώ είμαι κάπως μικρός για να πω ότι είχα ζήσει καλά αυτή την εποχή...
είμαι γεννημένος το 82... συνεπώς όλα αυτά δεν τα έζησα απείθειας αν και θυμάμαι αμυδρά κάποια πράγματα.Αλλά μπορώ να πω πως η αγαπημένη μου δεκαετία είναι αυτή του 80. Όπου καθημερινά περνάω πολλές ώρες ακούγοντας μουσική από τέλη 70 με αρχές 90...
CITROËN FORUM