-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι ζάντες είναι αυτές??????
-
kαπάκια... (κοινώς τάσια....)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τι ζάντες είναι αυτές??????
Αν παρατηρήσεις πάνω στο παμπρίζ γράφει Speed Trials...αυτές τις ζάντες και όχι καπάκια τις φορούν όλα τα αυτοκίνητα που δοκιμάζονται στην ΗΠΑ για μέγιστη ταχύτητα...σε εκείνες τις επίπεδες αλατο-περιοχές!
Οταν πάνε να σπάσουν ένα ρεκόρ για το μοντέλο...Είναι αρκετά μεγάλες...
Για αυτό και το μοτέρ το έξαλλο...
-
Κάτι αντίστοιχο έγινε και με το Prius, το έχει στην σελίδα 40, τεύχος Φεβ 05.
Εκείνο είναι το πρώτο υβριδικό που έσπασε τα 210 χλμ και φόραγε τέτοιες ζάντες αλλά μεγαλύτερες από του SM, 26' μπροστά και 25' πίσω (!) και ήταν και καραχαμηλωμένο για να μειωθούν οι αεροδυναμικές αντιστάσεις! -
λες???
Δεν μου πήγε το μυαλό με τίποτα ότι μπορεί να έβαλαν το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο σε τέτοια 'δοκιμασία' -
Σήμερα η νεαρή Citroen Ami 8 έκλεισε τα 28 !
Μεγαλώνει!Να την χαίρομαι
-
Xρόνια της Πολλά Κώστα κ να την δεις όπως επιθυμείς!!!!
Φιλικά
ΝικόλαςPS: Ιχθύς είναι ε? χεχε
-
Να τα 100σει... ...και μακάρι και η C5 μου να αντέξει τόσα χρόνια όσο τα δικά σας!
Καλό τσίκνισμα μάγκες, θα πέσει ξύγκι σήμερα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Κώστα να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο:
Αυτός ο τυπάς εδώ τι συμβολίζει..;
Σου αρέσει το τέννις..;
-
Χρειαζομαι επειγοντως τα φωτα σας.Που μπορω να βρω τις σχεσεις του κιβωτιου της C4?Επισης την ταχυτητα του αυτοκινητου αναλογα την σχεση και τις στροφες του κινητηρα.Οποιος γνωριζει κανενα site θα με εκανε ευτιχισμενο αααα του 1.6 16v
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κώστα να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο:
Αυτός ο τυπάς εδώ τι συμβολίζει..;
Σου αρέσει το τέννις..;
Ναιιιιι!
Παίζω χρόνια αλλά λόγω εξεταστικής η ρακέτα είχε πιάσει αράχνες -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Xρόνια της Πολλά Κώστα κ να την δεις όπως επιθυμείς!!!!Φιλικά
ΝικόλαςPS: Ιχθύς είναι ε? χεχε
Ναι τον ωροσκόπο δεν ξέρω ακόμα
-
A! Κώστα θα σε μαλώσω! πρέπει να βρεις τι ώρα μπήκε κ η τελευταία της βίδα... ώστε να βρεις τον ωροσκόπο της
χαχα!Λοιπόν ξαναέγινε το GSA Citroen !!!
Τι εννοώ!
- μαγικό χαλί!
- στρίβει κομμάτια κ μάλιστα σε ένα κομάτι χωρις να 'στραμπουλιέται'!
- φρενάρει τέλεια!
- επιταχύνει πολύ ομαλά με το χαρακτηριστικό σκλήρημα εμπρός κ το ελαφρύ κάθισμα πίσω, ακόμα κ σε επιτάχυνση με 4η! (τι κάνουν οι νέες σφαίρες πίσω κ το γέμισμα εμπρός ε?)
- Εξαφανίστηκαν το 50% των τριγμών!
6.Ξαναγύρισε το χαμόγελο στα χείλη μου την ώρα που οδηγώ! - Ξανασκέφτομε σοβαρά το επόμενο οικογενειακό να είναι Citroen με υδροενεργητική ανάρτηση φυσικά!
- Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να έκαψα την μισή βενζίνη επιταχύνοντας ξανά κ ξανά για να ευχαριστηθώ τον τρόπο που κινηται 'μαγικά'!!!
Τέλος επειδή το C8 δεν μου πολυαρέσει, προσπαθώ να φανταστώ πως θα ήταν ένα Citroen με την μορφή του Grand Scenic με υδροενεργητική ανάρτηση κ φυσικά τετρακούνητο!!!
Πωπωωωω κάτι τέτοιο θα το ήθελα ΤΩΡΑ!!!
Λοιπόν αφήνω τα όνειρα κ επιστρέφω στην δουλειά μου!
Cyaaa l8r
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ξανασκέφτομε σοβαρά το επόμενο οικογενειακό να είναι Citroen με υδροενεργητική ανάρτηση φυσικά!
Φιλικά
ΝικόλαςΕτσι έτσι έλα στο club... ...
Καλές βόλτες Νικόλα
Καλημέρα
-
Σε ευχαριστώ πολύ Σάββα
Ας έρθει με το καλό η ώρα γιατί με το χτίσημο του σπιτιού ξέμεινα από τα απαραίτητα 'αντλάξιμα πράγματα' για το νέο μου Citroen!!!
Οπότε we live in hope......
Nικόλας
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μπραβο, μπραβο να τα εκατοστησει!!! Τι μου λετε εμενα για το Χ Ψ μοντελο που πιανει τελικη 330χλμ, και εχει 0-100 3.8''.
Αυτα ειναι αυτοκινητα κυριοι και κυριες!!!Συγνωμη για το εκτος θεματος, αλλα σε ζηλευω γιατι παιζεις τεννις!!! Να μην μπορω να βρω ενα ανθρωπο να παιξω κι εγω λιγο, σε αυτη τη πολη ρε παιδι μου.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπραβο, μπραβο να τα εκατοστησει!!! Τι μου λετε εμενα για το Χ Ψ μοντελο που πιανει τελικη 330χλμ, και εχει 0-100 3.8''.
Αυτα ειναι αυτοκινητα κυριοι και κυριες!!!Συγνωμη για το εκτος θεματος, αλλα σε ζηλευω γιατι παιζεις τεννις!!! Να μην μπορω να βρω ενα ανθρωπο να παιξω κι εγω λιγο, σε αυτη τη πολη ρε παιδι μου.
Eγω ξεκινησα μαθηματα το σεπτεμβρη και εχω βελτιωθει αρκετα νομιζω...παντως μου αρεσει πολυ σαν αθλημα τελικα, παρολο που καποτε το σνομπαρα. να μαζευτουμε καμια μερα να παιξουμε..!
citroen forum tennis championship.... Καλο ε;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eγω ξεκινησα μαθηματα το σεπτεμβρη και εχω βελτιωθει αρκετα νομιζω...παντως μου αρεσει πολυ σαν αθλημα τελικα, παρολο που καποτε το σνομπαρα. να μαζευτουμε καμια μερα να παιξουμε..!
Κι εγω το σνομπαρα παλια, νομιζα οτι ηταν 'υψηλη κοινωνια'. Οταν ομως επιασα ρακετα επαθα αμοκ. Μιλαμε για πολυ πορωση. Εχω τρελαθει τελειως με το αθλημα αυτο. Και το χειρωτερο απο ολα ειναι οτι σε αυτη τη πολη ειναι μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου, τα μερη που μπορεις να παιξεις. Βασικα ξερω ενα μονο μερος οπου οταν πηγα να γραφτω μου ζητησαν συστασεις!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι εγω το σνομπαρα παλια, νομιζα οτι ηταν 'υψηλη κοινωνια'. Οταν ομως επιασα ρακετα επαθα αμοκ. Μιλαμε για πολυ πορωση. Εχω τρελαθει τελειως με το αθλημα αυτο. Και το χειρωτερο απο ολα ειναι οτι σε αυτη τη πολη ειναι μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου, τα μερη που μπορεις να παιξεις. Βασικα ξερω ενα μονο μερος οπου οταν πηγα να γραφτω μου ζητησαν συστασεις!!!
Δεν πιστευω να λες το Ecali club... (εκει ζηταν συστασεις και οχι μονο)
Εγω γραφτηκα στο δημο της παλληνης οπου και ανηκω...διοργανωνει καθε χρονο μαθηματα και φετος που τελειωσα τις σπουδες και γυρισα μονιμα, (εχω και χρονο) αρχισα και σκατοπορώθηκα... εχμμμμ συγνωμμη... -
Σου διαφευγει μια μικρη λεπτομερια. Εγω μενω στη Κρητη.
Μακαρι ομως να εμενα καπου στο λεκανοπεδιο να μπορω να βγαζψ τα αποθημενα μου.
CITROËN FORUM