-
Μια γρήγορη απάντηση please.
Θέλω συνεργείο citroen κοντά στα Βριλήσσια, για να πάω αυτοκίνητο για έλεγχο αγοράς. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;
Ευχαριστώ! -
Εχεις ΠΜ.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Θέλω συνεργείο citroen κοντά στα Βριλήσσια, για να πάω αυτοκίνητο για έλεγχο αγοράς. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;
Ευχαριστώ!Αν ακομα δεν βρηκες κατι εχεις κι απο μενα π.μ.
τι παιρνεις ?
-
Και να πει τώρα κανένα berlingo και να πεσω κάτω ξερος
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και να πει τώρα κανένα berlingo και να πεσω κάτω ξεροςή xantia v6 χαχαχαχαχαχαχ
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
τι παιρνεις ?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Πάω για αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1653677/ -
Άντε με το καλο!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άντε με το καλο!!!Ευχαριστώ! Φοβάμαι βέβαια μήπως καταντήσω citroenακιας, ξέρεις, σαν αυτούς που βλέπουν Xantia και τους ανεβαίνει η libido . Δε σκέφτομαι καν τί συμβαίνει όταν βλέπουν DS
-
Θα το πω χύμα... Χύνουν πάνω τους χαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Θα το πω χύμα... Χύνουν πάνω τους χαχαχαχαχαακριβως
Welcome to the club koulis
-
Άντε με το καλο!!!
Ευχαριστώ! Φοβάμαι βέβαια μήπως καταντήσω citroenακιας, ξέρεις, σαν αυτούς που βλέπουν Xantia και τους ανεβαίνει η libido . Δε σκέφτομαι καν τί συμβαίνει όταν βλέπουν DS
δεν χύνεις μόνο,(το ποτήρι με το νερό ) και το μεδούλι σου ρουφάει.
Uploaded with ImageShack.us
-
κάτι γίνετε εδώ στην Μήλο,δεν εξηγείτε διαφορετικά,φωλεά xantia είναι.
έχω μετρήσει 14 όλες ντόπιες στο νησί και όλες είναι από καλή έως άριστη κατάσταση. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κάτι γίνετε εδώ στην Μήλο,δεν εξηγείτε διαφορετικά,φωλεά xantia είναι.
έχω μετρήσει 14 όλες ντόπιες στο νησί και όλες είναι από καλή έως άριστη κατάσταση.Φυλλάδια τους άφησες;
Uploaded with ImageShack.us
Πλίτς!
Άντε με το καλο!!!
Ευχαριστώ! Φοβάμαι βέβαια μήπως καταντήσω citroenακιας, ξέρεις, σαν αυτούς που βλέπουν Xantia και τους ανεβαίνει η libido . Δε σκέφτομαι καν τί συμβαίνει όταν βλέπουν DS
Έτσι λες τώρα... Μετά θα δεις, θα σ' αρέσει!
-
Full της citroen
Youtube Video -
Προτείνω να γίνει ο ύμνος του topic...
-
τι παιρνεις ?
Πάω για αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1653677/Μακάρι να σου βγει οκ ο έλεγχος, απλά πληροφοριακά να ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο αμάξι δεν είναι ούτε exclusive, ούτε vtrs ούτε καν vtr pack οπότε είναι ακριβό... Σε αυτήν την τιμή βρίσκεις καλή exclusive με 17άρες, ενεργά xenon και πολλά άλλα καλούδια. Παζάρεψε την τιμή ανάλογα...
send from a galaxy far far away -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
τι παιρνεις ?
Πάω για αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1653677/Μακάρι να σου βγει οκ ο έλεγχος, απλά πληροφοριακά να ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο αμάξι δεν είναι ούτε exclusive, ούτε vtrs ούτε καν vtr pack οπότε είναι ακριβό... Σε αυτήν την τιμή βρίσκεις καλή exclusive με 17άρες, ενεργά xenon και πολλά άλλα καλούδια. Παζάρεψε την τιμή ανάλογα...
send from a galaxy far far awayΕγώ βλέπω προβολάκια και ηλεκτρονικό κλιματισμό
-
E και? Και πιο χαμηλές εξοπλιστικά εκδόσεις τα είχαν. Ειδικά τα προβολάκια.
Η Exclusive φόραγε καταρχήν ΣΙΓΟΥΡΑ 17αρες αλουμινίου και ότι 16αρες με τάσια. (εκτός και αν τις άλλαξε, χλωμό)
Επίσης τον βλέπω γαλαντόμο, 109 άλογα βγάζει ο TU ...όχι 115.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
E και? Και πιο χαμηλές εξοπλιστικά εκδόσεις τα είχαν. Ειδικά τα προβολάκια.Η Exclusive φόραγε καταρχήν ΣΙΓΟΥΡΑ 17αρες αλουμινίου και ότι 16αρες με τάσια. (εκτός και αν τις άλλαξε, χλωμό)
Επίσης τον βλέπω γαλαντόμο, 109 άλογα βγάζει ο TU ...όχι 115.
Καλά, δεν το ξέρεις ότι η ιπποδύναμη αυξάνει όταν το αυτοκίνητο μπει σε αγγελία για πώληση; Για τα υπόλοιπα, βλεπουμε από κοντά και διαπραγματευόμαστε αναλόγως... Το πολύ-πολύ να πάει χαμένο ένα ταξίδι στην Αθήνα...
-
τι παιρνεις ?
Πάω για αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1653677/Το αυτοκίνητο στην επίμαχη αγγελία είναι η SX. Τα τάσια αυτά ήταν για 16αρες ζάντες και οι επενδύσες είναι οι απλές βελούδινες. Νομίζω ότι έβγαινε και σε 1600 κ.εκ. Ισχύς νομίζω στα 110ΗΡ
CITROËN FORUM