-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κώστα το χειμώνα ζεστέναιτε καθόλου μέσα?
Ξερω ατι τα αεροψυκτα εχουν σωληνες που φερνουν ζεστη απο τον χωρο της μηχανής. Δουλευει στην πράξη??Ακριβώς έτσι.
Που σημαίνει ότι η ζέστη μπαίνει μέσα ανάλογα με τις στροφές της μηχανής!
Άρα για βόλτες στο κέντρο της Αθήνας που είσαι ακίνητος....την !@()$*σες....
Αν είσαι στην Εθνική κάτι γίνεται!!!!
Πάνω από 10C όλα καλά....
κάτω από 10 ούτε η βοηθητική μάσκα δεν σε σώζει....
Καλύτερα ένα taxi νομίζω…φυσικά ο θόρυβος 2πλασιάζεται αν ανοίξεις το καλοριφέρ...
-
Χαρά στο κουράγιο σου Κώστα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χαρά στο κουράγιο σου Κώστα...thanks...αλλά είναι πιο χαμηλά στην λίστα σε σχέση με άλλα πράγματα που θα άλλαζα...
Αν τα βάλω με τη σειρα τι με πειράζει τότε...
1)θόρυβος....(δεν περιγράφεται....)
2)Ζέστη το καλοκαίρι (όχι απαραίτητα λόγω αυτοκινήτου -αν και μπαίνει ζέστη από την μηχανή- απλά η έλλειψη AC) -
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...άρα απ'ότι κατάλαβα ζεστό με A/C on! Αυτό με το πατημένο κουμπί δεν ισχύει, αφού όταν το γυρνάω πχ. στα πόδια και το ανοίγω δεν ανάβει το A/C! Μόνο όταν το έχω στα τζάμια και το γυρνάω ανάβει ΠΑΝΤΑ το A/C!
Πάντως θεωρώ ότι το το Clima είναι σαφώς ανώτερο από το A/C,,,! Η citroen βγάζει διζωνικό clima??
Και μια άλλη ερωτησούλα...το πρώτο service στα 10000χλμ πόσο θα πάει? είναι μικρό για λάδια-ξύδια!
Πάντως αν και το C2 που έχω δεν έχει ουσιαστικά τα συστήματα που γι'αυτό έπερνε κάποιος ένα citroen, με έχει αφήσει άφωνο με την οδηγική του συμπεριφορά, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής που το επέλεξα
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα... -
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18174&item=2494413975&rd=1&ssPageName=WDVW
Ποιος θα το παρει ;Ενας -ενας ...μην σκοτωνεστε!! -
Γκαντεμιας συνεχεια....
Έρχετε το σωληνακι με τις διακλαδωσεις που σωστα καποιος ειπε, τοποθετείται, μπαίνουν LHM γινεται εξαερωση και ξεκιναω να φυγω.. Μόλις φύγω διαπιστώνω ότι το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται σαν βάρκα, δηλαδή είναι εξαιρετικά 'μαλακό'/... Γυρνάω πίσω ρυθμίζεται και φευγω χαρούμενος.... Που να ήξερα όμως... Το βραδάκι που το ξαναπαίρνω, διαπιστώνω ότι εχει γίνει πολυ σκληρό σαν κούτσουρο!την επόμενη λοιπόν, το ξαναπάω συνεργείο οπου και διαπιστώνεται ότι έχουν σκάσει οι πίσω σφαίρες. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην πτώση πίεσης λόγω του σκασμένου σωλήνα... Αλλάζονται (ευτυχώς μέσα στην εγγυήση γιατι τις είχα αλλάξει 3 μήνες πριν) και ολα φαίνονται να λειτουργούν καλά οποτε φευγω και εγω......
Το βράδυ ξαναβάζω μπρός το αυτοκίνητο και ξεκινάω για βόλτα όπου με φρίκη διαπιστώνω ότι εχει χαθεί η αίσθηση των φρένων και οτι στο 1/4 της διαδρομής του πεντάλ τα φρένα δείχνουν να μην λειτουργουν καθόλου ενώ στην υπόλοιπη διαδρομη τα φρένα μαγκώνουν! Μου φάνηκε οτι ήθελε εξαερωση και δεν ανησυχησα πολυ, οποτε σημερα το πρωι το ξαναπηγα συνεργείο και ξαναεγινε εξαερωση και ολα εδειχνα οκ...
Πριν λίγο με πηρε ο πατερας μου τηλ που εχει παρει το αυτοκινητο και μου ειπε οτι δείχνει να εχει κολλήσει η πίσω ανάρτηση....δεν κατεβαίνει δεν ανεβαίνει και είναι και πάλι σαν κουτσουρο......
τη δευτέρα θα ξαναπαω συνεργειο...αλλα τα νευρα μου αρχιζουν να σπάνβε ρε παιδια... ελεος....1 εβδομαδα εχω παει 6 φορες συνεργειο...
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...άρα απ'ότι κατάλαβα ζεστό με A/C on! Αυτό με το πατημένο κουμπί δεν ισχύει, αφού όταν το γυρνάω πχ. στα πόδια και το ανοίγω δεν ανάβει το A/C! Μόνο όταν το έχω στα τζάμια και το γυρνάω ανάβει ΠΑΝΤΑ το A/C!
Πάντως θεωρώ ότι το το Clima είναι σαφώς ανώτερο από το A/C,,,! Η citroen βγάζει διζωνικό clima??
Και μια άλλη ερωτησούλα...το πρώτο service στα 10000χλμ πόσο θα πάει? είναι μικρό για λάδια-ξύδια!
Πάντως αν και το C2 που έχω δεν έχει ουσιαστικά τα συστήματα που γι'αυτό έπερνε κάποιος ένα citroen, με έχει αφήσει άφωνο με την οδηγική του συμπεριφορά, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής που το επέλεξα
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα...Επειδη ενδιαφερομαι για το VTS θα ηθελα την γνωμη σου για τους χωρους και την ποιοτητα του C2.Επισης το αγορασες μετρητοις ή με δοσεις (ηθελα γνωμες για την χρηματοδοτηση της CITROEN) ;
Ευχαριστω!! -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Γκαντεμιας συνεχεια....
Πριν λίγο με πηρε ο πατερας μου τηλ που εχει παρει το αυτοκινητο και μου ειπε οτι δείχνει να εχει κολλήσει η πίσω ανάρτηση....δεν κατεβαίνει δεν ανεβαίνει και είναι και πάλι σαν κουτσουρο......Αυτο το επαθα οταν πρωτοπηρα το ΒΧ αλλά μπροστά και άλλαξα τον ρυθμιστή ύψους μπροστά(ρομποτ στην πιάτσα της Σιτροέν).
Ειχε 150 € καινούριο Εκτός αν οι καινούριες σφαίρες εχουν πρόβλημα.
Μπορεις να κανεις και μονος εξαέρωση(μονο στις αναρτήσεις όμως) ανεβοκατεβάζοντας την ανάρτηση από τέρμα πάνω τέρμα κάτω 5-6 φορές(Citroen aerobics). -
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Ρε παιδιά είμαι νέος εδώ και έχω ένα C2 και θέλω να μου λύσετε μια απορία. Τώρα με τις βροχές και τα κρύα θολώνει το τζάμι...όταν το έχω γυρισμένο στα τζάμια και από το 0 το πάω στο 1 είτε το έχω στο ζεστό είτε στο κρύο μου ανάβει και το aircondition μαζί. έτσι πρέπει να γίνεται??? Δηλαδή να αφήνω και το air condition ανοιχτό??? ΑΚόμα και με το ζεστό?? Επειδή έχω ακούσει εκατό διαφορετικές απαντήσεις, για να ξεθολώσει το τζάμι θέλει ζεστό 'η κρύο αέρα????
\Ευχαριστώ..Στα νέα Citroen, το A/C ανάβει αυτόματα όταν το γυρνάς προς το τζάμι.
Εννοώ κλιματισμό χωρίς ηλεκτρονικές ενδείξεις. Τα χειριστήρια είναι τα κλασσικά περιστροφικά αλλά έχουν ενδείξεις για επιλογή επιθυμητής θερμοκρασίας και θέση auto για την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Ηλεκτρονικό κλιματισμό έχει η Picasso αλλά οχί οι απλές Xsara. Πάντως θεωρώ τα κλασσικά περιστροφικά χειριστήρια πιο απλά και εύχρηστρα από τα κουμπάκια των ηλεκτρονικών συστημάτων.
Θανάση, ντροπή. Και στο Xsara ηλεκτρονικός κλιματισμός είναι, απλά αντί για πλήκτρα έχει ποτενσιόμετρα.
Το μόνο που δεν αλλάζει ηλεκτρονικά είναι η κατεύθυνση του αέρα.
-
-
BILL33...κοίταξε στο συστίνω ανεπιφύλακτα. Σίγουρα το VTS δεν έχει τις επιδόσεις του αντίστοιχου SAXO αλλά προσφέρει πολλά άλλα. Για τους χώρους τώρα, και οι 4 κάθονται πολύ άνετα και τα καθίσματα είναι ΟΛΑ μπάκετ. Τώρα για τον χώρο των αποσκευών είναι απογοητευτικά τα πράγματα...με το ζόρι χωράει μια βαλίτσα όχι μεγάλων διαστάσεων! Το έχω τώρα 6 μήνες με 7000χλμ και δεν έχει παρουσιάσει κανένα τρίξιμο. Βέβαια όταν πέφτεις σε τρύπες κλπ που υπάρχουν στους δρόμους μας, χτυπάει πάρα πολύ και σαν σιτροέν θα περίμενες να έχει πιο μαλακή αντίδραση. Τώρα τι να σου πώ,,,είμαι εντυπωσιασμένος, και ειδικά το VTS είναι άπαιχτο σε όλα εκτός από τις επιδόσεις, που υστερεί μπροστά σε αντίστοιχα του με τόσα άλογα. Φανταστική αίσθηση πάντως, και πολύ ωραίο τιμόνι. Και από εμφάνιση προσωπική μου άποψη, το καλύτερο της κατηγορίας του ΜΑΚΡΑΝ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18174&item=2494413975&rd=1&ssPageName=WDVW
Ποιος θα το παρει ;Ενας -ενας ...μην σκοτωνεστε!!Koύκλα! 2λιτρο καταλυτικό μοντέλο του '90 με 20 χιλ μίλια..
Αχχχχ να έμενα Αγγλία θα την χτύπαγα...τώρα είναι στις 900 λίρες ~ 1500 ευρώ... .... -
Εγω παιδια και με το συμπάθειο δηλαδη αμαξι που να εχει υδροπνευματικες (και ειδικοτερα μεταχειρισμενο) δεν ξαναπαιρνω.... και τα σιτροεν εχουν πεσει πολυ στα ματια μου μετα τις τελευταιες περιπετειες μου με το ξανθια... Ασ με πειτε υπερβολικο αλλα το επομενο αυτοκινητο θα ειναι απο Aσια μερια και οσο το δυνατον πιο απλο.
-
Σε καταλαβαίνω αλλά αυτά μην τα λες εδώ μέσα.
Ιδίως για Ασία μεριά... -
Εγω παιδια και με το συμπάθειο δηλαδη αμαξι που να εχει υδροπνευματικες (και ειδικοτερα μεταχειρισμενο) δεν ξαναπαιρνω.... και τα σιτροεν εχουν πεσει πολυ στα ματια μου μετα τις τελευταιες περιπετειες μου με το ξανθια... Ασ με πειτε υπερβολικο αλλα το επομενο αυτοκινητο θα ειναι απο Aσια μερια και οσο το δυνατον πιο απλο.Παρε ασιατικό και μεινε με τις αναμνήσεις της Ξανθούλας.
-
Εγω παιδια και με το συμπάθειο δηλαδη αμαξι που να εχει υδροπνευματικες (και ειδικοτερα μεταχειρισμενο) δεν ξαναπαιρνω.... και τα σιτροεν εχουν πεσει πολυ στα ματια μου μετα τις τελευταιες περιπετειες μου με το ξανθια... Ασ με πειτε υπερβολικο αλλα το επομενο αυτοκινητο θα ειναι απο Aσια μερια και οσο το δυνατον πιο απλο.Και μετά θα σιχαθείς τους σχιστομάτηδες και θα αναπολείς τις παλιές, καλές εποχές, ξεχνώντας όποιες ατυχίες είχες με την Xantia.
-
Δεν πειραζει παιδια...ας ειμαστε ρεαλιστες.. εχω πληρώσει τα μαλλιοκεφαλα μου το τελευταιο ετος με τη ξανθια... ας λογικευτουμε και ας τα δουμε πιο αντικειμενικα τα πραγματα..
-
Ρεαλιστές είμαστε...
5 χρόνια Saxo VTS μια τσιμούχα στροφάλου πρόσφατα με κόστος επισκευής 80 ευρω!
Tι άλλο να ζητήσω..?Citroen και τα μυαλά στα κάγκελα.
-
Δεν πειραζει παιδια...ας ειμαστε ρεαλιστες.. εχω πληρώσει τα μαλλιοκεφαλα μου το τελευταιο ετος με τη ξανθια... ας λογικευτουμε και ας τα δουμε πιο αντικειμενικα τα πραγματα..μήπως το πρόσφατο τρακάρισμα προκάλεσε κάποιες βλάβες που λες?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Δεν πειραζει παιδια...ας ειμαστε ρεαλιστες.. εχω πληρώσει τα μαλλιοκεφαλα μου το τελευταιο ετος με τη ξανθια... ας λογικευτουμε και ας τα δουμε πιο αντικειμενικα τα πραγματα..
μήπως το πρόσφατο τρακάρισμα προκάλεσε κάποιες βλάβες που λες?
ρε συ κωστα και εγω το σκφτηκα, και ρωτησα αλλα μου ειπανε οτι 'ητανε να βγουνε' και απλα βγηκαν μαζεμενα... το θεμα ειναι οττι σημερα ειδα οτι εχει ξαναπεταξει ολα τα υγρα LHM και δεν μπορω να εντοπισω απο που...
CITROËN FORUM