-
Κοίτα δεν θέλω να φανώ κακός…
Αλλά, τι σε κάνει να νομίζεις ότι μετά από 2 χρόνια δεν θα έχεις και την Αλφα για τις κότες;Πες μου έναν καλό λόγο…
Όσο για την Xantia… κρίμα ρε συ τι να πω… κρίμα.
-
Βρε Χρήστο ωραίο αυτοκίνητο η Άλφα αλλά δεν πιστεύω να την παίρνεις για πιο αξιόπιστη απ' τη Ξάντια?
Ελπίζω να μην μας διαβάζουν οι Αλφίστοι
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κοίτα δεν θέλω να φανώ κακός…
Αλλά, τι σε κάνει να νομίζεις ότι μετά από 2 χρόνια δεν θα έχεις και την Αλφα για τις κότες;Πες μου έναν καλό λόγο…
Όσο για την Xantia… κρίμα ρε συ τι να πω… κρίμα.
Δεν είπα κάτι τέτοιο.Δεν μου λέει τίποτα οτι δεν θα την εχω τη GT για τις κότες σε λίγο καιρο. Και μακάρι η GT να κρατήσει 11 χρόνια όσα έχω την xantia και να βγάλει 290.000 χλμ.
Αλλα το θέμα είναι οτι η xantia γέρασε πλέον και μου τρώει συνέχεια λεφτά.Πρέπει να αντικατασταθεί.Και μάλιστα το οτι θα την κρατήσω έστω και για χαμαλοδουλειές δείχνει το οτι την εκτιμώ σαν αυτοκίνητο και είναι κρίμα να την σκοτώσω για 3-4 χιλιάδες ευρώ. -
sirgus η πρώτη φωτό στην υπογραφή σου δεν φαίνεται καθόλου
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
sirgus η πρώτη φωτό στην υπογραφή σου δεν φαίνεται καθόλου...εδω και καιρό
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
sirgus η πρώτη φωτό στην υπογραφή σου δεν φαίνεται καθόλουΝομίζω είναι οκ απλά το pathfinder σέρνεται όπως πάντα....!
-
Citroen-άκηδες ακούσατε ακούσατε την Κυριακή στο Αnt1 στις 22:50 έχει την ταινία Ronin.
Την πιο διάσημη ταινία για το καλύτερο και θεαματικότερο κυνηγητό στους δρόμους με αυτοκίνητα.
Πρωταγωνίστρια θα είναι και μία Citroen (XM αν θυμάμαι καλά)...εξού και η δημοσίευσή μου.Aπολαύστε την!Εγώ θα την δω για 11η φορά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Citroen-άκηδες ακούσατε ακούσατε την Κυριακή στο Αnt1 στις 22:50 έχει την ταινία Ronin.
Την πιο διάσημη ταινία για το καλύτερο και θεαματικότερο κυνηγητό στους δρόμους με αυτοκίνητα.
Πρωταγωνίστρια θα είναι και μία Citroen (XM αν θυμάμαι καλά)...εξού και η δημοσίευσή μου.Aπολαύστε την!Εγώ θα την δω για 11η φορά...
Citroen xm,peugeot 406,audi s8,bmw m5 και renault safrane οι πρωταγωνιστές.Γιατί τα ευρωπαικά και ειδικά τα γαλλικα είναι οτι καλύτερο για κυνηγητά σε αντίθεση με τις αμερικάνικες μαούνες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την έχομεν σε DVD κε Σάββα για να γυρναμε μπρος πισω τις σκηνές με την XM
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κι εγώ σενιόρ Χρήστο, απλά το λέω για τα παιδιά που δεν την έχουν δει (υπάρχει άραγε κάποιος?)...
Πολύ θα ήθελα να δω μια παρόμοια καταδίωξη με σημερινά αυτοκίνητα...όλα τα λεφτά! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εγώ σενιόρ Χρήστο, απλά το λέω για τα παιδιά που δεν την έχουν δει (υπάρχει άραγε κάποιος?)...
Πολύ θα ήθελα να δω μια παρόμοια καταδίωξη με σημερινά αυτοκίνητα...όλα τα λεφτά!Μάλλον κανένας
-
Ά,επίσης υπάρχουν και μερικά peugeot 605 που συνοδεύουν την xm και μία παλιά χρυσαφί mercedes πραγματικό θηρίο Υπάρχει και ένα αμάξι που το λένε golf αλλ΄΄α δεν κάνει και τίποτα
-
Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που μπαίνει σε κάτι χώματα η ΧΜ και αρχίζει η τραμπάλα
-
Σήμερα είδα ένα 2CV βαμμένο μωβ με ασημί βούλες....κακογουστιά στο φουλ!:-?
-
Σχετικά με το Ronin. Τρισκατάρατος ο σκηνοθέτης που αποφάσισε να θυσιάσει τα ΖΧ της αστυνομίας.
Επίσης, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ένα 406 (το πολύ 2.0) με σχετικά χαλαρούς ρυθμούς και αλλαγές ταχυτήτων στις 3.500 στροφές (α ρε DeNiro, οδηγάς σαν παππούς) να είναι κολλητά πίσω από μια λυσσαλέα Alpina που πάει στον κόφτη!
Είπαμε, είναι καλά τα γαλλικά, αλλά όχι κι έτσι... Και μην το δικαιολογήσετε λέγοντας ότι την BMW οδηγούσε γυναίκα!
PS: Σάββα, τώρα το πρόσεξα... ωραία υπογραφή!
-
Βέβαια, μετά από όλα αυτά που έχουμε πει, αν υπάρχει έστω κι ένας που να μην έχει δει την ταινία, τώρα δεν υπάρχει και κανένας λόγος να το κάνει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σχετικά με το Ronin. Τρισκατάρατος ο σκηνοθέτης που αποφάσισε να θυσιάσει τα ΖΧ της αστυνομίας.Επίσης, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ένα 406 (το πολύ 2.0) με σχετικά χαλαρούς ρυθμούς και αλλαγές ταχυτήτων στις 3.500 στροφές (α ρε DeNiro, οδηγάς σαν παππούς) να είναι κολλητά πίσω από μια λυσσαλέα Alpina που πάει στον κόφτη!
Είπαμε, είναι καλά τα γαλλικά, αλλά όχι κι έτσι... Και μην το δικαιολογήσετε λέγοντας ότι την BMW οδηγούσε γυναίκα!
PS: Σάββα, τώρα το πρόσεξα... ωραία υπογραφή!
Ελα μωρέ ένα zx θυσιάστηκε!!!Αν προσέξατε η xm του κυνηγητού είναι παλιό μοντέλο και έχει το σήμα στην άκρη της γρίλλιας σε αντίθεση με αυτήν των ''ήρεμων σκηνών''που το έχει στο κέντρο Μέσα στην κίνηση του παρισίου και με τόσα στροφιλίκια δεν είναι παράλογο που το 406 δεν πιάνεται και γενικά δεν υπήρχαν υπερβολές στα κυνηγητά.Tο s8 φτάνει την xm και τα 605 χαλαρά και ξεφεύγει μόνο μέσα στα στενά της πόλης Καλά ούτε κριτικοί κινηματογράφου να ήμασταν
-
Βλέπω έγινε μόδα το λινκ του Citroen Forum στην υπογραφή..!
Προτρέπω λοιπόν όλα τα παιδιά να το βάλουν..Επίσης δείτε το λινκ της υπογραφής του Θανάση (mirage)...ΑΠΑΙΧΤΟ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βλέπω έγινε μόδα το λινκ του Citroen Forum στην υπογραφή..!
Προτρέπω λοιπόν όλα τα παιδιά να το βάλουν..Άμα μου βρείτε μεταχειρισμένο ΑΧ που ψάχνω, το βάζω και εγώ...
-
Για πές τι ακριβώς ψάχνεις?
Από αύριο να το ψάξουμε το θέμα σου... γιατί τώρα πάω να δώ το Ronin για 6η φορά ( βίτσια είναι αυτά )
CITROËN FORUM