-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Aγαπητοι Σιτροενακηδες και μη!Για ριξτε και μια ματια στην σελιδα με την παρουσιαση του C1 εχει και φωτογραφιες μεσα εξω, πισω μπρως κλπ
Ομορφουλι ειναι
http://www.citroen.com/CWW/en-US/RANGE/ ... 1/default/
Aναγέννηση για την Citroen...με τα συνεχή καινούρια και πανέμορφα μοντέλα που βγάζει!
Χαμός!
Το C1 θα γίνει best seller...
-
Αγαπητε barout ευχαριστω πολυ, ησουν κατατοπιστικοτατος θα σε παρακαλουσα να με εχεις υποψη σου αν συναντισεις σε σελιδα τις επιδοσεις ανα ταχυτητα πχ. 1η ---40χλμ
2η ---60χλμ κλπ κλπ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το C1 θα γίνει best seller...
Ετσι ετσι
Φιλε apollo μην ανυσηχεις θα το εχω υποψη μου
-
- anniversary of the Citroen DS this year
We celebrate the 50. anniversary of the Citroen DS this year.
Isnt it unbelievable, that the DS has been presented already in 1955. It was ahead in the view of the age and now technical detailed solutions of this time are interpreted new and recommended as achievement by other manufacturers.
Now, 50 years after the presentation, we extend our product-range for the Citroen DS.
Besides 2cv we are available with spare parts for DS. We work at full blast on the DS-catalogue. As well as the 2cv-catalogue 2005 it will be published shortly.Have a lot of fun with your Citroen!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Νικόλα...
By the way (που λένε και στο χωρίο μου), τι δουλειά κάνεις;Είμαι σε εταιρία που ασχολείτε με τηλ/νιες κ internet
Λεπτομέριες αν θες από ΡΜ μιας κ εδώ μας διαβάζουν πολλοί.... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Γεια σας Σιτροενόπουλα!!!
Ολη την εβδομάδα δεν ειχα υπολογιστή αλλά σας ψιλοπαρακολουθούσα.Μόλις γύρισα από τον Ιατρίδη(αν/κα Σιτροέν στν Ν Φιλαδέλφεια) από όπου πήρα ενα αμορτισέρ για να αλλάξω στην ΒΧ μέσα στην εβδομάδα. Ελπίζω να λειτουργησουν όλαμιας και αναγκαστικα να την βάλω κανα δυο φορες μπροστα γιατι καναν κατι εργα στον δρομο και ενω της έλειπε αρκετό LHM. Αλλιως παω και και για αντλία.
Εκει στον Ιατρίδη είχε και ένα σαλόνι GTI για ΒΧ σε τέλεια κατάσταση.... ευτυχως που δεν κραταγα λεφτα για τι θα την εκανα την λαμακία
Την προηγούμενη Κυριακή είδα μια μπεζ DS να πωλείται στην Καποδιστρίου λιγο πριν την γέφυρα της Βεΐκου. Συντομα θα σας έχω φώτο.
Μέσα στην εβγδομάδα θα σας γράψω και λίγα πραματάκια για τις υδροπνευματικέςΕύχομε σύντομα ετοιμοπόλεμη κ με χαμηλό κόστος!
Την DS (το βατραχάκι κοινώς) είναι στο κλασσικό μπεζ χρώμα (εμένα δεν μου αρέσει ως χρώμα) πωλείτε εδώ κ 15 μέρες, είναι έξω από το παλιό GR club κ την BMW Τζίβελος κ έχω την εντύπωση ότι είναι μία DS που εδώ κ 1-2 χρόνια έκανε ανακατασκευή το συνεργείο που είναι λίγο πιο πάνω, δίπλα στην 'Aνδριά'
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Εύχομε σύντομα ετοιμοπόλεμη κ με χαμηλό κόστος!
Να σαι καλά βρε Νικόλα!!
Την DS (το βατραχάκι κοινώς) είναι στο κλασσικό μπεζ χρώμα (εμένα δεν μου αρέσει ως χρώμα) πωλείτε εδώ κ 15 μέρες, είναι έξω από το παλιό GR club κ την BMW Τζίβελος κ έχω την εντύπωση ότι είναι μία DS που εδώ κ 1-2 χρόνια έκανε ανακατασκευή το συνεργείο που είναι λίγο πιο πάνω, δίπλα στην 'Aνδριά'
Φιλικά
ΝικόλαςΑυτή είναι.
Το καλοκαίρι ήταν έξω από το συνεργείο που λες, δεν ξερω άλλες λεπτομέριες.
Δυστυχως εχτες δεν βγήκα καθόλου να πάρω το τηλέφωνο από το πωλητήριο. -
One at the very top is so you can slip a jack or axle stand under.
Next one is 'high ride' for pluughing through mud, sno or sand or on dirt tracks with high centres so you don't disembowel the undercarriage.
Next one is normal ride height used in every day driving.
Bottom one is to collapse the suspension used when wanting to lift wheels after jack has been put under. Has alternate uses such as being activated when a copper pulls you up and wants to see if there's any sign of oil leaks under the car or anything he can book you for. If a bit slow to come down (until his boof head is under there,) the term 'call me uncle' is often heard.
Αυτες είναι οι τέσσερις ρυθμισεις της ανάρτησης στις υδροπνευματικές Σιτροέν.
-
θα σας ζαλίσω κ πάλι με το GSA μου
μετά τις αλλαγές κ την έκπληξη μου πως ξαναέγινε Citroen όπως είπε κ ένας φίλος, μέσα στην καταρακτώδη βροχή του Σαββάτου κ ενώ είμουν καθοδόν για γάμο σταμάτησαν να δουλεύουν τα φλας ή για την ακρίβεια ο διακόπτης τους πράγμα που με άγχωσε πολύ γιατί το θεωρώ εγκληματικό να αλλάζεις λωρίδες κ να στρίβεις χωρίς φλας!Έτσι χθες έλυσα τον αριστερό δορυφόρο κ αφού καθάρισα όλη την 'μάκα' που είχε πιάσει το ψέκασα με αντισκωριακό υγρό που βοηθά κ την ηλεκτρική επαφή!
Αποτέλεσμα κ τα φλας επανήλθαν κ το 'φωτεινό σινιάλο' με τους προβολείς, όταν τα φώτα είναι σβηστά, που το είχα 'χάσει' μήνες (για να μην πω χρόνια) τώρα!Το μόνο κακό ότι δεν φαίνεται να της άρεσαν (της Citroen μου...) τα συγκεκριμμένα υγρά (μυρίζουν κ κάπως) κ έτσι παρότι το σκούπισα κ το καθάρισα κ έμινε όλο το βράδυ κ το ξανακαθάρισα σήμερα το πρωϊ, καθοδόν αποφάσισε να μου 'φτύσει' λίγα από αυτά πάνω στο αριστερό μπατζάκι.... έτσι κυκλοφορώ με μία ωραία στάμπα στο παντελόνι....
-
Νικόλα βλέπω μεγάλη αγάπη για το GSA, τα Clio (γιατί 2 αλήθεια?) πότε τα κυκλοφορείς...;
Για Πάτρα;
Γιατί αν κινούνται αποκλιεστικά ΕΟ τότε θεωρώ τα 290 χιλ χλμ λογικά και απροβλημάτιστα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νικόλα βλέπω μεγάλη αγάπη για το GSA, τα Clio (γιατί 2 αλήθεια?) πότε τα κυκλοφορείς...;Για Πάτρα;
Γιατί αν κινούνται αποκλιεστικά ΕΟ τότε θεωρώ τα 290 χιλ χλμ λογικά και απροβλημάτιστα...Kαλησπέρα Σάββα,
ναι όντως το GSA μου αρέσει απίστευτα όπως κ στην κοπέλα μου κ έτσι αλλωνίζουμε την Αττική με αυτό!
Τα clio είναι 2 για τον παραπάνω κ προφανή λόγο! είμαστε 2, εγώ κ το έτερον ήμισι ε! τι να κάνουμε κ εμείς
Το Ι έχει πολλά από τα χλμ σε Αθήνα Πάτρα αλλά σε εποχές που τα μυαλά στα κάγγελα (σε εντελώς ρευστή κατάσταση μιλάμε) χτύπαγε 4η κόφτη στα 198 (200-) κ 5η άγγιζε 205 (παρά) κ πήγαινε!
Σε Π.Ε.Ο. σε προσπεράσματα ακόμα κ 1η σε κατέβασμα έτρωγε!
Σε αναβάσεις δεν θέλεις να ξέρεις!
'Κλείναμε' δρόμους όπως το κομάτι για ανάβαση Πιτίτσας κ.α. παρόμοια με έναν στην αρχή κ έναν στο τέλος με CB κ φέυγαμε ένας ένας για χρονομετρημένα! κ άλλες καταστάσεις που δεν μπορούν να αναφερθούν εδώ... (όπως καταλαβαίνεις είμασταν μόνοι στο δρόμο κ δεν κινδύνευε κανείς αθώος απο την μ@λ@κί@ μας.... αν έπεφτε σήμα από το CB ότι κάποιος έρχετε κοβόταν η ανάβαση!)
Έτσι έχω ρεκόρ με 5 κομένες βάσεις κιβωτίου (την κόντρα) κ 5 βάσεις μηχανής (την κρεμαστή) μέχρι που μπήκαν από willy κ.α. διάφορα κόλπα κ γλυτώσαμεΕπίσης η κοπέλα μου από τα χειρόφρενα έχει ραγίσει κ τις δύο πίσω δισκόπλακες στο παρελθόν, οπότε καταλαβαίνεις ότι σε κανενός τα χέρια δεν γλύτωνε/ει....
'Απλά' ποτέ δεν το έσκιζα κρύο κ service πάντα στην ώρα του κ όποτε άκουγα κ το παραμικρό βουρ στο γιατρό!
Έτσι έχει φτάσει τόσα χλμ
Το ΙΙ βέβαια απλά Πάτρα κ εθνική βγαίνει κ δεν σκίζεται από άποψη κινητήρα (σπάνια πολύ!) αλλά έχει μία καλή αναρτησούλα που μας επιτρέπει να το τοποθετούμε υπό γωνία! Ειδικά αν καμιά καθημερινή τσιμπήσουμε άδεια κ αποφασίσουμε να ανεβοκατέβουμε κανά ερημικό βουνό... αν κ χειμώνα μόνο σε Ταϋγετο κ σε Μασηνιακή Μάνη λέει, γιατί όλα τα πιο βόρεια έχουν κίνηση;-)
Δηλώνω ότι δεν έχω ψύχοση με την ταχύτητα (στην ευθεία οι περισσότεροι με περνάνε) αλλά με τις στροφές!!! κ αν δεν είχα κάποια στιγμή μία έξοδο από λάδια στο δρόμο από ατύχημα να είχα ακόμα την πυξίδα μέσα
Αυτ(ι)άαααα από εμένα κ ελπίζω να σου έλυσα την απορία
Φιλικά
Νικόλας -
Δεν ήξερα ότι συμπεριλαμβάνεις και το Clio της συμβίας σου.
Οσον αφορά τα Ρενό και την αξιοπιστία τους στο δικό μου συγγενικό περιβάλλον δυστυχώς τα πράγματ δεν είναι κ τόσο ρόδινα.Renault 19 1,8 (θείου) κλάφτα χαράλαμπε!
Renault Scenic 1,6 (πάλι θείου) άστα βράστα!
Renault Laguna 2,0T (ξαδέρφου)...το πούλησε πάνω στον χρόνο.Ο 1ος πήρε Peugeot 407, o 2oς Citroen Picasso 1,8 και ο 3ος Citroen Xsara 2,0 VTS.
...* έπεσε και η σχετική πλύση εγκεφάλου... ..όλοι ευχαριστημένοι!
-
Σάββα δεν χρειάζετε να ντρέπεσε ( ) ....
Το συμπεριλαμβάνω διότι το 'κοπέλα' δεν αντικατοπτρίζει επακριβώς την αλήθεια... έτσι δεν υπάρχει τίποτα δικό μου κ δικό της κ πολλές φορές μου αφήνει το ΙΙ (έχει κ το hyundai που λέγαμε...) ή παίρνει το Ι όταν έχει διάθεση για παιχνίδι κλπ κλπ!
Μόνο το GSA δεν πολυοδηγεί ή μάλλον σπάνια οδηγεί..... χωρις αυτό να σημαίνει κάτι!Άλλωστε εκείνη έχει οδηγήσει στα Μέγαρα περισσότερες φορές από εμένα τι να κάνουμε
Τώρα για τις ζημιές στα renault τι να πω? σίγουρα πολλά νέα μοντέλλα έχουν βγάλει ζημιές αλλά από τα renault μέχρι στιγμή είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά έχουμε κ φίλους με προβλήματα πολλά!....
Τώρα... λαχείο είναι! να βρεθούμε από κοντά να σου πω ιστορίες με polo, golf, S3, audi allroad, BMW, corsa (εκεί να δεις γλέντι), astra κ το κορυφαίο corolla TS όπου άλλαξε φίλο από corollaκια σε εχθρό τους... -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
corsa(εκεί να δεις γλέντι),ωχ ωχ για πες για το κορσα... εγω εχω προς το παρων 40.000 κμ χωρις τσικ....
-
έχει μία φίλη μου ένα 1.4 κ είχαμε 5-6 εταιρικά από 1.2 έως 1.4 sport!
Όλα κάτι έβγαλαν! από παράθυρα (το κλασσικό όλωςν σχεδόν!) μέρι 2 από αυτά εν κινήσει νέκρωναν τα πάντα (από φώτα μέχρι όργανα στο ταμπλώ) για 1-2sec κ μετά ξανά ΟΚ!
Η αντιπροσωπεία έλεγε πρόβλημα στο πρόγραμμα του εγκεφάλου κ ΟΚ με αναβάθμιση... ε! ποτέ δεν έφτιαξε!Επίσης μερικές φορές σε πλήρη επιτάχυσνη άναβε ένα φωτάκι (με την αντίσταση...) κ το αυτοκίνητο έκοβε τρελλά!
Μία φορά σε προσπέραςση κ μία άλλη όταν πήγα να διασχύσω κάθετα την καβάλας με έκαναν να τα κάνω πάνω μου....δεν είναι κ λιγο να μένεις στο αντίθετο ή να βλέπεις τον άλλο να έρχεται και.....Το βιβλιαράκι έλεγε ότι αν ανάψει ή πρόβλημα στο αυτόματο κιβώτιο (χειροκίνητα όλα) ή πρόβλημα στον εγκέφαλο!
Είχε κ μία παραπομπή στο τέλος που έλεγε ότι όταν ανάψει το αυτοκίνητο δουλεύει σε safe mode κ καταναλώνει πολύ καύσιμο οπότε βουρ για συνεργείο αλλά ίσως διορθωθεί με σβήσιμο κ επανεκίνηση...
Στα 'δικά' μου έπιανε η φίλη μου έχει πάει 4 φορές για επαναπρογραμματισμό!Αλλά είπαμε όπως σου κάτσει είναι! αν δεις τι έχουν πάθει φίλοι με ρενώ κ εμείς να χτυπήσω ξύλο τίποτα! οπότε ελπίζω κ σε εσένα να βγει 'σκυλί'...
-
Τι έγινε ρε παιδιά?
τα 'Citroen' ξεκουράζονται σήμερα??? -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά?
τα 'Citroen' ξεκουράζονται σήμερα???Άσε γιατί είδα ένα GS σήμερα (Pallas νομίζω)
Άψογο!
Καφέ μεταλλικό ... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά?
τα 'Citroen' ξεκουράζονται σήμερα???Άσε γιατί είδα ένα GS σήμερα (Pallas νομίζω)
Άψογο!
Καφέ μεταλλικό ...θέλω κ εγώ το GSA να ξαναγίνει 'άψογο'.....
Ένα άψογο GS Pallas επίσης καφέ κυκλοφορεί στην Πάτρα! όποτε το βλέπω το θαυμάζω κ το 'πτύω'...... να μην το ματιάσω...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά?
Άψογο!
Καφέ μεταλλικό ...θέλω κ εγώ το GSA να ξαναγίνει 'άψογο'.....
Ένα άψογο GS Pallas επίσης καφέ κυκλοφορεί στην Πάτρα! όποτε το βλέπω το θαυμάζω κ το 'πτύω'...... να μην το ματιάσω...
Υπομονή όπως κάνω και εγώ....
-
υπομονή κ τίποτα άλλο αλλά τα χρόνια περνάνε....
Anyway we live in hope
CITROËN FORUM